υπέροχα χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες

20 Υπέροχα χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες!

by ediva

Σου τυχαίνει και εσένα όταν έχεις ίσια μαλλιά να τα θες μπούκλες και όταν έχεις μπούκλες να τα θέλεις ίσια; Εμένα μου συμβαίνει πάντα και κυρίως η πρώτη κατηγορία. Έχω ίσια- σχετικά σπαστά μαλλιά- και πάντα ήθελα να έχω έτσι λίγο ένα πιο όμορφο δαχτυλιδάκι για μπούκλα. Όχι την πολύ στημένη. Αυτή τη χαλαρή μπούκλα που έχεις όταν ξυπνάς το πρωί ή το σπάσιμο που κάνει το μαλλί άμα δεν το στεγνώσεις μετά το μπάνιο.

Το θεωρώ ίσως από τα πιο κολακευτικά χτενίσματα σε μία γυναίκα. Αυτό γιατί φαίνεται και απόλυτα φυσικό και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Ναι ζηλεύω τις κοπέλες με μπούκλες και φυσικά πάντα προσπαθώ να βρίσκω και να κάνω και εγώ τέτοια χτενίσματα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε μερικά υπέροχα χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες.

Όμορφα χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες

Για να τις πετύχεις υπάρχουν διάφοροι τρόποι για ανάλαφρες μπούκλες. Είτε που με το που κάνεις μπάνιο και “κατεβάσεις” τα μαλλιά σου, μετά θα τα ανακατώσεις ελαφρώς και θα πάρουν αυτήν την ωραία την κυματιστή-σπαστή μπούκλα. Είτε που θα τα κάνεις με το σίδερο για μπούκλες και απλά μετά θα τις χτενίσεις για να είναι πιο ανάλαφρες. Εναλλακτικά, αν είσαι σαν και μένα που βαριέμαι, μπορείς να κάνεις κοτσάκια όσο είναι βρεγμένα τα μαλλιά σου και να τα αφήσεις έτσι μέχρι να στεγνώσουν.

χτένισμα με χαλαρές μπούκλες, ediva.gr updo με κοτσάκι σινιόν με μπούκλες κομψό χτένισμα με μπούκλες ψηλό σινιόν πλεξούδα με μπούκλες μισά πάνω, μπούλες μισά μαλλιά πάνω μισά μαλλιά πάνω με ψαροκόκαλο

Δες επίσης: Ποια είναι τα πιο σικ κουρέματα για τα μαλλιά;

Και αφού πλέον έχεις έτοιμα τα μπουκλάκια σου μπορείς να δημιουργήσεις. Μισά μαλλιά πάνω, αλογοουρές, σινιόν. Από πολύ βραδινά χτενίσματα μέχρι καθημερινά και χτενίσματα για όλη τη μέρα. Σε περίπτωση που πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις φιόγκο τα μαλλιά σου, παρέα με μπούκλες. Αν το κάνεις, μην διστάσεις να μοιραστείς το δημιούργημα σου μαζί μου. Θα χαρώ να το θαυμάσω!

Cara Delevine μπούκλες κομψό πιάσιμο με χαλαρές μπούκλες updo με μπούκλες χαμήηλή αλογοουρά Charlize Theron μπούκλες χτένισμα με χαλαρές μπούκλες χτένισμα με φιόγκο κοτσιδάκια με πλεξούδες κότσος με μπούκλες και πλεξούδες κότσος με μπούκλες

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts