27 Ιδέες για βραδινά χτενίσματα με μπούκλες!

by ediva

Οι βραδινές μας έξοδοι μπορεί να είναι για ένα απλό ποτό, για φαγητό, για clubbing κ.α. Σε αυτές τις εξόδους θέλουμε να δείχνουμε και να νιώθουμε τέλεια και γι αυτό αφιερώνουμε χρόνο στο μακιγιάζ, το ντύσιμο, τα νύχια και τα μαλλιά μας! Μία ιδέα για να μην σκέφτεσαι πως θα κάνεις τα μαλλιά σου είναι τα βραδινά χτενίσματα με μπούκλες!

Οι μπούκλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά hairstyles! Θεωρούνται πολύ ρομαντικές αλλά και seχy! Για να βρεις χτενίσματα που θα κολακεύσουν το style σου, παρακάτω θα βρεις υπέροχες ιδέες για τα μαλλιά σου για κάθε περίσταση!

Υπέροχα βραδινά hairstyles με μπούκλες!

Χτενίσματα για ραντεβού

Αν έχεις ένα ραντεβού για φαγητό ή για ποτό, ένα χτένισμα με μπούκλες πιασμένες στο πλάι και μερικές κάτω είναι ένα look που κερδίζει. Ρομαντικό αλλά και seχy θα ξετρελάνει την παρέα σου!  Όσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα τόσο πιο πετυχημένο θα δείχνει!

μπούκλες σε μακριά μαλλιά μαλλιά με μπούκλες Μαρία Μενούνος με κατσαρά μαλλιά Τζένιφερ Λόπεζ με σγουρά μαλλιά Μπιγιονσέ με ξανθά μαλλιά μπούκλες σε καρέ μαλλιά

Δες επίσης Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά!

Hairstyles για party

Όταν έχουμε να πάμε σε party μπορούμε να δώσουμε μία funky διάσταση στο στυλ μας με περισσότερο όγκο στα μαλλιά! Οι μπούκλες με όγκο είναι πολύ εντυπωσιακές και κατάλληλες για πάρτι και εξόδους για χορό! Τα μεσαίου μήκους μαλλιά είναι επίσης υπέροχα για hairstyling με μπούκλες! Μάλιστα έχουν συνήθως περισσότερο όγκο από τα μακριά μαλλιά και αυτό τους δίνει ακόμα περισσότερο στυλ!

μακριά ξανθά μαλλιά ξανθά μαλλιά με όγκο ξανθές μπούκλες χτένισμα με μπούκλες χτένισμα με πιασμένα μαλλιά  χτένισμα με μπούκλες για καρέ μαλλιά χαλαρές μπούκλες

Δες επίσης 5 Εύκολα χτενίσματα για τη βραδινή σου έξοδο!

Χτενίσματα για επίσημες εξόδους

Σε επίσημες εξόδους θέλουμε ένα πιο σοφιστικέ look! Χτενίσματα vintage με μπούκλες, χωρίς φριζάρισμα είναι από αυτά που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα και θα ξεχωρίσουν. Πρόκειται για χτενίσματα που ήταν στη μόδα σε άλλες εποχές αλλά σήμερα θεωρούνται κλασσικά και αξεπέραστα για το στυλ που δίνουν!

χτένισμα με μπούκλες Κάϊλι Τζένερ μακριά ξανθά μαλλιά με μπούκλες πιασμένα μαλλιά με κοτσίδα και μπούκλες χτένισμα με μπούκλες χοντρές μπούκλες

Δες επίσης Μοναδικά βραδινά χτενίσματα για ίσια και σγουρά μαλλιά!

Φυσικές μπούκλες

Οι φυσικές μπούκλες και τα σγουρά μαλλιά είναι από τα πιο όμορφα μαλλιά που υπάρχουν! Αν λοιπόν τα μαλλιά σου είναι φυσικά κατσαρά δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάξεις για να βγεις σε μία βραδινή έξοδο. Απλά μπορείς να τα δέσεις ή να κάνεις υπέροχους κότσους που θα αφήσουν περιθώρια για έντονο μακιγιάζ και αξεσουάρ!

χτένισμα σε μεσαίου μήκους μαλλιά ξανθός κότσος με μπούκλες μακριά ξανθά μαλλιά μακριά μαλλιά με μπούκλες φυσικά κατσαρά μαλλιάμπούκλες σε κότσοκότσος με μπούκλες

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts