ποιο είναι το πιο σικ κούρεμα για τα μαλλιά

Ποια είναι τα πιο σικ κουρέματα για τα μαλλιά;

by ediva

Υπάρχει μια ιδεολογία και μια “παράδοση”αν το θέλεις που λέει ότι γυναίκα με μακρύ μαλλί είναι ό,τι πιο θηλυκό. Δε λέω καλό το μακρύ μαλλί και μπορείς να κάνεις πολλά χτενίσματα. Το θέμα, όμως, είναι ότι τελικά δεν πάει σε όλες τις γυναίκες. Σε άλλες κάνει το πρόσωπο τους να φαίνεται πιο μακρόστενο από ότι είναι, σε άλλες γυναίκες το μακρύ μαλλί κρύβει όλες τις γωνίες του προσώπου και σε μερικές απλά δεν πάει.

Τελικά υπάρχει το ιδανικό μήκος και αν ναι ποιο είναι αυτό; Είναι μια καλή ερώτηση και την οποία μπορώ να στην απαντήσω. Ναι υπάρχει ιδανικό μήκος που κολακεύει κάθε γυναίκα. Αν αναρωτιέσαι και εσύ ποιο είναι το πιο σικ κούρεμα για τα μαλλιά δεν έχεις παρά να δεις παρακάτω στο άρθρο.

Το πιο σικ κούρεμα για όλες τις γυναίκες

Μπορεί να μην σου είναι και τελείως απρόσμενο, όμως, το πιο σικ κούρεμα θεωρείται το καρέ. Αυτό γιατί αρχικά έχει πολλές διακυμάνσεις. Μπορείς να επιλέξεις από ένα μακρύ καρέ, έως και ένα κοντό καρέ με αφέλειες, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. Είναι ένα κούρεμα που κολακεύει τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, μιας και αναδεικνύει το σχήμα του προσώπου καθεμίας, χωρις να το κρύβει με “περιττές τρίχες”.

reese witherspoon καρέ marion cotillard κοντό καρέ margot robbie καρέ μαλλιά μακρύ καρέ, χωρίστρα στο πλάι emilia clarke μακρύ ίσιο καρέ lena headey μαύρο καρέ μακρύ ξανθό καρέ ίσιο κοντό καρέ κοντό καρέ με αφέλειες κοντό καρέ κούρεμα kendal jenner μακρύ καρέ καρέ κούρεμα επιμελώς ατημέλητο καρέ ema stone καρέ charlize theron με bob

Δες επίσης: 11 Μοναδικές ιδέες σε κούρεμα για λεπτά μαλλιά!

Βέβαια, σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω, πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι και το αγορέ ανήκει στην κατηγορία με τα πιο γυναικεία σικ κουρέματα. Ο λόγος, φυσικά, έγκειται στο γεγονός ότι εάν είσαι από τις γυναίκες που θα επιλέξουν το τόσο κοντό μήκος, σίγουρα έχεις μια καλή αισθητική τόσο γύρω από το ντύσιμο σου, όσο και γύρω από την εικόνα του προσώπου σου. Γιατί, μην γελιέσαι, ακόμα και στο πιο στρογγυλό πρόσωπο, ένα σωστό αγορέ μπορεί να αποθέωσει το όλο σου look. Αν δεν με πιστεύεις δες και εσύ παρακάτω.

αγορέ κούρεμα anne hathaway αγορέ μαλλί halle berry αγορέ kate hudson με αγορέ κούρεμα πλατίνα ξανθό αγορέ

Related Posts