μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για μαλλιά μεσαίου μήκους

30 Μοντέρνα κουρέματα για μαλλιά μεσαίου μήκους!

by ediva

Με την αλλαγή των εποχών αλλάζει και η διάθεση μας. Έτσι, πολλές φορές έχουμε πάρει την απόφαση να αλλάξουμε τα μαλλιά μας για να νιώσουμε ότι ανανεωνόμαστε πλήρως. Εκτός από χρώμα η αλλαγή μπορεί να έρθει και με ένα κούρεμα. Όσο πιο πολύ θέλεις την αλλαγή τόσο πιο πολύ θα κουρέψεις τα μαλλιά σου.

Εάν σε γενικές γραμμές σου αρέσουν τα μαλλιά σε μεσαίο μήκος, δηλαδή ούτε υπερβολικά κοντά αλλά ούτε και μακριά τότε παρακάτω θα βρεις εντυπωσιακά και μοντέρνα κουρέματα για να αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει σε σένα. Εάν θέλεις ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές μήπως να αλλάξεις και το χρώμα;

30 μοντέρνα κουρέματα για μαλλιά μεσαίου μήκους όλων των χρωμάτων

 

1. Καστανά μαλλιά με κούρεμα μεσαίου μήκους

Το μεσαίο μήκος στα μαλλιά είναι ιδανικό για σένα που θέλεις να δώσεις όγκο στο κεφάλι σου. Μπορείς να τα κουρέψεις φιλαριστά ή με μύτες. Το κούρεμα αυτό θα κάνει το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτό. Επίσης για σένα που δεν φοβάσαι τις αλλαγές και θέλεις κάτι διαφορετικό μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ καρέ, και γιατί όχι να το κάνεις ασύμμετρο. Με το κούρεμα αυτό το πρόσωπο σου θα αποκτήσει μία δυναμικότητα.

Τέλος, μπορείς να κόψεις αφέλειες ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. Είναι μία μοντέρνα επιλογή που θα γλυκάνει το πρόσωπο σου. Το μόνο δύσκολο με την φράντζα είναι ότι θέλει φροντίδα, πόσο μάλλον τους ζεστούς μήνες.

Δες επίσης 20 υπέροχα hairstyles για μεσαίου μήκους μαλλιά!

ασύμμετρα γυναικεία μαλλιά που είναι πιο μακριά στο μπροστινό μέρος κούρεμα για κοντά καστανά μαλλιά με φράντζα στο πλάι γυναικείο φιλαριστό κούρεμα καρέ καστανό μαλλί κούρεμα σε γυναικείο μαλλί μεσαίου μήκους και με φράντζα μοντέρνο γυναικείο κούρεμα μακρύ καρέ ίσια γυναικεία μαλλιά όλα σε ένα μήκος μαλλιά μεσαίου μεγέθους και πλαϊνή φράντζα μαλλιά μεσαίου μήκους κοντά γυναικεία μαλλιά με πλαϊνή χωρίστρα

2. Γυναικεία κουρέματα για ξανθές

Εάν ανήκεις στις γυναίκες που αγαπούν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους τότε τα παρακάτω κουρέματα θα σε ξετρελάνουν. Τώρα που είναι καλοκαίρι μπορείς να κόψεις το μήκος των μαλλιών σου ώστε να μην σε ζεσταίνει. Επίσης, το μεσαίο μήκος στα μαλλιά είναι μία από τις αγαπημένες τάσεις της σεζόν.

Για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν ακόμη πιο μοντέρνα κόψτα όλα στο ίδιο μήκος και δώσε βάση στην επιλογή του χρώματος. Άσε την ρίζα σου πιο σκούρη, κάτι που είναι στην μόδα, και άνοιξε τα υπόλοιπα μαλλιά. Μπορείς ακόμη να κόψεις τα μπροστινά μαλλιά αλλά να διατηρήσεις το μήκος των πίσω.

Δες επίσης 30 μοντέρνα γυναικεία καρέ κουρέματα για το καλοκαίρι!

ασύμμετρο ξανθό καρέ μαλλί καρέ γυναικείο κούρεμα με αφέλειες γυναικείο μοντέρνο κούρεμα για μαλλιά μεσαίου μήκους μακρύ γυναικείο καρέ για ξανθά μαλλιά καστανόξανθα γυναικεία μαλλιά κούρεμα με μύτες σε γυναικεία μαλλιά ξανθά μαλλιά μεσαίου μήκους με αφέλειες εντυπωσιακό γυναικείο κούρεμα μοντέρνο κούρεμα για μαλλιά μεσαίου μήκους με πλαϊνή φράντζα μοντέρνο ξανθό χρώμα για γυναικείο κούρεμα

3. Μοντέρνα κουρέματα για μαυρομάλλες

Εάν έχεις επιλέξει το μαύρο χρώμα στα μαλλιά σου, κάτι που δείχνει ότι πρόκειται για ένα δυναμικό άτομο, μπορείς να κάνεις εξίσου εντυπωσιακά κουρέματα που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου. Αρχικά, μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ ή κοντό καρέ. Βέβαια το καρέ χρειάζεται αρκετή φροντίδα για να δείχνει ωραίο.

Επίσης, μπορείς να κόψεις αφέλειες ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. Αν δεν είσαι λάτρης της φράντζας τότε μπορείς να επιλέξεις να κάνεις χωρίστρα στη μέση και να δώσεις όγκο στο μπροστινό μέρος του προσώπου που θα αγκαλιάσουν τις γωνίες σου.

Δες επίσης 25 μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για κοντά μαλλιά!

ασύμμετρο γυναικείο καρέ εντυπωσιακό κούρεμα μεσαίου μήκους σε μαλλιά μαύρα εντυπωσιακό ίσιο γυναικείο καρέ μαύρα γυναικεία μαλλιά μεσαίου μήκους με χωρίστρα στην μέση μακρύ γυναικείο καρέ γυναικείο μοντέρνο κούρεμα για μαύρα μαλλιά μαύρο χρώμα μαλλιών με καρέ κόψιμο μαλλιών γυναικείο κούρεμα με αφέλειες μαύρα φιλαριστά γυναικεία μαλλιά μοντέρνο γυναικείο κούρεμα με αφέλειες

Related Posts