κουρέματα λίγα μαλλιά

Όμορφα κουρέματα που πρέπει να κάνεις αν έχεις λίγα μαλλιά!

by tzinav

Τα πλούσια μαλλιά είναι όνειρο όλων των γυναικών! Δεν είμαστε όμως όλες τόσο τυχερές ώστε να διαθέτουμε τέτοια μαλλιά. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις ακόμα και για τις λιγότερο τυχερές, αφού με τα σωστά κουρέματα δε θα φαίνεται καθόλου ότι τα μαλλιά σου είναι λίγα.

Πράγματι, με το κατάλληλο κούρεμα, ακόμα και τα πιο αραιά ή λεπτά μαλλιά μπορούν να ξεγελάσουν και να αποκτήσουν όγκο. Ανακάλυψε μερικά όμορφα κουρέματα που πρέπει να κάνεις αν έχεις λίγα μαλλιά!

Πώς να κουρευτείς αν έχεις λίγα μαλλιά!

 

Μακρύ καρέ με έντονη χωρίστρα στο πλάι

Η έντονη χωρίστρα στο πλάι είναι μια καλή ιδέα για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου. Ειδικά μάλιστα αν κόψεις τα μαλλιά σου σε ένα μακρύ καρέ το εφέ αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο. Έτσι, μη φοβηθείς να φέρεις αρκετά μεγάλο μέρος από τα μαλλιά σου στην άλλη μεριά ώστε να φαίνονται πλουσιότερα. Ένα τέτοιο κούρεμα και χτένισμα θα στρώνει τέλεια όχι μόνο σε σγουρά αλλά και σε ίσια μαλλιά.

Δες επίσης: 15 Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για γυναίκες!                       

Μακριά μαλλιά με φράντζα

Μπορεί να πίστευες ότι τα μακριά, λεπτά μαλλιά θα δείχνουν άτονα αλλά υπάρχει τρόπος να δώσεις ενδιαφέρον στα μακριά σου μαλλιά ακόμα κι αν είναι λίγα. Και ο τρόπος αυτός δεν είναι άλλος από τη φράντζα! Κόβοντας μια φράντζα όχι μόνο θα δώσεις στυλ στην εμφάνιση σου αλλά και θα τα κάνεις να φαίνονται και πιο πολλά.

Δες επίσης: 4 Λάθη στα μαλλιά που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη!

Αυστηρό καρέ

Ένα αυστηρό καρέ είναι σούπερ στιλάτο. Εκτός από αυτό όμως, ένα καρέ στο οποίο όλα τα μαλλιά θα είναι στο ίδιο μήκος θα τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια. Αυτό το κούρεμα θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό στην επίτευξη του στόχου σου είτε επιλέξεις ένα πολύ κοντό καρέ είτε ένα που να φτάνει περίπου στον ώμο σου.

Δες επίσης: 5 Όμορφα χτενίσματα για μακρύ καρέ μαλλί!

Μακριά μαλλιά με ελαφρύ φιλάρισμα

Ίσως να θεωρούσες ότι το φιλάρισμα θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο αραιά αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν κάνεις το σωστό φιλάρισμα στα μακριά μαλλιά σου θα τους δώσεις κίνηση και όγκο. Προτίμησε λοιπόν ένα ελαφρύ φιλάρισμα που δε θα αραιώνει τα μαλλιά σου, αλλά αντίθετα θα αναδεικνύει το μήκος τους. Αν μάλιστα τα μαλλιά σου είναι σπαστά, βάλε λίγη μους και έτσι θα μοιάζουν πολύ περισσότερα απ’ ότι είναι!

Δες επίσης: 6 Όμορφα γυναικεία κουρέματα για μαλλιά μέχρι τον ώμο!

Pixie κούρεμα

Το κοντό μαλλί είναι μια έξυπνη και στρατηγική κίνηση αν θέλεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο γεμάτα. Αν ανήκεις λοιπόν στις τολμηρές κόψε τα μαλλιά σου σε ένα μοντέρνο pixie κούρεμα που θα σου δώσει άπειρο στυλ! Πέρα όμως από τον τύπο που θα σου προσδώσει, ένα τέτοιο κούρεμα θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο υγιή και πλούσια!

Related Posts