γυναικεία φιλαριστά κουρέματα

8 Μοναδικά γυναικεία φιλαριστά κουρέματα!

by ediva

Οι γυναίκες θέλουμε πάντα να έχουμε καλοχτενισμένα μαλλιά που μας κολακεύουν, για αυτό θα σου δείξω μερικά από τα πιο όμορφα γυναικεία φιλαριστά κουρέματα για να πάρεις ιδέες και να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα μοντέρνο στυλ.

Από κοντό καρέ, μέχρι και στα μακριά μαλλιά, το φιλάρισμα χαρίζει όγκο και γεμάτα μαλλιά που κάθε γυναίκα θέλει. Δοκίμασε και τη φράντζα αν θέλεις να τονίσεις και να γλυκάνεις περισσότερο το πρόσωπό σου ή επίλεξε κούρεμα με έντονες μύτες και ασυμμετρία για πιο μοντέρνα διάθεση.

8 Υπέροχα γυναικεία φιλαριστά κουρέματα που πρέπει να δεις!

 

1. Μακρύ καρέ με φράντζα και φιλάρισμα

καρε μακρυ με φραντζα και φιλαρισμα

Το μακρύ καρέ κούρεμα με αφέλειες και φράντζα ταιριάζει σε όλα τα σχήματα του προσώπου. Στο τετράγωνο σχήμα, μαλακώνει τις γωνίες του προσώπου λόγω του μάκρους του, ενώ στο μακρόστενο καμουφλάρει τις γωνίες και το μάκρος τους λόγω της φράντζας. Στο στρόγγυλο  δημιουργεί την αίσθηση γωνιών, λόγω των αφελειών.

2. Σπαστά φιλαριστά μαλλιάσπαστα μαλλια με φιλαρισμα

Τα σπαστά μαλλιά μπορούν να αναδειχθούν με το φιλάρισμα και να αναδείξουν την ανέμελη τους φύση. Ιδανικό μάκρος είναι το μακρύ καρέ ή τα μακριά μαλλιά που χαρίζουν μια πιο ρομαντική διάθεση.

Μπορείς να δεις ακόμα 5 Κουρέματα που θα δώσουν όγκο στα λεπτά μαλλιά!

3. Μακριά φιλαριστά μαλλιάμακρια φυλαριστα μαλλια

Τα μακριά φιλαριστά μαλλιά είναι πάντα κομψά και ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες. Ιδανικά κάνε ένα έντονο φιλάρισμα μπροστά και λιγότερο πίσω για πιο ρομαντικό και μοντέρνο αποτέλεσμα.

4. Μακριά μαλλιά με φράντζα και φιλάρισμαφυλαρισμα στα μαλλια με φραντζα

Τα μακριά μαλλιά με φράντζα και φιλάρισμα είναι τέλεια για τις πιο νεαρές ηλικίες λόγω της εκκεντρικής φύσης του. Επίλεξε έντονο φιλάρισμα για όγκο και βάθος στο χτένισμα.

Μπορείς να δεις επίσης Γυναικεία κουρέματα και χτενίσματα για τον Χειμώνα 2021

5. Κοντό καρέ με φιλάρισμακοντο καρε φιλαρισμενο

Ένα κοντό καρέ ταιριάζει ιδανικά σε πρόσωπα με γωνίες καθώς το γλυκαίνει. Το φιλάρισμα και οι μύτες το κάνουν περισσότερο μοντέρνο και γοητευτικό.

6. Ασύμμετρο καρέ με φιλάρισμακαρε ασυμμετρο φιλαρισμενο

‘Ενα ασύμμετρο καρέ κούρεμα με φιλάρισμα είναι τέλειο για πιο λεπτή τρίχα καθώς προσθέτει υφή και όγκο στο μαλλί. Ακόμα το κούρεμα αυτό είναι τέλειο για εσένα που αγαπάς τα κοντά κουρέματα, αλλά δεν θέλεις να αποχωριστείς πολύ μάκρος.

Μπορείς να δεις ακόμα Πως να βρεις το ιδανικό κούρεμα με αφέλειες ή φράντζα για εσένα!

7. Ίσια μαλλιά με μύτες και φιλάρισμαισια μαλλια με μυτες και φιλαρισμα

Τα ίσια μαλλιά αποτελούν ιδανικό καμβά για κουρέματα με μύτες αλλά και φιλάρισμα. Τα διαφορετικά μήκη διακρίνονται καθαρά και συνθέτουν ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό χτένισμα.

8. Φιλαριστά μαλλιά με πλάγια φράντζα

φιλαριστα μαλλια με φραντζα καρε

Τα φιλαριστά μαλλιά με πλάγια φράντζα είναι τέλεια για κάθε ηλικία, καθώς γλυκαίνουν το πρόσωπο, κάνοντας το να φαίνεται νεότερο.  Ακόμα το χτένισμα αυτό είναι ιδανικό για την λεπτή τρίχα.

Μπορείς να δεις εδώ 6 Όμορφα γυναικεία κουρέματα για μαλλιά μέχρι τον ώμο!

Αυτά τα υπέροχα γυναικεία φιλαριστά κουρέματα είναι πάντα επίκαιρα και γοητευτικά. Επίλεξε το ιδανικό για εσένα και το στυλ σου και εντυπωσίασε τους πάντες με τη θηλυκότητά σου.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts