15 Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για γυναίκες!

by ediva

Το σωστό γυναικείο κούρεμα θα πλαισιώσει κατάλληλα και θα αναδείξει το πρόσωπο σου και τη φυσική σου ομορφιά. Όμως μια αλλαγή που και που είναι απαραίτητη για να ανανεώνεσαι και να νιώθεις φρεσκαρισμένη. Το ediva.gr σου προτείνει να τολμήσεις ένα από τα πιο trendy κοντά ασύμμετρα look για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα κουρέματα.

Είτε έχεις μακριά μαλλιά είτε έχεις ήδη κοντά μαλλιά, ένα κοντό κούρεμα θα απογειώσει την εμφάνιση σου. Αξίζει να το δοκιμάσεις, έστω μια φορά στη ζωή σου. Εδώ θα βρεις 15 ιδέες για υπέροχα ασύμμετρα γυναικεία κουρέματα σε κοντό μήκος!

15 Γυναικεία κοντά και ασύμμετρα κουρέματα!

 

1. Ασύμμετρο κούρεμα με φράντζα στο πλάι!

γυναικείο κούρεμα με φράντζα ασύμμετρο κούρεμα γυναικείο κούρεμα

Ένα όμορφο ασύμμετρο κούρεμα είναι το καρέ με φράντζα στο πλάι. Η φράντζα θα σου δώσει πολύ στυλ και θα αναδείξει το πρόσωπο σου. Δοκίμασε ένα τέτοιο κούρεμα αν επιζητάς μια αλλαγή καθώς δεν πρόκειται για ένα ακραίο hairstyle αλλά για μια παραλλαγή ενός πολύ κλασσικού κουρέματος, του καρέ!

Δες επίσης: 34 Υπέροχα γυναικεία κοντά κουρέματα για μοναδικό στυλ!

2. Μοντέρνο κούρεμα με μύτες!

καρέ κούρεμα μακρύ καρέ κούρεμα με μύτες

Ένα μακρύ καρέ εξακολουθεί να θεωρείται κοντό κούρεμα. Ζήτα από τον κομμωτή σου να σου δημιουργήσει μύτες μπροστά και να κάνει πιο κοντό το πίσω μέρος. Το συγκεκριμένο στυλ έχει γίνει μόδα από τότε που το πρώτο έφερε στο προσκήνιο η τραγουδίστρια Rihhana. Είναι ένα εκπληκτικό στυλ που θα σε κάνει πολύ μοντέρνα!

Δες επίσης: 34 Υπέροχα γυναικεία κοντά κουρέματα για μοναδικό στυλ!

3. Πολύ κοντό κούρεμα με φράντζα!

μοντέρνο κούρεμα αγορέ γυναικείο κούρεμα πολύ κοντό γυναικείο κούρεμα

Υπέροχο κούρεμα για όλες τις ηλικίες είναι και το αγορέ με χωρίστρα και φράντζα στο πλάι. Ειδικά αν έχεις έντονες γωνίες στο πρόσωπο, το κούρεμα αυτό θα σε ομορφύνει και θα σε αναδείξει πραγματικά. Επίσης είναι πολύ βολικό και θα το κατά-ευχαριστηθείς καθώς θα είναι πολύ εύκολο στο να το χτενίζεις και να το φτιάχνεις!

Δες επίσης: 6 Όμορφα γυναικεία κουρέματα για μαλλιά μέχρι τον ώμο!

4. Κοντό ασύμμετρο κούρεμα με ξυρισμένο κεφάλι!

ασύμμετρο γυναικείο κούρεμαγυναικείο κούρεμα με ξύρισμα ασύμμετρο κούρεμα με ξύρισμα

Ένα πιο τολμηρό, ίσως λίγο rock κούρεμα είναι το κοντό με ξύρισμα στα πλάγια. Το ξυρισμένο κεφάλι θα δώσει τελείως διαφορετικές γεωμετρίες στα μαλλιά σου και θα είναι μια αρκετά μεγάλη αλλαγή. Παραμένει όμως κολακευτικό και θηλυκό!

Δες επίσης: 15 Γυναικεία κοντά κουρέματα για στρόγγυλο πρόσωπο!

5. Κοντό γυναικείο κούρεμα με ασύμμετρες αφέλειες!

κοντό κούρεμα κούρεμα με αφέλειες ασύμμετρες αφέλειες

Δες επίσης: 25+2 Ιδέες για γυναικεία κοντά κουρέματα!

Ένα περίεργο trend είναι τα κοντά κουρέματα με ασύμμετρες αφέλειες. Με μια πρώτη ματιά μπορεί να σου φαίνεται άσχημο, στη πραγματικότητα όμως είναι μια πολύ μοντέρνα επιλογή που δεν απέχει πολύ και από το στυλ που σου δίνουν οι φράντζες. Οι ασύμμετρες αφέλειες είναι μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή για τα μαλλιά σου που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες γυναίκες με τα συνηθισμένα κουρέματα!

Ένα κοντό κούρεμα όχι μόνο δε σου κλέβει τη θηλυκότητα, αλλά την ενισχύει και σε κάνει να δείχνεις πολύ δυναμική. Ωραίο tip για κοντά μαλλιά είναι να φοράς μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα ‘φέρνουν’ τη προσοχή στο πρόσωπο σου και ταυτόχρονα στα μαλλιά σου! Επίσης φρόντισε να ανανεώνεις συχνά το κούρεμα σου για να είναι ευδιάκριτη η ασυμμετρία!

Related Posts