κοντά κατσαρά μαλλιά

18 Τέλεια χτενίσματα για κοντά κατσαρά μαλλιά!

by ediva

Τα κοντά κατσαρά μαλλιά είναι πολύ μοντέρνα και δίνουν πολύ στυλ! Στον κόσμο της μόδας αυτό το στυλ στα μαλλιά το βλέπουμε παντού! Τα χτενίσματα για κατσαρά μαλλιά δεν σταματούν στα πιο μεγάλα μήκη αλλά υπάρχουν τέλεια hairstyles και για τα πιο κοντά μήκη!

Τέτοια hairstyles είναι ιδανικά για τους θερμούς μήνες και θα δώσουν άλλη διάσταση στο look σου! Είτε έχεις βαρεθεί το χτένισμα που έχεις τώρα είτε αναζητάς κάτι πιο ιδιαίτερο, παρακάτω θα δεις ιδέες για χτενίσματα για κοντά κουρέματα που θα σε συναρπάσουν!

Τέλεια κοντά hairstyles για κατσαρά μαλλιά!

Κοντά κατσαρά μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά δίνουν κάτι διαφορετικό στο γυναικείο style! Τα κατσαρά μαλλιά είναι από μόνα τους πολύ όμορφα και εντυπωσιακά. Σε μαύρους τόνους οι ανταύγειες σε κάποιο ζεστό χρώμα θα δώσουν άλλη διάσταση! Σε κάποια πρόσωπα ταιριάζουν πολύ και οι πιο ανοιχτές ανταύγειες και μπορούν να δώσουν πιο πολύ στυλ στις μπούκλες!

κοντά κατσαρά μαλλιά μαλλιά με ανταύγειες

Δες επίσης 27 Ιδέες για βραδινά χτενίσματα με μπούκλες!

 

Κούρεμα pixie για κατσαρά μαλλιά!

κοντό χτένισμα με κορδέλα χτένισμα για κατσαρά μαλλιά μοντέρνο γυναικείο κούρεμα χτένισμα για μαλλιά με μπούκλες κοντό κούρεμα για κατσαρά μαλλιά

Πολύ εντυπωσιακό για τα πιο κοντά κατσαρά μαλλιά είναι το κούρεμα pixie. Με αυτό το κούρεμα μικρές μπούκλες θα πέφτουν ανάλαφρα στο μέτωπο σου ενώ το υπόλοιπο κούρεμα θα είναι πιο κοντό και συμμαζεμένο! Άλλη μία ιδέα είναι να αφήσεις μικρές μπούκλες να πλαισιώνουν όλο το κεφάλι περιμετρικά για περισσότερο στυλ!

Δες επίσης Υπέροχα look για μέτριου μήκους κατσαρά μαλλιά

Καρέ κουρέματα για κατσαρά μαλλιά

Το καρέ ταιριάζει πολύ στα κατσαρά μαλλιά! Επειδή δίνει όγκο και οι μπούκλες χρειάζονται ένα κούρεμα που θα τις κάνει πιο ανάλαφρες, το καρέ είναι ιδανικό! Δημιουργεί την εικόνα ότι υπάρχει ένα κάδρο γύρω από το πρόσωπο και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου!

σκούρα κατσαρά μαλλιά καρέ κατσαρά μαλλιά κούρεμα για κατσαρά μαλλιά κοντά κατσαρά μαλλιά κοντά καστανά μαλλιά με ανταύγειες μοντέρνο κούρεμα με στυλ μαύρα καρέ μαλλιά

Δες επίσης Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά!

Κοντά γυναικεία κουρέματα

Τα κοντά γυναικεία κουρέματα είναι από τα πιο στιλάτα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα! Προσθέτουν άνεση και δυναμισμό στο γυναικείο look! Για τα κατσαρά μαλλιά είναι μία τέλεια επιλογή γιατί κάνουν τις μπούκλες πιο ανάλαφρες και δίνουν τον όγκο που χρειάζονται! Επίσης είναι μία καλή επιλογή για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από styling και βαφές! Αφού αφαιρεθεί το πιο ταλαιπωρημένο κομμάτι των μαλλιών από την προς τις άκρες, με ένα κοντό κούρεμα το δέρμα του κεφαλιού θα αναπνεύσει ενισχύοντας έτσι την ανανέωση της τρίχας!

ατημέλητο χτένισμα κοντά κατσαρά μαλλιάκατσαρά ξανθά μαλλιά

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts