γυναίκα με πλούσιες βλεφαρίδες

Πώς να τοποθετήσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

by ediva

Οι πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες αποτελούν όνειρο κάθε γυναίκας. Ωστόσο, το μήκος και η πυκνότητα από τις βλεφαρίδες σου δεν αλλάζουν. Οπότε τι μπορείς να κάνεις για να τις ενισχύσεις; Μα φυσικά, τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων! Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολη διαδικασία, αλλά στη πραγματικότητα δεν είναι καθόλου.

Είτε είσαι λοιπόν από τις γυναίκες που δεν βγαίνουν από το σπίτι τους χωρίς μάσκαρα, είτε από αυτές που τη θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της beauty ρουτίνας τους, σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμο αυτό το άρθρο. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πώς να τοποθετήσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες ώστε να φαίνονται όσο πιο φυσικές γίνεται!

Tips για σωστή τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων!

 

1. Αρχικά, ξεκίνα κόβοντας τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

γυναίκα κόβει ψεύτικες βλεφαρίδες

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις πριν αρχίσεις τη τοποθέτηση είναι να κόψεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου. Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο αλλά αυτό είναι το μυστικό για να δημιουργήσεις τη ψευδαίσθηση ότι είναι φυσικές. Φυσικά, δεν εννοώ να τις κόψεις κατά μήκος αλλά να τις βάλεις παράλληλα με το μάτι σου και να μετρήσεις κατά πόσο προεξέχουν από τις αληθινές σου. Αυτό λοιπόν το κομματάκι που προεξέχει, πρέπει να το κόψεις για να τις φέρεις στα μέτρα σου!

Δες επίσης: 9 Τρόποι να αποκτήσεις μακριές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα!

2. Όσον αφορά τη κόλλα ακολούθησε συγκεκριμένη στρατηγική διαδικασία!

γυναίκα βάζει κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες

Ένα από τα πιο κοινά λάθη που κάνει κανείς όταν δεν γνωρίζει τη σωστή διαδικασία για τη τοποθέτηση, είναι ο τρόπος που βάζει τη κόλλα. Αντί απλά να βάλεις τη κόλλα και στη συνέχεια κατευθείαν να βάλεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες στα μάτια σου, πρέπει να περιμένεις! Για να κολλήσουν αμέσως  και να μην παιδευτείς σε αυτό το σημείο, οφείλεις να αφήσεις να περάσουν 30 δεύτερα. Έτσι η κόλλα θα προλάβει να σταθεροποιηθεί και η τοποθέτηση θα γίνει παιχνιδάκι!

Δες επίσης: Πώς να καλύψεις σωστά τις δυσχρωμίες στο πρόσωπό σου με make up!

3. Κοίτα ευθεία κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης!

τοποθέτηση βλεφαρίδων στα μάτι

Ένα από τα μυστικά των professional make up artists όσον αφορά τις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι το εξής. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης δεν πρέπει επ ουδενί να κοιτάς πάνω ή να έχεις κλειστά μάτια. Καλό θα ήταν είτε να κοιτάς ευθεία, είτε να τοποθετήσεις έναν μικρό καθρέφτη χαμηλά και να κοιτάς σε αυτόν. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τις βάλεις στο σωστό σημείο!

Δες επίσης: 6 Οικονομικά make up για φυσικό αποτέλεσμα!

4. Απαραιτήτως τράβηξε γραμμή eyeliner!

γραμμή eyeliner με βλεφαρίδες

Ένα tip που θα σε βοηθήσει στο εγχείρημά σου να φαίνονται οι βλεφαρίδες όσο πιο φυσικές γίνεται, είναι το να βάζεις eyeliner. Αφού τελειώσεις με τη διαδικασία της τοποθέτησης, επιβάλλεται να τραβήξεις μία γραμμή eyeliner ώστε να καλύψεις τη βάση από τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να μην προδώσει το μυστικό σου για πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες!

Δες επίσης: 4+1 Καλύτερες συμβουλές για την τέλεια γραμμή eyeliner!

5. Απόλαυσε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου!

γυναίκα με πλούσιες βλεφαρίδες

Τέλος, αυτό που έμεινε μόνο να κάνεις είναι να θαυμάσεις τη σκληρή δουλειά σου. Βγες έξω, βγάλε φωτογραφίες, προσέγγισε κάποιον με το σαγηνευτικό σου βλέμμα και κυρίως απόλαυσε τες! Δεν έψαξες τόσο για τη σωστή τοποθέτησή τους για το τίποτα! Ήρθε η ώρα να τις χαρείς στο έπακρο.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts