γυναίκα που βάφεται

Οι καλύτερες πούδρες για το τέλειο ματ μακιγιάζ προσώπου!

by ediva

Οι γυαλάδες που δημιουργούνται στο πρόσωπο μας μετά το μακιγιάζ είναι αρκετά ενοχλητικές και ‘κατεβάζουν’ το μακιγιάζ μας. Και για αυτό ευτυχώς που υπάρχουν οι πούδρες και με ένα σετάρισμα στο τέλος του μακιγιάζ μπορείς να έχεις τη τέλεια ματ επιδερμίδα.

Ωστόσο, το λάθος προϊόν θα βαρύνει το δέρμα σου και θα φαίνεται σαν να έχει στρώσεις. Παρακάτω θα μιλήσουμε για 5 πούδρες από τα attica.com οι οποίες είναι best-sellers των τελευταίων χρόνων και αξίζει να τις δοκιμάσεις!

Οι καλύτερες πούδρες για ματ επιδερμίδα!

 

1. Max factor powder – πούδρες!

πούδρα

Από τις πιο top πούδρες της αγοράς είναι η CRÈME PUFF COMPACT POWDER της Max Factor. Πρόκειται για μια πούδρα υψηλής κάλυψης με βελούδινο τελείωμα που θα κάνει το δέρμα σου να δείχνει φυσικό. Αφήνει ωραία αίσθηση στο δέρμα και είναι ιδανική και για χειμώνα και για καλοκαίρι.

Με το σφουγγαράκι της συσκευασίας το προϊόν απλώνεται φανταστικά, μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις και πινέλο!

Αγόρασε την εδώ!

Δες επίσης: Οι 5 καλύτερες bb κρέμες προσώπου για ευαίσθητο δέρμα!

2. Ματ maybelline πούδρα για το πρόσωπο!

maybelline πούδρα

Η Maybelline Fit Me Matte & Poreless είναι ιδανική για εσένα που θες να διατηρήσεις φυσική την επιδερμίδα σου αλλά θες να κρύψεις και τις υπερβολικές γυαλάδες στο πρόσωπο. Ακόμα και σε δέρματα με ακμή παρέχει καλή κάλυψη, ειδικά αν τη συνδυάσεις με το αντίστοιχο foundation της εταιρίας!

Αγόρασε την εδώ!

Δες επίσης: Τα 5 καλύτερα καθαριστικά προσώπου & ξεβαφτικά!

3. Πούδρα μεγάλης διάρκειας της Rimmel London!

ματ πούδρα προσώπου

Εξαιρετικό προϊόν παρά τη χαμηλή του τιμή είναι το Stay Matte Powder της Rimmel London. Καλύπτει τους πόρους και κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει αψεγάδιαστη. Είναι πολύ σταθερή, αντέχει δηλαδή και σε ‘δύσκολες’ συνθήκες όπως ξενύχτι ή ακόμα και γυμναστική. Είναι πολύ καλή πούδρα και πολύ οικονομική!

Αγόρασε την εδώ!

Δες επίσης: 7 Tips για να έχεις πάντα καθαρή επιδερμίδα προσώπου!

4. Korres πούδρα που σταθεροποιεί το μακιγιάζ!

korres πούδρες

Η Korres δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας αφού με το Wild Rose Brightening Powder μας έχει δώσει αυτό που θέλουμε από μια πούδρα: κάλυψη, σταθερότητα και όμορφη αίσθηση όταν τη φοράμε. Μπορείς να τη φορέσεις και χωρίς makeup από κάτω καθώς θα καλύψει όμορφα και διακριτικά τις δυσχρωμίες και τυχόν σημάδια που μπορεί να έχεις στο πρόσωπο.

Αγόρασε την εδώ!

Δες επίσης: 6 Μοναδικές κρέμες προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες!

5. L’oreal Paris powder –  πούδρες μακιγιάζ!

καλλυντικό πούδρα

 

Δες επίσης: DIY φυσικές μάσκες προσώπου για να έχεις λαμπερό δέρμα!

Από τις πιο αξιόλογες πούδρες είναι και η True Match Super Blendable Face Powder της L’Oreal. Είναι διαθέσιμη σε 13 χρώματα και έτσι μπορείς πανεύκολα να βρεις την απόχρωση που θα ταιριάξει τέλεια στην επιδερμίδα σου. Είναι σταθερή και ανάλαφρη, ότι πρέπει για να μη σε βαραίνει μέσα στη μέρα. Εφαρμόζοντας την ταμποναριστά θα έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα ή αλλιώς εφάρμοσε περισσότερες στρώσεις αν θες να σετάρεις ένα βαρύ μακιγιάζ!

Αγόρασε την εδώ!

Related Posts