συμβουλές για μακιγιάζ

Σε ποια σημεία πρέπει να βάζεις το highlighter!

by Markella D.

Το highlighter είναι ένα ιδιαίτερο καλλυντικό προϊόν, το οποίο χαρίζει λάμψη σε σημεία που θέλουμε να αναδειχθούν. Πολλές γυναίκες το λατρεύουν, γι’ αυτό και υπερβάλλουν όσον αφορά την εφαρμογή του, όμως αν υπάρχει προσοχή μπορεί να δώσει σε ένα look μακιγιάζ πολλές φυσικές, όμορφες λεπτομέρειες. Εσύ ξέρεις πώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά ένα highlighter;

Αν είσαι κι εσύ από τις γυναίκες που θέλουν να εντάξουν ορθά το highlighter στο μακιγιάζ τους, αλλά δεν ξέρουν πώς, ήρθες στο σωστό μέρος! Ερευνήσαμε και βρήκαμε ακριβώς πώς πρέπει να τοποθετείται το  highlighter σε ένα μακιγιάζ. Ρίξε μία ματιά στην συνέχεια του άρθρου αυτού και θα δες πώς να το καταφέρεις!

Σε ποια σημεία πρέπει να βάζεις το highlighter!

1. Ζυγωματικά

highlighter στα ζυγωματικά highlighter στα ζυγωματικά highlighter στα ζυγωματικά

Το πρώτο σημείο που τοποθετείται το highlighter είναι πάνω στα ζυγωματικά. Με ένα πινέλο πλατύ σαν βεντάλια βάλε προϊόν πάνω από τα μάγουλά σου, πάνω από το σημείο που βάζεις το ρουζ, ψηλά και με κίνηση προς τα πίσω.  Πρόσεξε! Δεν πρέπει να το παρακάνεις, διότι θέλουμε απλά να υπάρχει ένα ωραίο εφέ στο πρόσωπο και όχι άσκοπες λαμπερές σκιάσεις. Με το highlighter σε αυτό το σημείο, θα τονίσεις τα ζυγωματικά σου και αν δεν έχεις θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις. Οι γωνίες του προσώπου σου θα αναδειχθούν ακόμα παραπάνω και το πρόσωπό σου θα εμπνέει κομψότητα.

Δες εδώ: Tips μακιγιάζ για γυναίκες 40+

2. Εσωτερική γωνία ματιού

highlighter στην εσωτερική γωνία highlighter στην εσωτερική γωνία highlighter στα μάτια

Οι εσωτερική γωνία του ματιού είναι ένα σημείο, το οποίο απαιτεί λάμψη. Όταν το μακιγιάζ που επιλέγουμε για τα μάτια βρίσκεται σε σκούρες αποχρώσεις, το highlighter στις εσωτερικές γωνίες ανοίγει το βλέμμα. Επιπρόσθετα, κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο λαμπερά. Η πινελιά αυτή, ακόμα και στα πιο φυσικά μακιγιάζ μπορεί να δώσει φυσικότητα και φρεσκάδα στην εμφάνισή . Δοκίμασέ το και θα το λατρέψεις!

Δες εδώ: Ιδέες μακιγιάζ για καστανές!

3. Μύτη

highlighter στην μύτη highlighter στην μύτη highlighter στην μύτη

Πρόσθεσε highlighter κατά μήκος της μύτης! Προσοχή! Σε αυτή την περίπτωση δεν επιθυμούμε έντονο αποτέλεσμα, οπότε φρόντισε η ποσότητα προϊόντος που θα χρησιμοποιήσεις να είναι ελάχιστη. Δημιούργησε απαλά μία λεπτή γραμμή κατά μήκος της μύτης και αμέσως μετά πρέπει να απαλύνεις τις άκρες με ένα πινέλο. Η τεχνική αυτή θα κάνει την μύτη σου να φαίνεται πιο ψηλή και λεπτή. Αν από την άλλη θέλεις το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή να μύτη σου να φαίνεται πιο μικρή και κοντή, τόνισε μόνο με μία κουκίδα λάμψης την κορυφή της.

Δες εδώ: 8 Ιδέες για κουρέματα για πρόσωπα με έντονη μύτη!

4. Φρύδια

highlighter στα φρύδια highlighter στα φρύδια highlighter στα φρύδια

Βάλε και στο κόκκαλο των φρυδιών! Αν θέλεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο ανασηκωμένο και γλυκό, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις την λάμψη κάτω από το φρύδι. Βάλε μία μικρή ποσότητα highlighter σε ένα μικρό πινέλο και υπογράμμισε τα φρύδια στο πίσω μέρος. Το πρόσωπό σου θα δείχνει φρέσκο και νεανικό και το μακιγιάζ σου ακόμα πιο φυσικό και καθαρό. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Δες εδώ: Συμβουλές για τέλεια φυσικά φρύδια

5. Άνω χείλος

highlighter στο άνω χείλος highlighter στο άνω χείλος highlighter στο άνω χείλος

Δες εδώ: 6 Tips για υπέροχα και καλοσχηματισμένα χείλη!

 

Τόνισε το άνω χείλος με το highlighter! Το βήμα αυτό χρειάζεται μικρές κινήσεις, εφόσον δεν θέλουμε το highlighter να τονίζει το μουστάκι! Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε να χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά, οπότε τοποθέτησε προσεκτικά με το δάκτυλό σου ή με κάποιο λεπτό πινέλο λίγο προϊόν στην καρδιά του άνω χείλους. Στην συνέχεια, εφάρμοσε το κραγιόν σου και είσαι έτοιμη! Τα χείλη σου θα δείχνουν πιο μεγάλα από ποτέ, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

Related Posts