αντικείμενα κουζίνα ΙΚΕΑ

6 Αντικείμενα ΙΚΕΑ που κάθε κουζίνα χρειάζεται

by tzinav

Η κουζίνα πρέπει να είναι ένα πρακτικό και λειτουργικό μέρος στο σπίτι όπου θα μπορείς να δημιουργείς! Για να πετύχεις κάτι τέτοιο όμως χρειάζεσαι και τα κατάλληλα αξεσουάρ κουζίνας. Τη λύση σε αυτό θα τη δώσουν φυσικά τα αγαπημένα μας ΙΚΕΑ με μερικά πρακτικά αντικείμενα που θα φανούν χρήσιμα σε κάθε κουζίνα!

Τα ΙΚΕΑ έχουν λύσεις σε απλούς και καθημερινούς προβληματισμούς που συναντάμε στην κουζίνα μας. Ανακάλυψε λοιπόν 6 αντικείμενα ΙΚΕΑ που κάθε κουζίνα χρειάζεται!

6 Πράγματα από τα ΙΚΕΑ που θα σου λύσουν τα χέρια στην κουζίνα!

 

1. Τρόλεϊ RASKOG

τρόλεϊ κουζίνας άσπρο

Ένα από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα ΙΚΕΑ που χρειάζεσαι για την κουζίνα κι όχι μόνο είναι το τρόλεϊ RASKOG. Ένα τρόλεϊ μπορεί να λειτουργήσει τέλεια σαν έξτρα αποθηκευτικός χώρος για τρόφιμα, ποτά, λαχανικά, πετσέτες και ότι άλλο δε χωράει στα ντουλάπια ή στον πάγκο σου.

Δες επίσης: 5 Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για μια όμορφη κουζίνα

2. Ράφι μπαχαρικών BEKVAM

Ράφι μπαχαρικών BEKVAM

Έχεις πολλά μπαχαρικά και τα κρατάς στριμωγμένα σε ένα ντουλάπι; Ε λοιπόν το ράφι μπαχαρικών BEKVAM είναι μια τέλεια ιδέα για να έχεις εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα μπαχαρικά σου, ενώ ταυτόχρονα τα κρατάς οργανωμένα και τακτοποιημένα. Ειδικά αν τα χρησιμοποείς συχνά ένα τέτοιο ράφι είναι τέλεια λύση!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για μια μικρή τραπεζαρία με πολύ στυλ

3. Δοχείο αποθήκευσης IKEA 365+

Δοχείο αποθήκευσης IKEA 365+

Έχεις κι εσύ εμμονή με τα τάπερ; Ε λοιπόν τα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων ΙΚΕΑ 365+ είναι πολλά περισσότερα από αυτό! Αρχικά, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να κρατάς οργανωμένα τα τρόφιμα στα ντουλάπια σου και να βλέπεις το εσωτερικό τους. Το άλλο όμως μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τα δοχεία αυτά μπαίνουν στο φούρνο. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια αφού δε θα χρειάζεται πια να μεταφέρεις το φαγητό σε άλλο σκεύος για να το ζεστάνει!

Δες επίσης: Διακόσμηση πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας

4. Ένθετο ράφι VARIERA

Ένθετο ράφι VARIERA αντικείμενα κουζίνα ΙΚΕΑ

Ένα κοινό πρόβλημα που έχουν οι κουζίνες είναι τα πολύ ψηλά ντουλάπια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένει χώρος ανεκμετάλλευτος. Το ένθετο ράφι VARIERA όμως είναι ότι πρέπει στην περίπτωση αυτή καθώς σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις περισσότερα πράγματα στα ντουλάπια σου, εκμεταλλευόμενη ολόκληρο το χώρο.

Δες επίσης: Μοναδικές ιδέες για διακόσμηση στον πάγκο της κουζίνας

5. Βούρτσα για μπουκάλια MEDELVAG

Βούρτσα για μπουκάλια MEDELVAG

Τα ΙΚΕΑ έχουν λύση για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε συχνά στην κουζίνα: το πλύσιμο των μπουκαλιών. Η βούρτσα MEDELVAG είναι ότι πρέπει για να καθαρίζεις το εσωτερικό των μπουκαλιών, πράγμα που δεν γίνεται με ένα κλασικό σφουγγάρι. Ένα τέτοιο ανέξοδο αντικείμενο λοιπόν θα σε διευκολύνει ιδιαίτερα!

Δες επίσης: 10 Ιδιαίτερες ιδέες για νησίδες κουζίνας

6. Βάση για κούπες OSTBIT

Βάση για κούπες OSTBIT

Έχεις μια μικρή κουζίνα και ο χώρος στα ντουλάπια είναι περιορισμένος; Τότε με τη βάση για κούπες OSTBIT μπορείς να κρατάς τις κούπες σου κρεμασμένες στον πάγκο και να αποδεσμεύεις χώρο από τα ντουλάπια!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts