χωρίστρα σχήμα προσώπου

Χωρίστρα: Ποια ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα προσώπου σου

by tzinav

Τα μαλλιά μας είναι κλειδί για την αυτοπεποίθησή μας. Εξάλλου, ένα χτένισμα ή ένα κούρεμα είναι ικανό να αναδείξει το πρόσωπο και τα δυνατά χαρακτηριστικά μας ή να μας χαντακώσει. Μάλιστα, κάτι που μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά είναι η θέση της χωρίστρας. Θέλεις να μάθεις λοιπόν πού πρέπει να έχεις τη χωρίστρα σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου;

Είναι αλήθεια ότι το πού θα χτενίσεις τη χωρίστρα μπορεί να αλλάξει πολύ την εικόνα σου. Ίσως να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με τη χωρίστρα σου και να την αφήνεις όπως θα καθίσει χτενίζοντάς τα μαλλιά σου αλλά μήπως να το μελετήσεις λίγο περισσότερο; Μια μικρή αλλαγή στη θέση της είναι ικανή να μεταμορφώσει το πρόσωπό σου. Ανακάλυψε λοιπόν ποια χωρίστρα ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα προσώπου σου!

Ποια χωρίστρα να διαλέξεις ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου!

Στρογγυλό πρόσωπο

καστανά μαλλιά χωρίστρα πλάι καρέ μαλλιά χωρίστρα πλαί

Αν έχεις ένα στρογγυλό πρόσωπο τότε στόχος σου είναι να δημιουργήσεις την αίσθηση των γωνιών. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προτιμήσεις μια έντονη χωρίστρα στο πλάι που θα φέρει σε ισορροπία το σχήμα του προσώπου σου και θα το κάνει να μοιάζει λιγότερο στρογγυλό. Πριν επιλέξεις σε ποια μεριά θα είναι η χωρίστρα ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη για να αποφασίσεις ποιο είναι το καλό σου προφίλ ώστε να το αφήσεις ακάλυπτο.

Δες επίσης: Τα 10 Καλύτερα χτενίσματα ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Τετράγωνο σχήμα προσώπου

τετράγωνο πρόσωπο καρέ μαλλιά μακριά καστανά μαλλιά χωρίστρα πλάι χωρίστρα σχήμα προσώπου

Αν το πρόσωπό σου είναι τετράγωνο με πολλές γωνίες τότε θέλεις να το μαλακώσεις επιλέγοντας τη σωστή θέση χωρίστρας. Ο τρόπος να το πετύχεις είναι με μια χωρίστρα διαγώνια στο πλάι. Δε χρειάζεται η χωρίστρα να είναι πολύ βαθιά. Ακόμα και λίγο προς το πλάι θα καταφέρει να απαλύνει τις έντονες γωνίες σου.

Δες επίσης: Πώς να κανείς μόνη σου Vang Μαλλιά

Οβάλ σχήμα προσώπου

καστανά μαλλιά χωρίστρα σχήμα προσώπου ξανθά βαγκ μαλλιά

Αν  έχεις ένα οβάλ πρόσωπο τότε είσαι τυχερή γιατί σου πηγαίνουν τα πάντα! Μπορείς να κάνεις χωρίστρα στη μέση, ελαφρώς ή πολύ βαθιά πλαϊνή και όλα θα δείχνουν τέλεια επάνω σου! Μάλιστα, μπορείς να τις εναλλάσσεις για να βγεις από τη μονοτονία!

Δες επίσης: 6 Μοναδικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά!

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

ξανθά μαλλιά σπαστά όγκο χωρίστρα σχήμα προσώπου χωρίστρα μέση καστανά μαλλιά χωρίστρα σχήμα προσώπου

Ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς ξεχωρίζει για το έντονο, στενό πιγούνι και τα πιο πλατιά ζυγωματικά. Μια ίσια χωρίστρα αν έχεις μακριά μαλλιά θα καλύψει το πλατύ σημείο των ζυγωματικών και θα φέρει σε αρμονία τις αναλογίες του προσώπου σου. Αν μάλιστα συνδυάσεις τη χωρίστρα στη μέση με layers στο ύψος του πιγουνιού θα έχεις φέρει ισορροπία στο πρόσωπο!

Δες επίσης: Εύκολα καθημερινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού

καρέ μαλλιά καστανόξανθα καρέ μαλλιά μελαχρινά

Ένα πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού ξεχωρίζει για τα έντονα ζυγωματικά, ενώ το πιγούνι και το μέτωπο είναι πιο στενά. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε πες ναι σε μια πλαϊνή χωρίστρα που θα κάνει τα ζυγωματικά να φαίνονται λιγότερο έντονα και το πρόσωπο συνολικά πιο ισορροπημένο.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts