χριστουγεννιάτικες ιδέες κεριά

Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με κεριά

by tzinav

Τα κεριά είναι μια τέλεια ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού σου όλες τις περιόδους του χρόνου. Ειδικότερα όμως τα Χριστούγεννα μερικά κεριά μπορούν να ενισχύσουν το γιορτινό κλίμα και να δημιουργήσουν μια cozy ατμόσφαιρα! Εξάλλου, με λίγα μόνο κεριά μπορείς να πραγματοποιήσεις μερικές υπέροχες και πολύ κομψές χριστουγεννιάτικες ιδέες.

Δε χρειάζεται να ψάχνεις περίτεχνους ή ακριβούς τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι σου τα Χριστούγεννα αφού κάποια απλά αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα κεριά αρκούν! Ανακάλυψε λοιπόν υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με κεριά!

5 Τρόποι να διακοσμήσεις με κεριά τα Χριστούγεννα!

 

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κεριά σε δίσκο

Οι δίσκοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά και τα Χριστούγεννα είναι η ευκαιρία για να τους δώσεις μια εορταστική πινελιά. Και τα κεριά είναι το αντικείμενο που χρειάζεσαι! Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις συνθέσεις με κεριά και άλλα αντικείμενα επάνω σε ένα δίσκο.  Συγκεκριμένα, τοποθέτησε μερικά κεριά ίδιου ή διαφορετικού ύψους επάνω στο δίσκο και εμπλούτισε το αποτέλεσμα με πρασινάδες, κουκουνάρια ή ακόμα και ένα στεφάνι που θα περικλείει τη σύνθεση σου.

Δες επίσης: 6 Τρόποι να εντάξεις μια γιρλάντα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Κεριά στο τζάκι

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τζάκι είναι πολύ σημαντική για ένα γιορτινό σαλόνι. Γι’ αυτό, ένας τρόπος για να την πετύχεις είναι να διακοσμήσεις το ράφι επάνω στο τζάκι με κεριά. Για παράδειγμα, τα κεριά μπορεί να είναι λεπτά κεριά επάνω σε κηροπήγια ή ακόμα και σκέτα. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις φως και γιορτινή ατμόσφαιρα στο σημείο του τζακιού.

Δες επίσης: Προτάσεις για οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Κεριά μέσα σε βάζα και γυάλες

Για να βάλεις τα βάζα σου σε χριστουγεννιάτικο mood αρκεί να τοποθετήσεις μέσα σε αυτά κεριά! Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά σίγουρα θα είναι αποτελεσματικό! Επιπλέον, δοκίμασε να βάλεις στα βάζα και στις γυάλες σου μικρά κλαδιά από έλατο, κόκκινους καρπούς, κουκουνάρια και άλλα τέτοια χριστουγεννιάτικα στοιχεία.

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Διακοσμημένα κεριά

Ακόμα και το πιο απλό κερί μπορεί να μεταμορφωθεί και να δείχνει χριστουγεννιάτικο! Συγκεκριμένα, μπορείς να το πετύχεις αυτό διακοσμώντας γύρω γύρω το κερί με sticks κανέλας. Ακόμα, μια άλλη ιδέα είναι να στερεώσεις κλαδάκια από έλατο και να τα δέσεις γύρω από το κερί με μια όμορφη κορδέλα.

Δες επίσης: Πρωτότυπες ιδέες για εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Κεριά επάνω σε ποτήρια κρασιού

Αν έχεις μερικά κεριά και ποτήρια κρασιού τότε έχεις ότι χρειάζεσαι για ένα όμορφο και διαφορετικό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό. Αρκεί λοιπόν να γυρίσεις τα ποτήρια κρασιού ανάποδα και να στερεώσεις στον πάτο τους τα κεριά. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει τόσο με κεριά κανονικού μεγέθους όσο και με ρεσώ. Επιπλέον, για ένα πιο elevated αποτέλεσμα μπορείς να τοποθετήσεις μπάλες μέσα στα ποτήρια.

Related Posts