οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Προτάσεις για οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

by tzinav

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν στολίζουμε το σπίτι μας για Χριστούγεννα αλλάζει όλη η διάθεση μας! Φυσικά υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να διακοσμήσεις το σπίτι τις γιορτές. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι συνήθως κοστίζουν αρκετά. Ευτυχώς όμως υπάρχουν μερικές δημιουργικές ιδέες για οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα ομορφύνουν το σπίτι σου χωρίς να σου στοιχίσουν μια περιούσια!

Άσε λοιπόν τη δημιουργικότητα σου ελεύθερη και κάνε το σπίτι σου να μοιάζει γιορτινό έχοντας ξοδέψει μόνο λίγα χρήματα. Ανακάλυψε όμορφες προτάσεις για οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Πως θα διακοσμήσεις τα Χριστούγεννα με λίγα χρήματα!

Κρέμασε μπάλες από τα φωτιστικά

Σίγουρα μερικές μπάλες θα σου έχουν περισσέψει από το στολισμό του δέντρου. Για να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες λοιπόν μια κομψή ιδέα είναι να κρεμάσεις τις μπάλες από τα φωτιστικά. Βέβαια, κάτι τέτοιο μπορεί να έχει εφαρμογή σε συγκεκριμένα φωτιστικά, όπως είναι οι πολυέλαιοι. Φαντάσου όμως πόσο στιλάτες θα φαίνονται οι μπάλες κρεμασμένες πάνω από την τραπεζαρία σου! Και φυσικά δε θα έχεις ξοδέψει απολύτως τίποτα, εκτός αν θέλεις να προμηθευτείς μερικές όμορφες κορδέλες, των οποίων το κόστος είναι ελάχιστο.

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Στόλισε γιορτινά τα κεριά σου

Όλοι μας έχουμε μερικά κεριά στο σπίτι μας, αφού αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά. Τώρα τα Χριστούγεννα μπορείς να στολίσεις τα κεριά σου με γιορτινό τρόπο με πράγματα που έχεις ήδη στο σπίτι. Μια όμορφη ιδέα είναι να διακοσμήσεις τα κεριά σου με sticks κανέλας και με μια όμορφη κορδέλα. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά ποτήρια κρασιού με ένα συνδυασμό κεριών και χριστουγεννιάτικων μπαλών!

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για μοντέρνα διακόσμηση τα Χριστούγεννα!

Διακόσμησε με ξερά κλαδιά

Τα ξερά κλαδιά είναι ένα αντικείμενο που κοστίζει ελάχιστα και μπορεί να έχει άπειρες χρήσεις. Φέτος τις γιορτές λοιπόν θα δείχνει ιδιαίτερα όμορφο αν διακοσμήσεις τα κλαδιά σου με μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια ή με λαμπάκια. Έτσι, τα βάζα σου θα μπουν απευθείας σε γιορτινό κλίμα με ελάχιστα χρήματα!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τα βάζα σου τα Χριστούγεννα!

Χρησιμοποίησε χάρτινα διακοσμητικά

Τα Χριστούγεννα υπάρχουν πολλά όμορφα και γιορτινά διακοσμητικά από χαρτί που το κόστος τους δεν είναι σημαντικό. Τέτοιο παράδειγμα είναι τα όμορφα χάρτινα αστέρια που δείχνουν εντυπωσιακά όταν κρεμιούνται. Αν μάλιστα πιάνουν τα χέρια σου τότε μπορείς να τα φτιάξεις ακόμα και μόνη σου, μειώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το κόστος!

Δες επίσης: 30 Πανεύκολα DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Διακόσμησε με κουκουνάρια τα Χριστούγεννα

Τα κουκουνάρια είναι ένα τελείως ανέξοδο αντικείμενο που μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όμορφες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις! Ενδεικτικά λοιπόν, μπορείς να διακοσμήσεις ένα δίσκο με κουκουνάρια και κεριά. Αν μάλιστα βάψεις τις άκρες των κουκουναριών ώστε να μοιάζουν σα χιονισμένα τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο όμορφο. Επίσης, μπορείς να διακοσμήσεις ένα διάφανο βάζο με κουκουνάρια, μπάλες και φωτάκια, πράγματα δηλαδή που δε χρειάζεται να αγοράσεις.

Related Posts