διακοσμήσεις κάτω από δέντρο

Με τι να διακοσμήσεις κάτω από το δέντρο εκτός από φάτνη!

by tzinav

Συνήθως δίνουμε όλη την προσοχή μας στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και αμελούμε το κάτω μέρος του δέντρου. Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς γεμίζουμε το χώρο κάτω από το δέντρο με μια φάτνη, υπάρχουν πολύ περισσότερες ιδέες για να διακοσμήσεις που θα ανανεώσουν το δέντρο σου.

Ξέφυγε λοιπόν από τα συνηθισμένα και διακόσμησε τη φάτνη σε κάποιο άλλο σημείο φέτος κι όχι κάτω από το δέντρο. Δες μερικές κομψές προτάσεις για το τι να διακοσμήσεις κάτω από το δέντρο εκτός από φάτνη φέτος τα Χριστούγεννα!

6 Ιδέες για να διακοσμήσεις το χώρο κάτω από το δέντρο!

 

Δώρα

άσπρο δέντρο χρυσά δώρα

Μια πολύ κλασική ιδέα για να καλύψεις το χώρο κάτω από το δέντρο είναι τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Ένα από τα αγαπημένα πράγματα στα Χριστούγεννα είναι τα δώρα που δεχόμαστε αλλά και που κάνουμε. Αντί λοιπόν να τα καταχωνιάζεις, τοποθέτησε τα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να ενισχύσεις το χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Κι αν ακόμα δεν έχεις πάρει τα δώρα σου μπορείς να τυλίξεις με ένα όμορφο χαρτί περιτυλίγματος μερικά κουτιά ώστε να γεμίσεις το χώρο.

Δες επίσης: 7 Εύκολες DIY ιδέες για Χριστουγεννιάτικα βάζα!

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια

σπιτάκια διακοσμήσεις κάτω από χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένα γνωστό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό είναι τα κεραμικά χιονισμένα σπιτάκια που παραπέμπουν σε Χριστούγεννα. Αν λοιπόν έχεις αρκετά τότε μπορείς πολύ εύκολα να διακοσμήσεις με αυτά το κάτω μέρος του δέντρου. Έτσι, θα κρύψεις τα πόδια του δέντρου που συνήθως είναι άχαρα.

Δες επίσης: 7 Υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού!

Τρενάκι

χριστουγεννιάτικο δέντρο τρενάκι βάση

Μια πολύ καλή ιδέα αν έχεις παιδιά στο σπίτι είναι να τοποθετήσεις γύρω από το δέντρο ένα τρενάκι. Ένα τρενάκι θα δώσει παιχνιδιάρικη διάθεση στο χώρο. Εξάλλου, όλοι μας κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας και τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να το κάνουμε να εκφραστεί!

Δες επίσης: 5 Συνήθειες στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που πρέπει να αποφύγεις!

Lightbox

χριστουγεννιάτικο δέντρο lightbox

Αν το σπίτι σου και το δέντρο σου κινούνται σε μοντέρνο στυλ τότε ένα lightbox είναι μια πολύ καλή λύση για να κρύψεις τα πόδια του δέντρου. Όσον αφορά το μήνυμα που θα έχει το φωτεινό κουτί σου τότε μπορεί να είναι ένα χριστουγεννιάτικο quote ή ακόμα και μια αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα των Χριστουγέννων!

Δες επίσης: Διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού τα Χριστούγεννα!

Μαξιλάρες και χαλάκια

boho δέντρο μαξιλάρες διακοσμήσεις κάτω από δέντρο

Ένα boho σαλόνι οφείλει να έχει και το αντίστοιχο δέντρο. Η κατάλληλη επιλογή λοιπόν για το κάτω μέρος του δέντρου σε ένα bohemian χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μερικές μαξιλάρες και χαλάκια. Το πιο πιθανό εξάλλου είναι ότι τα έχεις ήδη στο σαλόνι σου οπότε απλά θα τα μεταφέρεις.

Δες επίσης: 6 Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λίγα χρήματα!

Ψάθινο καλάθι

δέντρο ψάθινο πανέρι δώρα

Αντί να κρύβεις το κάτω μέρος του δέντρου σου μπορείς να το ντύσεις όμορφα και να το αναδείξεις. Ένας εύκολος τρόπος να το πετύχεις είναι να τοποθετήσεις το δέντρο μέσα σε ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι. Έτσι, το δέντρο σου θα δείχνει πολύ κομψό και δε θα χρειάζεσαι τίποτα μπροστά για να το καμουφλάρεις.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts