ασπρόμαυρες ταπετσαρίες στο σπίτι

18 Υπέροχες ασπρόμαυρες ταπετσαρίες για ένα μοντέρνο σπίτι!

by ediva

Το διαχρονικό ασπρόμαυρο έχει πάντα θέση στο σπίτι σου, ότι στυλ κι αν έχεις επιλέξει στη διακόσμηση του. Πολλοί διακοσμητές συστήνουν μια ασπρόμαυρη πινελιά για να κάνεις τον χώρο σου πιο ουδέτερο και να δημιουργήσεις ωραίες αντιθέσεις.

Το ασπρόμαυρο έχει μια μοναδική γοητεία και κομψότητα που μπορεί να φέρει στο σπίτι σου έναν φρέσκο, σύχρονο αέρα. Καταπληκτική ιδέα είναι μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία. Παρακάτω θα βρεις 18 υπέροχες ιδέες για ασπρόμαυρες ταπετσαρίες σε όλο το σπίτι!

Όμορφο σύγχρονο σπίτι με ταπετσαρίες σε ασπρόμαυρο χρώμα!

 

Μοναδικό σαλόνι με ασπρόμαυρη ταπετσαρία!

ριγέ ταπετσαρία στο σαλόνι floral ταπετσαρία στο σαλόνι σαλόνι

Μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία στο σαλόνι μπορεί να κάνει τον χώρο σου πολύ εντυπωσιακό. Ενδιαφέρον θα ήταν να βάλεις ασπρόμαυρη ταπετσαρία πίσω από έναν χρωματιστό καναπέ σε έντονη απόχρωση. Η αντίθεση αυτή θα ήταν πολύ μοντέρνα, ανατρεπτική και ξεχωριστή!

Δες επίσης: 7 Όμορφα έπιπλα για ένα πλήρες φοιτητικό σπίτι!

Μοντέρνα κουζίνα με ταπετσαρία σε άσπρο και μαύρο χρώμα!

ασπρόμαυρη ταπετσαρία κουζίνας floral ασπρόμαυρη ταπετσαρία λευκή κουζίνα

Μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία στη κουζίνα είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Είτε η κουζίνα σου είναι μονόχρωμη, είτε ασπρόμαυρη είτε πολύχρωμη, μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία μπορεί να ταιριάξει υπέροχα σε κάθε περίπτωση!

Δες επίσης: 5 Υπέροχες ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κουζίνα!

Όμορφες ασπρόμαυρες τραπεζαρίες!

ασπρόμαυρη τραπεζαρία τραπεζαρία με ταπετσαρία ασπρόμαυρη ταπετσαρία σε τραπεζαρία

Η τραπεζαρία είναι συνήθως ένας χώρος στον οποίο δε δίνεται η απαιτούμενη προσοχή όσον αφορά τη διακόσμηση. Κάνε λοιπόν τη δικιά σου τραπεζαρία μοναδική με μια ασπρόμαυρη τραπεζαρία σε ένα περίεργο μοτίβο ή ένα τοπίο. Αμέσως αμέσως ο χώρος σου θα δείξει πιο γεμάτος, προσεγμένος και μοντέρνος!

Δες επίσης: 5 Εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι μέσης!

Υπνοδωμάτιο με μοναδικές ταπετσαρίες!

υπνοδωμάτιο με ασπρόμαυρη ταπετσαρία ασπρόμαυρη ταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο λευκό υπνοδωμάτιο

Ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να γίνει πολύ όμορφο με τη προσθήκη μιας ταπετσαρίας σε άσπρο και μαύρο χρώμα. Ειδικά στον τοίχο όπου αντιστοιχεί το κεφαλάρι του κρεβατιού, η ταπετσαρία θα δώσει αμέσως στυλ και χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιο σου.

Εάν το μοτίβο είναι minimal και διακριτικό μπορείς να ντύσεις όλους τους τοίχους του υπνοδωματίου σου. Σε αντίθετη περίπτωση προτίμησε μόνο μία μεριά τοίχου ή και μόνο ένα μικρό κομμάτι όπως για παράδειγμα πίσω από το γραφείο ή πίσω από έναν καθρέφτη!

Δες επίσης: 6 Διακοσμητικά που κάθε σπίτι πρέπει να έχει!

Ασπρόμαυρη ταπετσαρία για ένα κομψό και μοντέρνο μπάνιο!

μπάνιο με ταπετσαρία άσπρο μαύρο ασπρόμαυρη ταπετσαρία στο μπάνιο μπάνιο με ασπρόμαυρη ταπετσαρία

Ένα μπάνιο μπορεί να δείξει φανταστικό μόνο και μόνο με μια υπέροχη ταπετσαρία. Είναι δηλαδή αρκετή ώστε να διακοσμήσει επαρκώς το μπάνιο σου χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε διακοσμητικά ή ακριβά έπιπλα!

Δες επίσης: 5 Όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα για ένα κομψό μπάνιο!

Εντυπωσιακή είσοδος του σπιτιού και χολ με ασπρόμαυρες ταπετσαρίες!

ασπρόμαυρη ριγέ ταπετσαρία πουά ασπρόμαυρη ταπετσαρία ασπρόμαυρη ταπετσαρία με τροπικά σχέδια

Δες επίσης: 5 Κυρίαρχες τάσεις για την εσωτερική διακόσμηση το 2020

Τέλος, μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία μπορεί να σε αποτρέψει από το να έχεις έναν βαρετό διάδρομο ή είσοδο στο σπίτι σου. Διάλεξε ένα μοτίβο που σου αρέσει και θα ενθουσιάζεσαι κάθε φορά που θα μπαίνεις στο σπίτι σου!

Related Posts