όμορφο σπίτι

7 Όμορφα έπιπλα για ένα πλήρες φοιτητικό σπίτι!

by ediva

Ένα πλήρες φοιτητικό σπίτι χρειάζεται λίγα και καλά έπιπλα. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι πολύ σημαντικός ώστε να μπορεί ο κάθε φοιτητής να οργανώνει τα πράγματα του όπως εκείνος θέλει.

Ένα λάθος που πρέπει να αποφύγει κάθε φοιτητής είναι το να φορτώσει το σπιτικό του με άχρηστα έπιπλα και αντικείμενα από το πατρικό του. Το νέο σπίτι δεν χρειάζεται να γεμίσει με παλιά και άχρηστα αντικείμενα αλλά να αξιοποιηθεί κατάλληλα με έξυπνα και λειτουργικά έπιπλα. Το ediva.gr σου προτείνει 7 έπιπλα που σίγουρα έχουν θέση σε ένα όμορφο, ολοκληρωμένοι φοιτητικό σπίτι!

7 Χρήσιμα έπιπλα που δε πρέπει να λείπουν από ένα φοιτητικό σπίτι!

 

1. Υπέροχη ραφιέρα τοίχου σε σχήμα καρδιάς!

ραφιέρα τοίχου καρδιά από ξύλο

Τα ράφια σε ένα φοιτητικό σπίτι είναι απαραίτητα. Είτε για τα διάφορα βιβλία είτε για τα διακοσμητικά του σπιτιού, μερικά έξυπνα ράφια με αρκετό χώρο είναι αναγκαία για κάθε φοιτητή. Πέρα από τα κλασσικά ορθογώνια ράφια σε σειρά μπορείς να επενδύσεις σε μια κατασκευή με αρκετό χώρο για όλα τα αντικείμενα που δε θες να στέκονται σε ντουλάπια ή στο δάπεδο!

Δες επίσης: Έπιπλο & διακόσμηση: Όταν το μοντέρνο συναντάει το ρουστίκ!

2. Λειτουργική συρταριέρα με ράφια!

συρταριέρα με ράφια

Μια μεγάλη συρταριέρα ανήκει επίσης στα έπιπλα που δε πρέπει να λείπουν από ένα φοιτητικό σπίτι. Ένα τέτοιο έπιπλο βοηθά τον φοιτητή να διατηρεί οργανωμένα τα πράγματα του και του παρέχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Μπορεί επίσης να ακουμπήσει πάνω κάποια τηλεόραση ή διακοσμητικά και να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το σπίτι του!

Δες επίσης: Μοντέρνα λευκά είδη για την κρεβατοκάμαρα!

3. Πολυθρόνα με σετ σκαμπό!

πολυθρόνα και σκαμπό

Μια πολυθρόνα με σκαμπό σε ένα φοιτητικό σπίτι θα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να καλεί κόσμο σπίτι του και να υποδέχεται άνετα τους συμφοιτητές του χωρίς να χρειάζεται να κάθονται στη κουζίνα ή στο κρεβάτι. Είναι μια προσθήκη που θα ομορφύνει και ένα φοιτητικό σπίτι, κάνοντας το να δείχνει πιο γεμάτο και φιλόξενο.

Δες επίσης: 30 Προτάσεις για βασικά λευκά είδη που χρειάζεται ένα φοιτητικό σπίτι!

4. Σύνθετο σαλονιού για τη τηλεόραση!

σύνθετο σαλονιού

Απαραίτητη αγορά είναι και ένα σύνθετο για τη τηλεόραση στο σαλόνι. Ένα τέτοιο έπιπλο θα γεμίσει τον χώρο ενός φοιτητικού σπιτιού και έτσι δε θα χρειάζονται άλλα έξοδα για επιπλέον έπιπλα που εν τέλει δε χρησιμεύουν τόσο.

Δες επίσης: 8 Όμορφα vintage έπιπλα για το σαλόνι σου!

5. Γραφείο με ράφια!

ξύλινο γραφείο

Φυσικά, το γραφείο είναι από τα σημαντικότερα που χρειάζεται ένας φοιτητής καθώς εκεί θα διαβάζει για τη σχολή του. Ένα μεγάλο γραφείο με συρτάρια ή ράφια λοιπόν είναι απο τα πρώτα βήματα ενός φοιτητή που θέλει να φτιάξει το σπιτικό του!

Βρες το εδώ!

Δες επίσης: 4 Tips για να αγοράσεις έπιπλα online!

6. Τριθέσιος καναπές κρεβάτι για το φοιτητικό σπίτι!

τριθέσιος μπλε καναπές κρεβάτι

Ένας καναπές-κρεβάτι είναι πολύ βολικός για τους νεαρούς φοιτητές αφού εκεί μπορούν να φιλοξενήσουν την οικογένεια και τους φίλους τους. Είναι πολύ πιο πρακτικός από έναν απλό καναπέ και αξίζει να υπάρχει σε ένα φοιτητικό σπίτι!

Βρες τον εδώ!

Δες επίσης: ΙΚΕΑ Hacks: 4 Ιδέες για να μεταποιήσεις μικροέπιπλα για το σπίτι!

7. Καλή καρέκλα γραφείου!

μαύρη καρέκλα γραφείου με ροδάκια

Δες επίσης: 30 Vintage έπιπλα κρεβατοκάμαρας!

Πακέτο με το γραφείο πάει, φυσικά, και μια καλή καρέκλα γραφείου. Μια άνετη, δροσερή και ανατομική καρέκλα βοηθάει πάντα έναν μαθητή ή φοιτητή που χρειάζεται να διαβάσει. Για αυτό λοιπόν αξίζει να επενδύσεις σε μια καλή καρέκλα που θα υποστηρίζει κατάλληλα το σώμα!

Βρες την εδώ!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts