Χριστουγεννιάτικα βάζα

7 Εύκολες DIY ιδέες για Χριστουγεννιάτικα βάζα!

by ediva

Τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου και όλοι μας θέλουμε να διακοσμούμε στο σπίτι μας, με μοναδικές συνθέσεις. Θα σου δείξω πως να φτιάξεις τα πιο εύκολα και εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα βάζα, που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Με απλά υλικά και πολλή φαντασία, μπορείς να δημιουργήσεις πανέμορφα διακοσμητικά για κάθε δωμάτιο που θα χαρίσει γιορτινό αέρα με μηδαμινό κόστος.

7 Υπέροχες DIY δημιουργίες για Χριστουγεννιάτικα βάζα!

 

Βαμμένα βάζα

βαζα βαμμένα Χριστουγεννιάτικα

Αν πιάνει το χέρι σου ή έχεις μεράκι και θέλεις να δημιουργήσεις όμορφες εικόνες επάνω στα βάζα, δεν έχεις παρά να προμηθευτείς ακρυλικά χρώματα ή χρώματα κιμωλίας και να φτιάξεις τα δικά σου μοναδικά Χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Μπορείς να δεις εδώ Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γυάλινα βαζάκια!

Βάζα με Χριστουγεννιάτικες μπάλεςβάζα με μπάλες

Μια πολύ εύκολη και απλή λύση είναι να πάρεις ένα μεγάλο σχετικά βάζο και να βάλεις μέσα μπάλες που σου αρέσουν. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και ικανό να κοσμήσεις με τον πιο όμορφο τρόπο την τραπεζαρία, τον μπουφέ ή το τραπεζάκι σαλονιού.

Βάζο με κεράκι

βάζο με κεράκι

Ένα λιτό και παράλληλα κομψό βάζο με κεράκι μπορεί να γίνει ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι σου, βάζοντας επάνω κάποιο κόκκινο ύφασμα, λινάτσα, σπάγκο για φιόγκο ή κορδέλες στο χρώμα της επιλογής σου.

Μπορείς να δεις επίσης 35 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βαζάκια!

Βάζα με γλυκάβάζα με γλυκά

Για ένα μοναδικό κέρασμα που παράλληλα θα θεωρηθεί και ως ένα πανέμορφο δώρο που θα χρησιμοποιηθεί σαν διακοσμητικό, δεν έχεις παρά να βάλεις μερικά γλυκά στα βάζα μαζί με καρτελίτσες και να τα δώσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ή να τα βάλεις στο γιορτινό τραπέζι, σε κάθε θέση των καλεσμένων σου.

Βάζα με λαμπάκιαβάζα με φωτάκια

Μια οικονομική δημιουργία που θα χαρίσει σε κάθε σπίτι γιορτινή διάθεση, είναι να βάλεις σε βάζα λαμπάκια μπαταρίας και να τα τοποθετήσεις σε περίοπτη θέση για να κλέβουν την παράσταση.

Μπορείς να δεις ακόμα 5 Συνήθειες στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που πρέπει να αποφύγεις!

Βάζα με φιγούρες

βαζα με φιγούρες

Τα βάζα με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες μπορπύν να τοποθετηθούν κυριολεκτικά παντού και να ομορφύνουν τον χώρο με πολύ μικρό κόστος.

Βάζα με χοντρό αλάτιβάζα με χοντρό αλάτι

Για ένα μοναδικό αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να κολλήσεις χοντρό αλάτι στην εξωτερική επιφάνεια του βάζου και να το κάνεις να μοιάζει πιο ανάγλυφο και γιορτινό.

Μπορείς να δεις εδώ 6 Ιδέες για δώρο αν είσαι καλεσμένη σε σπίτι τα Χριστούγεννα!

Αυτές οι εύκολες και απλές λύσεις για να φτιάξεις εύκολα τα δικά σου Χριστουγεννιάτικα βάζα, θα σε βοηθήσουν να διακοσμήσεις όλο το σπίτι με πολύ μικρό κόστος και παράλληλα ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

Related Posts