διακοσμήσεις βάζα Χριστούγεννα

5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τα βάζα σου τα Χριστούγεννα!

by tzinav

Το βάζο αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα διακοσμητικά αντικείμενα σε κάθε σπίτι. Αν λοιπόν θέλεις να αποκτήσεις μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο χώρο σου δε χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσεις νέα διακοσμητικά. Μπορείς απλά να διακοσμήσεις ανάλογα τα υπάρχοντα, όπως είναι τα βάζα σου, κάνοντάς τα ταιριαστά για τα Χριστούγεννα!

Τις φετινές γιορτές λοιπόν στόλισε τα βάζα που έχεις για να δώσεις ένα ολοκληρωμένο χριστουγεννιάτικο look στο σπίτι σου. Εξάλλου, οι τρόποι για να το πετύχεις είναι πολλοί. Δες 5 ιδέες για να διακοσμήσεις τα βάζα σου τα Χριστούγεννα!

Πώς να δώσεις χριστουγεννιάτικο αέρα στα βάζα σου!

 

1. Διακόσμησε με μπάλες και λαμπάκια

Αν σου έχουν περισσέψει μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου τότε υπάρχει τρόπος να τις χρησιμοποιήσεις! Τοποθέτησε τις μπάλες στο βάζο σου και απευθείας θα του δώσεις εορταστικό αέρα. Αν θέλεις μπορείς να τοποθετήσεις μέσα στο βάζο με τις μπάλες led φωτάκια με μπαταρίες και θα φωτίσεις με κομψό τρόπο τη σύνθεση σου.

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για μοντέρνα διακόσμηση τα Χριστούγεννα!

2. Στόλισε τα κλαδιά με μπάλες

Τα κλαδιά αποτελούν ένα από τα πιο κοινά διακοσμητικά των βάζων. Ένας ακόμα τρόπος λοιπόν για να μην αφήσεις αχρησιμοποίητες τις μπάλες που περίσσεψαν είναι να τις κρεμάσεις από τα κλαδιά που έχεις ήδη στο βάζο σου. Εκτός από τις μπάλες μπορείς να κρεμάσεις σταλακτίτες ή χιονονιφάδες.

Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις ένα μικρό σαλόνι τα Χριστούγεννα!

3. Διακόσμησε με φυτά που επιπλέουν

Ένας πολύ εντυπωσιακός τρόπος για να στολίσεις τα βάζα σου είναι με φυτά που επιπλέουν. Ο τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι απλός. Αρκεί να γεμίσεις το βάζο με νερό και μέσα σε αυτό να τοποθετήσεις κλαδιά από κάποιο φυτό. Μια πολύ ταιριαστή επιλογή σε φυτό είναι το αρκουδοπούρναρο που είναι ένα φυτό συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα και θα δώσει όμορφο κόκκινο χρώμα στο βάζο.

Δες επίσης: Με τι να διακοσμήσεις κάτω από το δέντρο εκτός από φάτνη!

4. Τοποθέτησε κλαδιά από έλατο

Το έλατο είναι το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο φυτό. Εκτός όμως από την κλασική εκδοχή του μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εναλλακτικά. Τοποθέτησε λοιπόν μερικά κλαδιά από έλατο στο βάζο σου και θα δώσεις απευθείας γιορτινό αέρα. Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα κρέμασε μερικές μπάλες από τα κλαδιά ελάτου.

Δες επίσης: Διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού τα Χριστούγεννα!

5. Τόλμησε ένα κομψό total white décor στο βάζο

Μια μοντέρνα και πολύ κομψή ιδέα για να διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικα το βάζο σου είναι ένα total white décor! Ειδικά αν έχεις ένα ασημί ή λευκό βάζο μια τέτοια διακόσμηση είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Τοποθέτησε ξερά κλαδιά, κουκουνάρια, κλαδιά φυτών ή ότι άλλο θέλεις, με την προϋπόθεση ότι θα το έχεις βάψει σε λευκό χρώμα. Έτσι, το βάζο σου θα δείχνει υπέροχο!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts