δώρα αρραβώνα

Τί δώρο αρραβώνα να πάρεις στην υποψήφια νύφη!

by ediva

Ο αρραβώνας είναι μία από τις ομορφότερες στιγμές για ένα ζευγάρι. Είναι το πρώτο βήμα πριν τον γάμο! Συνήθως γίνεται σε κλειστό κύκλο, με στενούς συγγενείς και φίλους και είθισται να δίνονται δώρα στον μελλοντικό γαμπρό και τη νύφη. Τί δώρο αρραβώνα να αγοράσεις όμως για το ζευγάρι;

Το δώρο αρραβώνα πρέπει να επιλέγεται αρχικά με κριτήριο τη σχέση του δωρίζοντος με το ζευγάρι. Όσο πιο κοντινός φίλος ή συγγενής είσαι, τόσο καλύτερο πρέπει να είναι και το δώρο σου.

Φυσικά, ένας παράγοντας είναι και το πόσο αντέχει η τσέπη σου. Δεν ισχύει ο κανόνας ότι όσο ακριβότερο τόσο καλύτερο το δώρο. Συγκεντρώσαμε κάποιες όμορφες ιδέες για δώρο αρραβώνα, για να εμπνευστείς και να βγεις από τη δύσκολη διαδικασία του να ψάχνεις!

Όμορφες προτάσεις για δώρο αρραβώνα!

 

1. Σκουλαρίκια

δώρα για αρραβώνα σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια είναι μία από τις πιο safe επιλογές όταν μιλάμε για δώρο αρραβώνα. Είναι πολύ δύσκολο να πέσεις έξω σε γούστα της νύφης, ειδικά αν πάρεις κάτι πιο ουδέτερο σε σχέδιο και υλικό κατασκευής.

Δες επίσης: 26 Όμορφες προτάσεις για δώρο αρραβώνα!

Το δώρο αυτό σου δίνει μεγάλη ευχέρεια επιλογής από μεγάλη γκάμα υλικών, σχεδίων, χρωμάτων και τιμών, για να κινηθείς. Η αγαπημένη μου πρόταση είναι αυτό το μοναδικό ζευγάρι σκουλαρίκια Swarovski. (Αγόρασέ το)

2. Ρολόι

ρολόι για δώρο αρραβώνα

Το ρολόι είναι η πιο κλασσική επιλογή για δώρο αρραβώνα που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Συνήθως, βέβαια, κατά την παράδοση, το ρολόι το παίρνουν οι γονείς της νύφης στον γαμπρό. Μία κλασσική λύση μας δίνουν τα TOUS με συνδυασμό ασημί χρυσό χρώμα. (Αγόρασέ το)

Ωστόσο, είναι ένα πολύ καλό δώρο ακόμη και αν είσαι φίλη, εφόσον βέβαια ξέρεις ότι δε θα πάρει κάποιος άλλος επίσης ρολόι. Υπάρχουν επιλογές για πιο καθημερινά ρολόγια ή πιο επίσημα και μεγάλο εύρος στις τιμές. Διάλεξε κάτι πιο απλό κατά προτίμηση αν δεν είσαι συγγενής αλλά φίλη.

3. Κολιέ

κολιέ ροζ χρυσό από swarovski

Όταν μιλάμε για δώρο αρραβώνων οι πιθανότητες λένε ότι θα κινηθούμε σε κάποιο κόσμημα. Πέρα από τα σκουλαρίκια ή το ρολόι, υπάρχει και η λύση του κοσμήματος για τον λαιμό. Δες το παραπάνω υπέροχο κολιέ από Swarovski. (Αγόρασέ το)

Διάλεξε κάτι πιο “ήσυχο”, σε κάποιο κλασσικό μέταλλο, όπως ασήμι, χρυσό ή λευκόχρυσο. Επίλεξε χρώμα ή περίεργο σχέδιο στο κολιέ μόνο αν ξέρεις στα σίγουρα το γούστο της νύφης. Εγώ σου προτείνω να προτιμήσεις κάτι διακριτικό με λεπτή αλυσίδα.

Δες επίσης: Δαχτυλίδια αρραβώνων που θα λατρέψει κάθε γυναίκα!

4. Βραχιόλι

βραχιόλι Tous

Τελευταία επιλογή για δώρο αρραβώνα στη μέλλουσα νυφούλα είναι τα βραχιόλια. Και εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά θα σου πρότεινα να κινηθείς σε πιο διακριτικά σχέδια και εδώ.

Μπορείς να πάρεις ένα βραχιόλι με λίγες διακριτικές πετρούλες που γυαλίζουν. Εναλλακτικά, μπορείς να το κάνεις πιο προσωποποιημένο δώρο, αν βρεις βραχιόλι με σχέδιο που να θυμίζει κάτι που σε συνδέει με τη νύφη.

Δες επίσης: 25 Εκπληκτικά δαχτυλίδια αρραβώνων!

Έτσι, θα θυμάται μια ζωή ότι στον αρραβώνα της πήρε από την αγαπημένη της φίλη αυτό το κόσμημα που συμβολίζει κάτι δικό σας! Το αγαπημένο μας είναι από την TOUS. (Αγόρασέ το)

Related Posts