εναλλακτικά τραπεζάκια σαλονιού

6 Εναλλακτικά τραπεζάκια σαλονιού που πρέπει να δοκιμάσεις!

by tzinav

Το τραπέζι μέσης που τοποθετείς στο σαλόνι, συνήθως μπροστά από τον καναπέ, είναι ένα από τα πιο βασικά έπιπλα. Υπάρχουν μερικές επιλογές σε τραπέζι που είναι διαχρονικές και αγαπημένες. Αν όμως θέλεις κάτι διαφορετικό και πιο φρέσκο, υπάρχουν εναλλακτικά τραπεζάκια σαλονιού που θα δώσουν νέα πνοή στο σαλόνι σου.

Δε χρειάζεται λοιπόν να κολλάς στα συνηθισμένα έπιπλα αν το στυλ σου είναι πιο εκκεντρικό ή αν θέλεις μια αλλαγή. Ανακάλυψε 6 εναλλακτικά τραπεζάκια σαλονιού που πρέπει να δοκιμάσεις!

6 Τραπεζάκια που θα δώσουν διαφορετικό αέρα στο σαλόνι!

 

1. Δερμάτινο πουφ

καφέ δερμάτινο πουφ σαλόνι εναλλακτικά τραπεζάκια σαλονιού

Είχες σκεφτεί ότι τα πουφ μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και ως τραπεζάκια; Αυτό το στιλάτο και άνετο έπιπλο μπορεί εκτός από κάθισμα να χρησιμεύσει στο να ακουμπάς πράγματα. Ένα δερμάτινο πουφ που είναι αρκετά σταθερό είναι ότι πρέπει για να τοποθετηθεί μπροστά από τον καναπέ σου και να αλλάξει λίγο τις κλασικές επιλογές στα τραπέζια σαλονιού.

Δες επίσης: 6 Κομψά τραπεζάκια για κάθε στυλ σαλονιού!

2. Μπαούλο

σαλόνι μπαούλο τραπέζι

Μια έξυπνη ιδέα ειδικά αν έχεις μικρό σαλόνι είναι ένα τραπεζάκι σαλονιού με αποθηκευτικό χώρο. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ένα όμορφο, vintage μπαούλο που θα δώσει χαρακτήρα στο χώρο, εξασφαλίζοντας επίσης έξτρα χώρο αποθήκευσης για διάφορα πράγματα.

Δες επίσης: 5 Ιδέες για έναν εντυπωσιακό τοίχο πίσω από τον καναπέ!

3. Μουσικό όργανο

σαλόνι νταούλι τραπεζάκι

Αν θέλεις κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίζει μέχρι τώρα τότε η πιο πρωτότυπη επιλογή είναι ένα μουσικό όργανο, το οποίο έχει επίπεδη επιφάνεια. Τέτοιες ιδέες είναι ένα τύμπανο ή ένα τουμπερλέκι. Μια τέτοια ιδέα είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερη και ειδικά αν για σένα η μουσική είναι κάτι σημαντικό στη ζωή σου ένα τέτοιο τραπέζι θα έχει και συμβολικό ρόλο.

Δες επίσης: 5 Top μυστικά για να διαλέξεις τραπεζάκι σαλονιού!

4. Σκαμπό

σαλόνι χρώματα σκαμπό

Αν το σαλόνι σου δεν έχει χώρο για ένα τραπεζάκι μέσης τότε μπορείς όταν το χρειάζεσαι να χρησιμοποιείς μερικά σκαμπό για το σκοπό αυτό. Έτσι, θα δώσεις μια πρακτική αλλά και στιλάτη λύση στο πρόβλημα χώρου που έχεις.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για minimal διακόσμηση σε λευκό χρώμα!

5. Τραπεζάκι από παλέτα

τραπεζάκι από παλέτα ροδάκια

Οι παλέτες είναι ένα υλικό που μπορεί να χρησιμεύσει για διάφορες κατασκευές. Μια από αυτές είναι και το τραπέζι σου σαλονιού. Αν λοιπόν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις ένα τραπεζάκι σαλονιού από παλέτες. Λογικά δε θα χρειαστείς πάνω από δύο παλέτες, τέσσερα ροδάκια και ένα κομμάτι γυαλί για το επάνω μέρος του τραπεζιού. Έτσι, πολύ οικονομικά θα έχεις φτιάξει ένα εναλλακτικό τραπέζι μέσης.

Δες επίσης: 6 Μυστικά που χρειάζεσαι όταν διακοσμείς ένα μικρό σπίτι!

6. Κορμός δέντρου

κορμοί δέντρου τραπεζάκια εναλλακτικά τραπεζάκια σαλονιού

Αν το σαλόνι σου έχει rustic στυλ διακόσμησης τότε μια ταιριαστή και πρωτότυπη επιλογή είναι οι κορμοί δέντρων. Κάτι τέτοιο θα κάνει το σαλόνι σου να δείχνει αυθεντικό και ανεπιτήδευτο. Είτε ένας κορμός μόνος του είτε μια συστάδα από δυο-τρεις θα δώσουν στο χώρο το εφέ της μοναδικότητας.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts