φωτισμό αυλή

5 Εντυπωσιακές ιδέες για φωτισμό στην αυλή

by tzinav

Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν αυλή στο σπίτι τους τότε τώρα είναι η περίοδος να την αξιοποιήσεις. Βέβαια, είναι λογικό να θέλεις να δείχνει στα καλύτερα της. Για το λόγο αυτό, αυτό που θα πρέπει να επιμεληθείς είναι σίγουρα το φωτισμό στην αυλή! Μάλιστα, υπάρχουν μερικές λύσεις φωτισμού που θα μετατρέψουν τον κήπο σου σε πραγματική όαση!

Πράγματι, ο κήπος είναι το επίκεντρο του σπιτιού το καλοκαίρι! Αξίζει λοιπόν να ξέρεις ότι ο φωτισμός ακόμα και στην αυλή παίζει σημαντικό ρόλο καθώς μπορεί να την αναβαθμίσει σημαντικά. Ανακάλυψε λοιπόν 5 εντυπωσιακές ιδέες για φωτισμό στην αυλή που θα την ομορφύνουν!

Όμορφες λύσεις φωτισμού για την αυλή σου!

1. Χάρτινα κρεμαστά φωτιστικά

χάρτινα φωτιστικά αυλή

Σίγουρα κι εσύ κάποια στιγμή είχες στο σπίτι σου τα κλασικά χάρτινα φωτιστικά που είναι ιδιαίτερα οικονομικά αλλά και όμορφα! Ε λοιπόν τα φωτιστικά αυτά δείχνουν τέλεια ακόμα και στην αυλή σου! Και το ιδανικό σημείο για να τα κρεμάσεις δεν είναι άλλο από τα δέντρα σου. Αν λοιπόν έχεις δέντρα στον κήπο τότε στερέωσε σε αυτά τα χάρτινα φωτιστικά τα οποία αφενός θα φωτίσουν το χώρο και αφετέρου θα τον κάνουν να δείχνει εντυπωσιακός!

Δες επίσης: 4 Tips για καλοκαιρινή διακόσμηση κήπου!

2. Φαναράκια

φαναράκια φωτισμό αυλή

Τα φαναράκια ταιριάζουν τέλεια σε μια boho αυλή και όχι μόνο! Δείχνουν τέλεια στο πάτωμα, επάνω στο τραπέζι ή ακόμα και κρεμασμένα από τα δέντρα. Ειδικά όταν ανάψεις τα κεριά να είσαι σίγουρη ότι η αυλή σου θα δείχνει υπέροχη και δε θα χρειάζεται έξτρα φωτισμό για να απολαύσεις ένα ποτό.

Δες επίσης: 10 Ιδέες για διακόσμηση γύρω από το δέντρο στον κήπο σου!

3. Σποτάκια

σποτάκια κήπος

Αν θέλεις μια πιο ολοκληρωμένη λύση φωτισμού στον κήπο σου τότε τα σποτάκια είναι η τέλεια λύση. Με τα σποτάκια μπορείς να φωτίσεις επιλεκτικά διάφορα σημεία στην αυλή που θεωρείς ότι αξίζει να αναδειχτούν. Επιπλέον, τα σποτάκια μια τέλεια και μοντέρνα λύση για να δώσεις φως σε διαδρόμους ή σε σκαλοπάτια για να τα κάνεις πιο ορατά.

Δες επίσης: 12 Ιδέες με ξύλινες παλέτες που θα ομορφύνουν τον κήπο σου!

4. Γιρλάντα με φωτάκια

γιρλάντα φωτάκια εξωτερικού χώρου

Η απόλυτη λύση για να φωτίσεις τον κήπο σου αλλά και για να του δώσεις μια χαλαρή αίσθηση που παραπέμπει σε beach bar είναι οι γιρλάντες φωτισμού. Τα φωτάκια αυτά είναι ιδανικά για εξωτερικό χώρο και κρεμιούνται εύκολα από οπουδήποτε. Έτσι, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είτε σαν κύριο είτε σαν συμπληρωματικό μέσο για φωτισμό στην αυλή σου.

Δες επίσης: 8 Εύκολες διακοσμητικές κατασκευές κήπου!

5. Στρογγυλές λάμπες για το διάδρομο

στρογγυλές λάμπες διάδρομο

Ο διάδρομος είναι ένα σημείο στην αυλή που πρέπει οπωσδήποτε να φωτιστεί. Έτσι, μερικές μοντέρνες στρογγυλές λάμπες στο διάδρομο είναι ότι πρέπει! Είναι μια όμορφη ιδέα για να φωτίσεις το σημείο αυτό με στυλ!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts