16 Εντυπωσιακοί καθρέφτες για το σπίτι σου!

by ediva

Μία ιδέα για να διακοσμήσεις τους άδειους τοίχους του σπιτιού σου είναι ο καθρέφτης. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για έναν απλό στρόγγυλο καθρέφτη, αλλά για κάτι πιο εντυπωσιακό, που θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις. Μερικά διακοσμητικά είναι ικανά να αναδείξουν έναν τοίχο στο σπίτι σου.

Οι καθρέφτες είναι ιδανικοί τόσο για μεγάλους όσο και για μικρούς χώρους αφού γεμίζουν τον χώρο με φως κι έτσι φαίνεται μεγαλύτερος. Όταν έχουν ένα εντυπωσιακό σχήμα είναι το κεντρικό σημείο του δωματίου και η προσοχή των καλεσμένων σου πέφτει σ αυτούς. Δες επίσης 15 ιδέες για διακόσμηση τοίχου σε εσωτερικό χώρο!

16 Εντυπωσιακοί καθρέφτες

entiposiakos kathreftis idees gia kathreftes toixou kathreftes louloudia kathreftis kiklos kathreftis kipseli kathreftis san stagones megalos kathreftis mikra tetragona kathrefti

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν το γεγονός πώς μπορείς να βρεις καθρέφτες σε πολλά μεγέθη, σχέδια ακόμη και χρώματα. Επίσης μπορεί να έχει ένα εντυπωσιακό πλαίσιο που απλά να απογειώνει τον καθρέφτη. Ακόμη κι αν δεν βρεις τον καθρέφτη που να σε εντυπωσιάζει στην αγορά, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον κατάλληλο για να φτιάξεις τον καθρέφτη όπως εσύ θέλεις.

Η κατάλληλη θέση για να βάλεις τον καθρέφτη είναι κοντά σε φωτεινές περιοχές, ώστε να αντανακλά το φυσικό φως που έρχεται από έξω. Η λειτουργία τους αυτή είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά για μικρούς χώρους αφού τους κάνει να φαίνονται μεγαλύτεροι.

Συνήθως οι καθρέφτες επιλέγονται για να διακοσμήσουν τον τοίχο πίσω από τον καναπέ μας, δίνοντας στον χώρο μας ένα εντυπωσιακό στυλ. Μην διστάσεις να τοποθετήσεις πιο περίεργα σχήματα καθρέφτη ή ακόμη και καθρέφτες κομμένους σε σχέδια, όπως ένα  λουλούδι. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνει και ένα “κολάζ” από κομμένους σε μικρά τετράγωνα καθρέφτες.

Δες επίσης 6 ιδέες για να κάνεις ένα δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο!

diaforoi kathreftes mazi eksagonos kathreftis entiposiakos kathreftis kathreftes toixou kathreftis makrostenos kathreftis me anaglifa kathreftis me sxedio tetragonos kathreftis

Οι καθρέφτες ταιριάζουν με οποιαδήποτε διακόσμηση κι αν έχετε επιλέξει για το εσωτερικό του σπιτιού σας, κι αυτό είναι που τους κάνει από τα πιο διάσημα διακοσμητικά σπιτιού και τοίχου. Προσαρμόζονται δηλαδή όπου κι αν τα τοποθετήσεις κάνοντας ακόμη κι έναν απλό και μουντό τοίχο εντυπωσιακό.

Ένας καθρέφτης είναι πολυχρηστικός αφού εκτός από το να κοιταζόμαστε λειτουργεί κι ως απλό, αλλά εντυπωσιακό, διακοσμητικό. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις έναν καθρέφτη που μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης και να διακοσμήσεις τον τοίχο σου. Δες επίσης 20 ιδέες για να κάνεις το σαλόνι σου μοντέρνο!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts