χειροποίητα κοσμήματα από σύρμα

Εύκολα DIY κοσμήματα από σύρμα!

by ediva

Το να φτιάξεις συρμάτινα κοσμήματα  είναι πιο εύκολο από ότι φαντάζεσαι. Η τεχνική είναι εύκολη και τα υλικά που θα χρειαστείς πολύ λίγα και φθηνά. Φυσικά, ανάλογα με το πόσο πιάνουν τα χέρια σου στα Diy’s  μπορείς να δημιουργήσεις είτε πολύ απλά, μίνιμαλ κοσμήματα ή πιο περίπλοκα σχέδια με διακοσημτικές χάντρες για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις χειροποίητα σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια. Για παραπάνω καθοδήγηση μπορείς να συμβουλευτείς διάφορα βίντεο από το διαδίκτυο που σου δείχνουν βήμα-βήμα πως να φτιάξεις ένα diy κόσμημα. Είναι υπέροχα τόσο για σένα όσο και για ένα οικονομικό δωράκι σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Πως να φτιάξεις χειροποίητα συρμάτινα κοσμήματα!

 

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τα συρμάτινα κοσμήματα είναι:

υλικά για χειροποίητα κοσμήματα

  • Μικρή πένσα με στρογγυλή μύτη
  • Μικρή πένσα με πλατιά μύτη
  • Χάντρες (προαιρετικά)
  • Κουμπώματα για κολιέ
  • Εξαρτήματα για σκουλαρίκια (hooks)

Δες επίσης: Χειροποίητα κοσμήματα: Φτιάξε βραχιόλι αλυσίδα με πέρλες!

Ιδέες για σκουλαρίκια με σύρμα ή και χάντρες!

diy συρμάτινα σκουλαρίκια τριγωνικά diy σκουλαρίκια από σύρμα συρμάτινα χειροποίητα κοσμήματα diy σκουλαρίκι από σύρμα χειροποίητο κόσμημα από σύρμα καλοκαιρινά σκουλαρίκια από σύρμα diy σκουλαρίκια από σύρμαdiy σκουλαρίκια σκουλαρίκια με μουσικό κλειδί του σολ diy σκουλαρίκια από χάντρες και σύρμαχειροποίητα σκουλαρίκια κρίκοι με χάντρα diy κόσμημα diy σκουλαρίκια με χάντρα

Για τα χειροποίητα σκουλαρίκια έχεις άπειρες επιλογές. Ανάλογα με το πως θα χειριστείς το σύρμα μπορείς να δημιουργήσεις όμρφα σχέδια τα οποία μπορείς να διακοσμήσεις με χάντρες, πέρλες ή ημιπολύτιμες πέτρες. Οι πένσες θα σε βοηθήσουν πολύ στο να λυγίσεις το σύρμα ομοιόμορφα. Γεωμετρικά σχήματα, συμμετρικά, ασύμμετρα, κλασσικά σχέδια ή πιο μοντέρνα: μπορείς να δημιουργήσεις ο,τι επιθυμείς!

Δες επίσης: 20 Οικονομικά χειροποίητα κοσμήματα!

DIY κολιέ από σύρμα!

συρμάτινο κολιέ με χάντρα κολιέ δέντρο με σύρμα κολιέ σύρμα με πέτρα κολιέ αλεπού από σύρμα κολιέ γράμματα από σύρμα συρμάτινο κολιέ στο σχήμα του απείρου συρμάτινο κολιέ diy κολιέ χειροποίητοκολιέ από σύρμα diy συρμάτινο κολιέ συρμάτινο κολιέ καρδούλα

Αντίστοιχα, ακολουθείς την ίδια διαδικασία για τα χειροποίητα κολιέ. Προσάρμοσε το στο μήκος που θέλεις ώστε να εφαρμόζει είτε πολύ κοντά στο λαιμό ως choker είτε πιο κάτω ως κανονικό κρεμαστό κολιέ. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις μια μικρή αλυσίδα κοντά στο κούμπωμα ώστε να μπορείς να αυξομειώνεις το μέγεθος.

Δες επίσης: Χειροποίητα κοσμήματα: Φτιάξε κολιέ από παραμάνες!

Εύκολα χειροποίητα δαχτυλίδια από σύρμα!

δαχτυλίδι με σύρμα και πέτρα χειροποίητο δαχτυλίδι δαχτυλίδι σύρμα με πέτραdiy δαχτυλίδι δαχτυλίδι κύμα με σύρμα δαχτυλίδι με σύρμα όμορφα δαχτυλίδια diy χειροποίητο δαχτυλίδι δαχτυλίδι καρδούλα

Δες επίσης: Ποια κοσμήματα είναι στην μόδα το 2019;

Τα χειροποίητα δαχτυλίδια απαιτούν απλώς λίγο σύρμα ή/και χάντρες ή ημιπολύτιμες πέτρες. Δε χρειάζεται κάποιο κούμπωμα οπότε είναι μια καλή αρχή για να πειραματηστείς με τα diy κοσμήατα. Για να πετύχεις την επιθυμητή ίσια καμπύλη στο μέγεθος του δακτύλου σου δοκίμασε να περιστρέψεις το σύρμα γύρω από ένα λεπτό κυλινδρικό αντικείμενο. Ύστερα στένεψε το στις διαστάσεις του δικού σου δακτύλου και το κόσμημα σου είναι έτοιμο!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts