διακόσμηση για σαλόνι

Συμβουλές του feng shui για ηρεμία και μείωση του άγχους!

by ediva

Η διακόσμηση έχει κανόνες για να κάνουμε τον χώρο μας πιο αρμονικό και ευπρόσδεκτο. Η κινέζικη τεχνική όμως για την διακόσμηση χρησιμοποιεί πολλούς κανόνες εδώ και χιλιάδες χρόνια για την ευεξία του ανθρώπου και για ένα ισορροπημένο περιβάλλον στο σπίτι! Έτσι το feng shui για ηρεμία έχει πολλές συμβουλές και προτάσεις!

Πέρα από οτιδήποτε άλλο κάνουμε για να προσέχουμε την υγεία μας η ψυχολογία επηρεάζεται άμεσα από το χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε. Δεν είναι τυχαίο που στην εποχή μας που το άγχος είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας! Γι αυτό το λόγο παρακάτω θα δούμε tips από αυτή την πανάρχαια τεχνική διακόσμησης που έλκει την τύχη και την ευεξία στη ζωή των ανθρώπων!

Συμβουλές διακόσμησης για ηρεμία και μείωση του άγχους!

Βάλε φυτά στο σπίτι και στο γραφείο

μαύρο γραφείο

Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί που ανανεώνουν τον αέρα και προσθέτουν το στοιχείο της φύσης στο σπίτι μας. Ειδικά στις μεγάλες πόλεις τα φυτά πρέπει να είναι μέρος της διακόσμησης του σπιτιού μας! Έχει αποδειχτεί επιστημονικά αλλά είναι και μία από τις κυριότερες συμβουλές του feng shui για ηρεμία και καλή ψυχική υγεία, ότι τα φυτά μειώνουν το άγχος!

Δες επίσης 6 Tips διακόσμησης δωματίου σύμφωνα με το Feng Shui!

Φυσικός φωτισμός και καθαρός αέρας

φενγκ σούι για ηρεμία

Η καλή ενέργεια πρέπει να ρέει μέσα στο σπίτι και έτσι σύμφωνα με το feng shui για ηρεμία και γαλήνη είναι σημαντικό να αφήνουμε το φυσικό φως να μπαίνει στα δωμάτια! Επίσης είναι εξίσου σημαντικό να αερίζονται τα δωμάτια του σπιτιού και να αναπνέουμε φρέσκο αέρα. Αυτές οι συμβουλές συμβάλλουν στην μείωση του στρες και την καλή υγεία!

Δες επίσης 3 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το Feng Shui!

Feng shui για ηρεμία

διακόσμηση για σαλόνι

Για να πετύχουμε την αρμονία στο σπίτι και την ζωή μας και να έχουμε ηρεμία και λιγότερο άγχος υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε! Πρώτο είναι η τακτοποίηση του σπιτιού. Κάθε χώρος που μπορεί να μας δώσει γαλήνη συνήθως είναι τακτοποιημένος και καθαρός!

Δες επίσης Feng shui στη κρεβατοκάμαρα για να έχεις τη σχέση των ονείρων σου!

Ακόμα μία συμβουλή του feng shui για ηρεμία είναι να διακοσμήσουμε με χρώματα που μας χαλαρώνουν και μας εμπνέουν! Χρώματα όπως το πορτοκαλί, το πράσινο και το μπλε, είναι χαλαρωτικά χρώματα που ελκύουν την ηρεμία και την πνευματικότητα! Η διακόσμηση σε αυτά τα χρώματα σε διάφορους τόνους σίγουρα θα βοηθήσει να χαλαρώσεις μετά από μία απαιτητική μέρα!

Related Posts