φθινοπωρινά χρώματα νυχιών 2023

Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών για το 2023

by tzinav

Το μανικιούρ είναι η τελική πινελιά στην εμφάνισή μας, η οποία όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο όταν προσαρμόζουμε το χρώμα του μανικιούρ μας στην εποχή. Μιας λοιπόν που το φθινόπωρο έχει έρθει είμαστε έτοιμοι να σου δείξουμε τα φθινοπωρινά χρώματα νυχιών που θα κυριαρχήσουν το 2023!

Ψάχνεις τρόπο να αναδείξεις τα νύχια σου το φετινό φθινόπωρο; Τότε σίγουρα θα πρέπει να δεις τις αποχρώσεις στα βερνίκια που θα βάλουν τα νύχια σου αλλά και εσένα σε φθινοπωρινό mood. Ανακάλυψε τα καλύτερα φθινοπωρινά χρώματα νυχιών για το 2023!

Τα Καλύτερα χρώματα νυχιών για το Φθινόπωρο 2023

Κόκκινο του κρασιού

κόκκινο κρασιού νύχια Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών 2023 σκούρα μπορντό νύχια

Το κόκκινο είναι ένα διαχρονικό χρώμα νυχιών. Παρόλα αυτά, η απόχρωση του κόκκινου που θα ξεχωρίσει το φετινό φθινόπωρο είναι το κόκκινο του κρασιού. Το χρώμα αυτό που παραπέμπει σε μπορντό δείχνει εντυπωσιακό τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια και είναι ιδανικό για τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου.

Δες επίσης: Οι Μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο 2023

Σοκολατί νύχια- Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών για το 2023

καφέ νύχια μακριά Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών 2023 σοκολατί νύχια

Το φθινόπωρο του 2023 ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν παντού, από τα ρούχα μέχρι ακόμα και τα νύχια είναι το καφέ. Συγκεκριμένα, το σοκολατί είναι η καλύτερη απόχρωση του καφέ που μπορείς να δοκιμάσεις για φέτος. Το ζεστό αυτό χρώμα θα βάλει τα νύχια σου απευθείας σε φθινοπωρινή διάθεση και θα σε κάνει να δείχνεις στιλάτη και ενημερωμένη.

Δες επίσης: 4 Μοντέρνες παραλλαγές μαύρων νυχιών

Nude χρώμα στα νύχια

φυσικά νύχια Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών 2023 nude νύχια κοντά

Παρόλο που τα σκούρα χρώματα έχουν την τιμητική τους το φθινόπωρο, το 2023 τα nude χρώματα στα νύχια συνεχίζουν να είναι μια πολύ μοντέρνα επιλογή. Αυτό το barely there μανικιούρ θα κάνει τα χέρια σου να δείχνουν κομψά και περιποιημένα χωρίς υπερβολές!

Δες επίσης: 4 Κλασικά μανικιούρ που ταιριάζουν με τα πάντα!

Forest Green χρώμα νυχιών- Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών του 2023

σκούρα πράσινα νύχια σκούρο πράσινο μανικιούρ Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών 2023

Το πράσινο είναι ένα ακόμα δημοφιλές χρώμα για το φθινόπωρο. Για το φθινόπωρο του 2023 η απόχρωση του πράσινου που θα κυριαρχήσει είναι το forest green, δηλαδή ένα σκούρο και λαμπερό πράσινο χρώμα. Το ατμοσφαιρικό αυτό χρώμα είναι ιδανικό αν ψάχνεις ένα σκούρο μανικιούρ αλλά δε θέλεις να καταφύγεις πάλι στο μαύρο.

Δες επίσης: Tο trend των strawberry milk νυχιών!

Φθινοπωρινά μωβ νύχια

μωβ μανικιούρ μωβ νύχια Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών 2023

Το χρώμα που έρχεται το φθινόπωρο του 2023 για να αντικαταστήσει τα ροζ νύχια είναι το μωβ. Βέβαια, δε μιλάμε για ένα έντονο μωβ χρώμα αλλά για ένα φθινοπωρινό μωβ βερνίκι, το οποίο έχει μια δόση γκρι μέσα του. Είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που ωστόσο ταιριάζει με όλα, επομένως μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ένα από τα αγαπημένα σου το φετινό φθινόπωρο!

Related Posts