τραπεζάκι μέσης από παράθυρα

13 Απίστευτες ιδέες για διακόσμηση με Vintage παράθυρα!

by ediva

Η διακόσμηση κάθε χώρου απαιτεί φαντασία και διάθεση για να είναι πετυχημένη. Ειδικά για το σπίτι σου πρέπει να έχεις όρεξη ώστε να γίνει μοναδικό και εντυπωσιακό. Σου βρήκα λοιπόν απίστευτους τρόπους για διακόσμηση των χώρων του σπιτιού σου με βίντατζ παράθυρα!

Καλά κατάλαβες. Κυριολεκτώ όταν λέω “διακόσμηση με παράθυρα”. Αν κάτι μαθαίνουμε από τους επαγγελματίες διακοσμητές είναι ότι κάθε αντικείμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χιλιάδες τρόπους για διακόσμηση. Αρκεί να έχεις τη διάθεση και την ευρηματικότητα για να το αξιοποιήσεις αντί να το πετάξεις με το που χαλάσει!

Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με παλιά φύλλα από παράθυρα!

Μία πανέξυπνη ιδέα για διακόσμηση του κήπου σου με βίντατζ παράθυρα είναι να φτιάξεις ένα μίνι αυτοσχέδιο “φυτώριο”. Μπορείς να βάλεις μέσα τα πιο εντυπωσιακά σου φυτά ή λουλούδια, ώστε να τονίζονται στον χώρο!

διακόσμηση με βίντατζ παράθυρα φυτώριο

Δες επίσης: Ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με ξύλινες παλέτες!

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα φύλλο από παλιό παράθυρο πάνω από το σαλονάκι του μπαλκονιού ή της εισόδου του σπιτιού σου. Τοποθέτησε πάνω του ψεύτικο αναρριχώμενο φυτό ή ατμοσφαιρικά κεριά, για καλωσόρισμα των επισκεπτών σου!

πώς να διακοσμήσεις το σπίτι με παλιά παράθυρα στον τοίχο

Για να χρησιμοποιήσεις βίντατζ παράθυρα στη διακόσμηση του χώρου σου, έχει φαντασία. Προσπάθησε να φτιάξεις εύκολα “έργα τέχνης”, όπως τα παρακάτω. Αξιοποίησε τα επιμέρους τετραγωνάκια από το παραθυρόφυλλο για να τοποθετήσεις διαφορετικά διακοσμητικά ή φωτογραφίες μέσα!

αυτοσχέδιο διακοσμητικό σπιτιού από παλιό παράθυρο

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά για μια κομψή και οργανωμένη κουζίνα!

Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις και διακοσμητικό υπνοδωματίου ή σαλονιού με φωτογραφίες δικές σου και των φίλων ή της οικογένειάς σου! Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να βάλεις κάτι σαν πλέγμα στην πίσω πλευρά από το παραθυρόφυλλο, ώστε να μπορείς να κρεμάς από εκεί τις φωτό σου!

διακοσμητικό από βίντατζ παράθυρα με φωτογραφίες

Όμορφες ιδέες διακόσμησης του σπιτιού με παλιά παραθυρόφυλλα!

Αν σου αρέσει η τάξη και η οργάνωση, μπορείς να φτάσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου σε άλλο επίπεδο χρησιμοποιώντας τα βίντατζ παράθυρα. Κόλλησε στην πίσω πλευρά από το παράθυρο μαυροπίνακα και χρησιμοποίησε κάθε επιμέρους κουτάκι για να κρατάς σημειώσεις για τα ψώνια σου.

Μια όμορφη ιδέα αν είσαι σε σχέση είναι να γράφεις ερωτικά ή αστεία μηνύματα στον σύντροφό σου κάθε πρωί που φεύγεις για τη δουλειά, ώστε να δημιουργείς παιχνίδι μεταξύ σας!

μαυροπίνακας από παλιό παράθυρο για διακόσμηση

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για διακόσμηση του σπιτιού με τσιμεντόλιθους!

Επίσης, αν έχεις παιδάκια, μπορείς να κάνεις τα μαθήματά τους παιχνίδι και για αυτά. Γράψε σε κάθε κουτάκι από τον αυτοσχέδιο μαυροπίνακα που έφτιαξες μια μέρα της εβδομάδας.

Γράψε τις υποχρεώσεις τους αλλά και τις δραστηριότητες. Κάθε φορά που θα ολοκληρώνουν κάτι, θα σβήνεις μαζί τους την αντίστοιχη υποχρέωση από τον πίνακα και θα τα επιβραβεύεις!

Φυσικά δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις σύνθετες κατασκευές με τα βίντατζ παράθυρα αν δε θες. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με χιλιάδες τρόπους ως διακοσμητικά, συνδυάζοντάς τα με πράγματα που ήδη έχεις στο σπίτι σου!

αυτοσχέδιος διακοσμητικός πίνακας από παραθυρόφυλλο

Βάλε τα αγαπημένα σου αντικείμενα που ταιριάζουν με το ύφος του βίντατζ παραθυρόφυλλου γύρω, μέσα, πάνω ή κάτω από αυτό. Έτσι δημιουργείς μια ρουστίκ διάθεση και δίνεις νέα μορφή στον χώρο σου!

Δες επίσης: 9 Υπέροχες ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης σπιτιού!

διακοσμήσεις σαλόνι με κατασκευή από παλιό φύλλο παραθύρου

ράφι από βίντατζ παράθυρο

Τέλος, μπορείς να τα αξιοποιήσεις και με πιο πρακτικούς τρόπους. Για να σου φτιάξει ένας μαραγκός ένα ιδιαίτερο τραπεζάκι μέσης για παράδειγμα. Ή για να σου φτιάξουν ένα ντουλαπάκι για το μπάνιο. Με τον τρόπο αυτό αποκτούν και πάλι χρησιμότητα και ζωή σαν καινούρια έπιπλα!

τραπεζάκι μέσης από παράθυρα

ντουλαπάκι μπάνιου για διακόσμηση με βίντατζ παράθυρα

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts