διακόσμηση τσιμεντόλιθους

Όμορφες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με τσιμεντόλιθους!

by tzinav

Μπορεί συχνά να ψάχνουμε τα πιο εξεζητημένα και ψαγμένα διακοσμητικά για να ομορφύνουμε το σπίτι μας αλλά πολλές φορές η ομορφιά κρύβεται ακόμα και στα πιο απλά. Έτσι, μπορείς να φτιάξεις τέλεια πράγματα για τη διακόσμηση τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας τσιμεντόλιθους!

Είναι πιθανό να μην είχες σκεφτεί ποτέ ότι οι τσιμεντόλιθοι μπορούν να γίνουν ένα τέλειο αντικείμενο για να διακοσμήσεις το σπίτι. Παρόλα αυτά αποτελούν ένα πολυμορφικό υλικό με το οποίο μπορείς να φτιάξεις πολλά και με χαμηλό κόστος! Ανακάλυψε μερικές όμορφες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με τσιμεντόλιθους!

Εντυπωσιακοί τρόποι να διακοσμήσεις με τσιμεντόλιθους μέσα και έξω!

 

Φτιάξε ένα τραπεζάκι μέσης από τσιμεντόλιθους

Το τραπεζάκι του σαλονιού αποτελεί ένα από τα βασικότερα έπιπλα του σαλονιού, το οποίο συχνά τραβάει το μάτι. Αν θέλεις ένα εναλλακτικό τραπέζι που θα ξεχωρίζει από τα κοινά και θα έχει την πινελιά σου τότε μπορείς να φτιάξεις ένα από τσιμεντόλιθους. Για παράδειγμα, μπορείς να πάρεις μια γυάλινη επιφάνεια και να τη στερεώσεις πάνω σε τσιμεντόλιθους. Έτσι, ουσιαστικά οι τσιμεντόλιθοι θα αποτελούν τα πόδια του τραπεζιού. Το θετικό είναι ότι μπορείς να φτιάξεις το τραπέζι ακριβώς στο ύψος που θέλεις και να δώσεις στο σαλόνι σου μια ακατέργαστη ομορφιά!

Δες επίσης: 9 Υπέροχες ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης σπιτιού!

Φύτεψε φυτά και λουλούδια

Οι τσιμεντόλιθοι αποτελούν ένα τέλειο αντικείμενο για να φτιάξεις εναλλακτικές γλάστρες! Μέσα στις τρύπες που έχουν μπορείς να τοποθετήσεις χώμα και να φυτέψεις φυτά και λουλούδια. Αυτή είναι μια τέλεια ιδέα αν θέλεις να δώσεις χρώμα σε εξωτερικό χώρο, όπως είναι το μπαλκόνι και ο κήπος, ή ακόμα και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Δες επίσης: 8 Τρόποι να διακοσμήσεις όμορφα το μπαλκόνι με γλάστρες!

Φτιάξε μια ραφιέρα εξωτερικού χώρου με τσιμεντόλιθους

Συχνά στους κήπους και στα μπαλκόνια υπάρχει ένα έπιπλο για να τοποθετούμε γλάστρες αλλά και μικροαντικείμενα που χρησιμοποιούμε συχνά. Είχες σκεφτεί όμως ότι μπορείς να φτιάξεις μια τέλεια ραφιέρα για τον εξωτερικό χώρο με μερικούς τσιμεντόλιθους και μια ξύλινη επιφάνεια; Τοποθέτησε λοιπόν όρθιους τσιμεντόλιθους σαν πόδια και από επάνω την ξύλινη επιφάνεια και συνέχισε με την ίδια διαδικασία, ανάλογα το πόσο ψηλή και μεγάλη θέλεις να κάνεις τη ραφιέρα σου!

Δες επίσης: Προτάσεις για ένα όμορφο μπαλκόνι στην πόλη από τα ΙΚΕΑ

Δημιούργησε ένα έπιπλο για να τοποθετείς γλάστρες και άλλα διακοσμητικά

Σίγουρα στο σπίτι σου έχεις διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως οι γλάστρες, τα λαμπατέρ ή οτιδήποτε άλλο, τα οποίο συχνά δεν ξέρεις που να τοποθετήσεις. Μερικοί τσιμεντόλιθοι θα σου δώσουν τη λύση! Φτιάξε ένα μικροέπιπλο με τσιμεντόλιθους, ή αν θέλεις συνδύασε τους με άλλα υλικά, για να διακοσμήσεις τα διάφορα αντικείμενα ώστε να είναι πιο εμφανή. Επιπλέον, με τους τσιμεντόλιθους θα δώσεις μια industrial πινελιά που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής!

Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις με στυλ ένα μίνιμαλ σαλόνι!

Χρησιμοποίησε τους τσιμεντόλιθους ως κομοδίνο

Μια ακόμα πολύ δημιουργική και εύκολη χρήση των τσιμεντόλιθων είναι να φτιάξεις ένα κομοδίνο για το υπνοδωμάτιο σου. Αν θέλεις μια απλούστατη λύση τότε πολύ απλά τοποθέτησε τσιμεντόλιθους είτε τον έναν πάνω στον άλλο είτε δίπλα. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο προσεγμένο τότε χρησιμοποίησε τους τσιμεντόλιθους σαν τη βάση σε μια ξύλινη ή γυάλινη επιφάνεια.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts