αξεσουάρ παραλίας

5 Ιδέες για πρωτότυπες και στυλάτες πετσέτες θαλάσσης!

by ediva

Οι πρώτες εξορμήσεις κάποιων στις παραλίες έχουν ήδη γίνει και εσύ δεν πρέπει να χάνεις χρόνο για τις ανάλογες ετοιμασίες! Διάλεξε μία από τις 10 ιδέες μας για πρωτότυπες πετσέτες θαλάσσης, ώστε να είσαι στυλάτη και κομψή ακόμη και στην παραλία!

Άλλωστε, για μας τις γυναίκες, κάθε αξεσουάρ μπορεί να γίνει στυλ το καλοκαίρι. Το μαγιό, το παρεό, η τσάντα θαλάσσης, ακόμη και οι πετσέτες θαλάσσης. Υπάρχουν πολύ διαφορετικά μοτίβα, σχέδια και μεγέθη για να διαλέξεις, ανάλογα με το τί ταιριάζει περισσότερο σε σένα!

Όμορφα στυλ πετσέτας θαλάσσης για το 2021

 

1. Στρογγυλή με μοτίβο mandala

πετσέτα στρογγυλή

 

Από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για πετσέτες θαλάσσης είναι οι στρογγυλές, με μοτίβο mandala! Είναι συνήθως πολύχρωμες με αυτά τα ιδιαίτερα σχέδια που αντιπροσωπεύουν την ενότητα και την αρμονία.

Δες επίσης: 11 Υπέροχες ιδέες για πετσέτες θαλάσσης που εντυπωσιάζουν!

Προέρχονται ως έμπνευση από τον ψυχολόγο Carl Jung ο οποίος κάθε πρωί ζωγράφιζε έναν κύκλο προσπαθώντας να χωρέσει μέσα ό,τι ένιωθε!

2. Με έξυπνο μήνυμα

 έξυπνο μήνυμα αξεσουάρ θάλασσας

Αν θέλεις να προκαλέσεις γέλιο ακόμη και με τα αξεσουάρ σου, μπορείς να επιλέξεις μία από τις πετσέτες θαλάσσης με έξυπνα ή αστεία μηνύματα. Πέρα από το ότι θα σου φτιάχνει και σένα τη διάθεση, θα φαίνεσαι cool και στους τρίτους!

αστείες πετσέτες παραλίας

3. Προσωποποιημένη

πετσέτες θαλάσσης με όνομα πετσέτες προσωποποιημένες

Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι να επιλέξεις σχέδια για πετσέτες θαλάσσης με το όνομά σου! Μπορείς να βρεις έτοιμες στο εμπόριο ή να την παραγγείλεις προσωποποιημένη σε κάποιο μαγαζί.

Είναι μια τέλεια λύση για καλοκαιρινό δώρο σε φίλους ή στα παιδιά σου!

Δες επίσης: Τα 7 πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου στην παραλία!

4. Μονόχρωμη

μονόχρωμες πετσέτες θαλάσσης

Αν θέλεις να έχεις ένα πιο κυριλέ και κομψό προφίλ ακόμη και στην παραλία, αυτή η κατηγορία είναι για σένα. Διάλεξε πετσέτες θαλάσσης μονόχρωμες, κατά προτίμηση σε ουδέτερα χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με όλα σου τα μαγιό και στυλ!

5. Ζευγαριών

πετσέτες για ζευγάρια

Δες επίσης: 5 Αξεσουάρ για να είσαι πάντα στιλάτη στην παραλία!

Αν δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από τον σύντροφό σου, αυτή η επιλογή είναι ιδανική για σένα. Βρες ή φτιάξε ένα σετ για σένα και τον σύντροφό σου, ώστε να κάνετε αίσθηση στην παραλία!

Related Posts