13 Υπέροχα Tattoo για κάλυψη ουλών, ραγάδων και σημαδιών

13 Υπέροχα Tattoo για κάλυψη ουλών, ραγάδων και σημαδιών

Ξέρεις πως το Tattoo είναι τέχνη και μόδα και ίσως έχεις κι εσύ ένα ή και περισσότερα τατουάζ στο σώμα σου. Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι για να κάνεις ένα σχέδιο στο σώμα σου όπως είναι τα τατουάζ κάλυψης ραγάδων και ουλών.

Ένα ατύχημα που σου άφησε σημάδι, ένα έγκαυμα, η τομή μιας εγχείρησης καθώς και ραγάδες, μπορούν να καλυφθούν εκτός από πλαστική ή θεραπεία σε κάποιες περιπτώσεις , με ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ. Άντρες και γυναίκες επιλέγουν τη μόδα της εποχής για να καλύψουν τα σημάδια τους με ομολογουμένως απίθανα αποτελέσματα.

Υπάρχουν ακραίες περιπτώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί τατουάζ για να καλυφθούν σημάδια όπως είναι η μαστεκτομή ή ακόμα και η αφαίρεση κάποιου άκρου. Το να κάνεις ένα σχέδιο τατουάζ βέβαια πάνω σε ουλές, τομές και ραγάδες προϋποθέτει κάποια βασικά πράγματα όπως για παράδειγμα η συμβουλή ενός δερματολόγου που θα σου πει αν το δέρμα σου επιτρέπει και αντέχει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια μπορείς να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία του είδους.

Υπάρχουν πολλοί Tattoo artists που ασχολούνται με την κάλυψη ουλών σχεδόν αποκλειστικά και έχουν εμπειρία. Αυτό που πρέπει να ξέρεις όμως είναι πως όσο μεγαλύτερη είναι η έκταση του προβλήματος τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνει η κάλυψη. Ειδικά αν το σημάδι είναι βαθύ. Ο επαγγελματίας αυτό που θα κάνει ουσιαστικά είναι να απασχολήσει το μάτι με ένα σχέδιο πάνω στο σημάδι. Μην περιμένεις πως θα εξαφανιστεί από το δέρμα σου η ουλή. Απλά δεν θα φαίνεται!

Δες μερικές απίθανες περιπτώσεις κάλυψης ουλών με Tattoo

Τατουάζ καλυψης ουλών ediva.gr Tattoo καλυψης ουλών ediva.gr Tattoo καλυψης ουλών ediva.gr Τατουάζ καλυψης ουλών ediva.gr Tattoo καλυψης ουλών ediva.gr Τατουάζ καλυψης ουλών ediva.gr Tattoo καλυψης ουλών ediva.gr Τατουάζ καλυψης ουλών ediva.gr Tattoo καλυψης ουλών ediva.gr Τατουάζ καλυψης ουλών ediva.gr Τατουάζ καλυψης ουλών ediva.gr Τατουάζ καλυψης ουλών ediva.gr

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Leave a reply

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites