Το καλύτερο επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών

by ediva
επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών

Το Dyson Supersonic κατέρρευσε τον ανταγωνισμό όσον αφορά την ταχύτητα στεγνώματος, την ισχυρότερη ροή αέρα και την ικανοποίηση των καταναλωτών. Οι τεχνολογίες του ξεπερνούν κάθε συμβατικό σεσουάρ και αλλάζουν τα δεδομένα στο styling των μαλλιών.

Ισχυρίζεται ότι αυξάνει την απαλότητα κατά 75%, αυξάνει τη λάμψη έως και 132% και μειώνει το φριζάρισμα έως και 61%.  Στην πραγματικότητα όντως προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά και στεγνώνει τα μαλλιά πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο πιστολάκι μαλλιών εκεί έξω. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του και γιατί αξίζει την επένδυση.

Το κορυφαίο σεσουάρ μαλλιών για επαγγελματίες: Dyson Supersonic

 

Πώς λειτουργεί το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic;

dyson πιστολάκι μαλλιών

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Supersonic είναι πρωτοποριακή. Η Dyson συνεργάστηκε με περισσότερους από 100 μηχανικούς για να επανασχεδιάσει πλήρως την αρχική ιδέα. Κατέληξε λοιπόν στο τελικό προϊόν με έναν νέο ψηφιακό κινητήρα χωρίς ψήκτρες που είναι πολύ μικρότερος και πολύ ελαφρύτερος από τον παραδοσιακό κινητήρα ενός στεγνωτήρα μαλλιών, που σημαίνει πιο αθόρυβη —αλλά όχι ασθενέστερη— ροή αέρα .Δεν υπάρχει καθόλου κραδασμός και τα μαγνητικά εξαρτήματα που εναλλάσσονται εύκολα κάνουν το styling των μαλλιών ευκολότερο!

Δες επίσης: Τα 5 καλύτερα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών!

Τι εξαρτήματα συμπεριλαμβάνει το Dyson σεσουάρ;

εξαρτήματα dyson

Το πιστολάκι Dyson έρχεται με προσάρτημα Flyaway (για λείο τελείωμα) , συγκεντρωτή styling (ακροφύσιο), διαχύτη (φισούνα), απαλό εξάρτημα αέρα (για ευαίσθητα μαλλιά) και χτένα με φαρδιά δόντια. Φυσικά, μπορείς να επενδύσεις και σε επιπλέον αξεσουάρ όπως για παράδειγμα μια θήκη για το dyson πιστολάκι σου ή μια βάση για το σεσουάρ και τα εξαρτήματα του.

Δες επίσης: 5 Βήματα για να κάνεις τέλειο πιστολάκι στα μαλλιά! 

Τι το κάνει τόσο διαφορετικό από τα άλλα σεσουάρ;

πριν και μετά πιστολάκι dyson

  • Είναι σχεδιασμένο για διαφορετικούς τύπους μαλλιών.
  • Έχει έξυπνο έλεγχο θερμότητας: μετρά τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές το δευτερόλεπτο και ρυθμίζει τη θερμότητα. Αυτό αποτρέπει την υπερβολική ζημιά από τη θερμότητα, για να προστατεύσει τη λάμψη των μαλλιών σας.
  • Ο ισχυρός κινητήρας είναι ρυθμισμένος ώστε να παράγει μία μη ακουστή συχνότητα.
  • Δροσερό στην αφή: Με την τεχνολογία Heat Shield, οι επιφάνειες των προσαρτημάτων παραμένουν δροσερές. Ακόμη και κατά το styling από κοντά.
  • Συνοδεύεται από καινοτόμα αξεσουάρ. Περιλαμβάνονται στο σετ δύο συγκεντρωτές και ένας διαχυτής, τα οποία συνδέονται όλα στην κεφαλή του στεγνωτήρα μαλλιών μαγνητικά αλλά με ασφάλεια. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να δυσκολευτείς να στερεώσεις τα εξαρτήματα στη θέση τους.
  • Μακρύτερο καλώδιο: Ένα μακρύτερο καλώδιο 3,35 μέτρων επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων γύρω από τους πελάτες.

Δες επίσης: Λάθη που κάνεις με το πιστολάκι και καταστρέφεις τα μαλλιά σου!

Συνίσταται το Dyson Supersonic για επαγγελματική χρήση;

επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών

Δες επίσης: 7 Συμβουλές για να μην ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου στο πιστολάκι!

Η απάντηση είναι απλή. Φυσικά και συνίσταται για επαγγελματική χρήση καθώς απευθύνεται σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών με διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, μπορείς να εξυπηρετήσεις τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη και να του προσφέρεις το μέγιστο αποτέλεσμα με την ελάχιστη ταλαιπωρία στα μαλλιά.

Μπορείς να αγοράσεις το Dyson Supersonic πιστολάκι μαλλιών εδώ!

Related Posts