φωτισμός εξωτερικού χώρου

Μοναδικές ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου

by ediva

Τώρα το καλοκαίρι οι ώρες που περνάμε σε κήπους, αυλές και μπαλκόνια είναι πολλές. Συνεπώς, η φροντίδα και η όμορφη διακόσμηση αυτών των χώρων είναι σημαντική. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ομορφύνεις τους εξωτερικούς σου χώρους είναι ο σωστός φωτισμός. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να εντάξεις λαμπάκια και φωτιστικά στη διακόσμηση. Ρίξε μια ματιά σε μερικές ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου, οι οποίες θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου τις καλοκαιρινές νύχτες.

Πώς να διακοσμήσεις με τον κατάλληλο φωτισμό τους εξωτερικούς χώρους

 

Φωτιστικά λουλούδια κήπου – ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Φωτιστικά λουλούδια κήπου

Αν θέλεις να διακοσμήσεις με ιδιαίτερα φωτιστικά τον διάδρομο στον κήπο σου, αυτή είναι η καλύτερη ιδέα. Αντί να προτιμήσεις κλασικά φαναράκια, διάλεξε αυτά τα ηλιακά φωτιστικά σε σχήμα λουλουδιού. Διαθέτουν ηλιακούς φορτιστές, ώστε να είναι δυνατή η φόρτισή τους κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ανάβουν το βράδυ. Επίσης, μπορούν να αλλάζουν χρώματα, ενώ είναι και αδιάβροχα.

Μπορείς να βρεις ηλιακά φωτιστικά σε σχήμα κρίνου και μοναδική τιμή εδώ!

DIY φωτιστικά με κρεμαστά μπουκάλια

DIY φωτιστικά με κρεμαστά μπουκάλια

 

Μία εύκολη DIY ιδέα για μοναδικό φωτιστικό εξωτερικού χώρου βασίζεται στη χρήση παλιών γυάλινων μπουκαλιών. Αν διαθέτεις κάποιον κόφτη γυαλιού ή θέλεις να δοκιμάσεις έναν εναλλακτικό τρόπο κοπής των γυάλινων μπουκαλιών, μπορείς να βάλεις μέσα τους κεράκια ρεσό. Αν, ωστόσο, θέλεις κάτι πιο εύκολο, το οποίο δεν προϋποθέτει κόψιμο του γυαλιού, μπορείς να προσθέσεις στο εσωτερικό τους λαμπάκια, όπως αυτά που χρησιμοποιούμε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δες επίσης: 5 Πανέμορφες ιδέες για φωτισμό μπαλκονιού!

Ηλιακό φωτιστικό ποτιστήρι

Ηλιακό φωτιστικό ποτιστήρι

Ακόμα μία υπέροχη ιδέα για ηλιακό φωτιστικό που ταιριάζει εξαιρετικά στον κήπο είναι ένα φωτιστικό ποτιστήρι. Τα string lights που βγαίνουν από μέσα θυμίζουν το νερό που χρησιμοποιείς για το πότισμα, καθιστώντας το φωτιστικό μια τέλεια προσθήκη για τον κήπο σου.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

String lights για φωτισμό εξωτερικού χώρου

String lights για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Μια μακριά σειρά με λάμπες (string lights) είναι μια κλασική και δοκιμασμένη ιδέα για τον φωτισμό των εξωτερικών -και όχι μόνο- χώρων. Αν, μάλιστα, έχεις και κάποιο κιόσκι στην αυλή σου, μπορείς να κρεμάσεις τα string lights από πάνω, μπερδεύοντάς τα ανάμεσα σε ξύλα και κλαδιά για ένα μαγικό αποτέλεσμα.

Αν θέλεις και εσύ μια σειρά με λάμπες μεσαίου μεγέθους, μπορείς να τη βρεις εδώ!

Χάρτινα κρεμαστά φανάρια

Χάρτινα κρεμαστά φανάρια

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια όμορφη, χαλαρή ατμόσφαιρα στην αυλή σου, η καλύτερη επιλογή για φωτισμό είναι μερικά χάρτινα φαναράκια. Μπορείς να τα κρεμάσεις πάνω από το μέρος που συνηθίζεις να κάθεσαι με την οικογένεια και τους φίλους σου και ταιριάζουν υπέροχα σε ένα πιο boho περιβάλλον.

Μπορείς να βρεις υπέροχα χάρτινα φαναράκια εδώ!

Δες επίσης: Υπέροχες ιδέες φωτισμού για ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι!

Πυρσοί για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Πυρσοί για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Μία επίσης όμορφη ιδέα για τον κήπο σου είναι μερικοί πυρσοί. Φυσικά μπορείς να βρεις στην αγορά πολύ ωραίες προτάσεις πυρσών με ηλιακές λάμπες. Εκτός από το γρασίδι, θα μπορούσες να τοποθετήσεις τους πυρσούς μέσα σε γλάστρες μαζί με τα φυτά σου ή και χωρίς.

Θα βρεις πανέμορφους πυρσούς με ηλιακές λάμπες εδώ!

Αυτές ήταν μερικές όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για να ενσωματώσεις τον φωτισμό στη διακόσμηση του εξωτερικού σου χώρου με δημιουργικό τρόπο. Διάλεξε αυτή που σου αρέσει και σου ταιριάζει καλύτερα και απόλαυσε ένα μοναδικό και πάντα φωτεινό καλοκαίρι.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts