Περιποίηση χειλιών

Περιποίηση χειλιών-Για να είναι πάντα για φίλημα!

by ediva-author

Περιποίηση χειλιών όπως τους αξίζει αφού γελούν,μιλούν και φιλούν για σένα!

 

 

 

Φροντίδα σε βάθος!

Όσο πιο λεπτό είναι το δέρμα των χειλιών σου τόσο μεγαλύτερη είναι και η φροντίδα που πρέπει να τους προσφέρεις!

Η ενυδάτωση είναι η πρώτη και κύρια κίνηση για τη διατήρηση της όμορφης εμφάνισής τους. Καθώς βρίσκονται εκτεθειμένα στα καιρικά φαινόμενα, χρειάζονται ενυδάτωση όλη μέρα! με αυτή την απλή κίνηση λοιπόν θα κερδίσεις την υγιή τους εμφάνιση, αφού διατηρώντας τα σωστά επίπεδα ενυδάτωσης εξασφαλίζεις σημαντική προστασία ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις!

*Προσοχή! Μη γλείφεις τα χείλη σου για να τα υγράνεις. Το σάλιο όχι μόνο δεν τα ενυδατώνει,αλλά τα κάνει και ακόμα πιο ξηρά και στεγνά από πριν

*Μυστικό: Για τέλεια ενυδατωμένα χείλη με φυσικό τρόπο,άπλωσε στην επιφάνειά τους μια πολύ μικρή ποσότητα μελιού πριν κοιμηθείς και άφησε το να δράσει όλο το βράδυ. Το πρωί ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα!

Αναδόμηση τώρα!

Τα χείλη κινούνται σχεδόν αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της ημέρας! Οι γκριμάτσες είναι ένα μέσον έκφρασης αλλά καθώς σουφρώνεις τα χείλη σου δημιουργούνται ανεπιθύμητες κάθετες γραμμές-το ίδιο που συμβαίνει και αν καπνίζεις.

Έτσι για να διατηρηθεί το το ελαστικό και νεανικό περίγραμμα των χειλιών σου το να κόψεις το κάπνισμα είναι ένα οπωσδήποτε πολύ σημαντικό βήμα…Όσο για τις γκριμάτσες…Επειδή η ζωή είναι ωραία πρέπει να τη χαίρεσαι με όλες τις αισθήσεις σου ,οπότε χρησιμοποιώντας τακτικά ένα ειδικό προϊόν τόνωσης και λείανσης των χειλιών θα έχεις άμεσα αποτελέσματα

*Προσοχή! Άπλωσε το τονωτικό προϊόν στα χείλη σου και περίμενε να περάσουν 1-2 λεπτά πριν τα βάψεις,ώστε να απορροφηθούν όσο γίνεται τα συστατικά του!

*Μυστικό: Για να τονώσεις φυσικά την κυκλοφορία του αίματος και τον όγκο των χειλιών σου, Πέρασε πριν από τη φροντίδα ή το μακιγιάζ την επιφάνειά τους με ένα παγάκι που θα έχεις τυλίξει σε καθαρό χαρτομάντιλο!

Ενυδάτωση,Χρώμα και Λάμψη!

Ακόμα και η πιο υπέροχη απόχρωση μοιάζει αφύσικη πάνω σε ξηρά και σκασμένα χείλη. Αφού λοιπόν έχεις φροντίσει για την υγεία τους, ήρθε η ώρα να τα ντύσεις με το χρώμα που προτιμάς!

Τα lip gloss, συγκεκριμένα, έχουν την ιδιότητα να προσφέρουν στην ευαίσθητη περιοχή των χειλιών ακόμα περισσότερα έλαια άρα και ενυδάτωση! Αυτά με τους λαμπερούς μικρόκοκκους εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, αυτά σε κρεμώδη υφή περισσότερη φροντίδα ενώ όλα ανεξαιρέτως κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη.

Προσοχή! Για τέλεια χρωματική απόδοση και για να αποφύγεις τα σκασίματα, πριν τα βάψεις,τρίψε απαλά τα χείλη σου με ένα βρεγμένο μαλακό και καθαρό ύφασμα,με μια οδοντόβουρτσα ή με λίγη ζάχαρη που θα απλώσεις με βρεγμένα δάχτυλα

Μυστικό:Το χρώμα που θα επιλέξεις, εκτός του ότι τονίζει τα χαρακτηριστικά σου ,προδίδει και στοιχεία του χαρακτήρα σου!

Έτσι εάν προτιμάς κοκκινωπές αποχρώσεις φανερώνεις το πάθος σου για τη ζωή,οι τόνοι του ροζ/λιλά μαρτυρούν μια ρομαντική ψυχή, οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις τη σοφιστικέ σου διάθεση και οι φυσικοί σχεδόν άχρωμοι τόνοι, ένα ήρεμο χαρακτήρα που ξέρει να διεκδικεί

Related Posts