Δείτε το χαμόγελο 10 celebrities πριν & μετά την “αισθητική ιατρική”

by ediva

Οι διάσημοι στις μέρες μας πρέπει να φαίνονται τέλειοι κάθε στιγμή. Πρέπει να είναι πάρα πολύ αδύνατοι με καμπύλες σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος τους ή αδύνατοι με αναπτυγμένους μύες.

Αυτή η στάση της τελειότητας έχει επεκταθεί όπως φαίνεται και στα δόντια τους με την βοήθεια της αισθητικής ιατρικής . Ας δούμε λοιπόν ποιο ήταν το αποτέλεσμα.

 

1. Tom Cruise

Είναι περίεργο να σκεφτεί κανείς ότι υπήρχαν διάσημοι που είχαν πολύ αντιαισθητική οδοντοστοιχία. Όμως αγαπητοί μου ναι, ο Tom Cruise είχε παλιά μια τρομερά αντιαισθητική οδοντοστοιχία. Όλα άλλαξαν λίγο πριν το μεγάλο άλμα και το γάμο του με τη Nicole Kidman. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας έγινε πριν τα γυρίσματα του “Mission Impossible’’.

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_

2. Hillary Duff

Για να είμαι σαφής, δεν μιλάμε για την εποχή του αλογίσιου προσώπου της Hillary. Λοιπόν αυτή η μαζική οδοντοστοιχία δεν είναι έτσι πλέον. Αργότερα διόρθωσε την οδοντοστοιχία της δίνοντάς της άλλο σχήμα και βελτιώνοντας τη λάμψη των δοντιών της.

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-1

3. George Clooney

Κατά τη διάρκεια των Όσκαρ και πηγαίνοντας από τη μια γυναίκα στη άλλη Ο George Clooney βρίσκει χρόνο να πάει στον οδοντίατρο τακτικά. Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο πιο seχy άντρας είχε τόσο πολύ άγχος στη ζωή του….

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-2

4. Victoria Beckham

Αν ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες της Victoria πριν από τις Spice Girls θα διαπιστώσουμε πόσο διαφορετική ήταν η οδοντοστοιχία της τότε….

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-3

5. Courtney Love

Δεν έχουμε μάθει πότε και πως η Courtney αγόρασε την καινούρια της οδοντοστοιχία. Ίσως την αγόρασε με τα χρήματα που πήρε από τον προηγούμενο φίλο της με τον οποίο είναι τώρα στα δικαστήρια γι αυτό το ζήτημα.

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-4

6. Ben Affleck

Φαίνεται από τη σύγκριση παλαιών και νέων φωτογραφιών ότι ο Ben έχει επιμηκύνει τα δόντια του. Για να είμαστε δίκαιοι και πριν και μετά ο Ben είναι αρκετά χαριτωμένος

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-5

7. 50 CENT

Ο rapper 50 cent έχει πλέον άψογη οδοντοστοιχία για να ταιριάζει απόλυτα με το ίματζ του ‘’bad boy’’. Όπως παραδέχεται ο ίδιος χρειάστηκε να δαπανήσει 50.000$$ γι αυτό το αποτέλεσμα. Άξιζε όμως τον κόπο!!!!

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-6

8. Jim Carrey

Αυτός ο Καναδός Κωμικός αποφάσισε να φτιάξει τα δόντια του αρκετά χρόνια πριν κι προφανώς δεν τον είχαμε δει ποτέ έτσι όπως ήταν πριν τη διόρθωση. Δείτε τις φωτογραφίες…. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-7

9. Catherine Zeta-Jones

Είναι προφανές πως η Cathrine είχε μικρά και κοντά δόντια πριν προσθέσει σε αυτά κομμάτια σμάλτου από πορσελάνη για να επιμηκύνει τα δόντια της. Εάν κοιτάξουμε παλαιότερες φωτογραφίες θα παρατηρήσουμε ότι η star δεν έχει αλλάξει πολύ. Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει είναι τα δόντια της!!!

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-8

10. Cheryl Cole

Αυτή η Βρετανίδα star είχε πολλή δουλειά με τα δόντια της πριν ξεκινήσει να τραγουδάει στην μπάντα ‘’Girls Aloud’’. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη βρετανική έκδοση του X- Factor.

Δείτε-το-χαμόγελο-10-celebrities-Πριν-και-Μετά-την-αισθητική-ιατρική-www.ediva_.gr-9

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts