μοντέρνο μπάνιο

5 Υπέροχες ιδέες για μοντέρνο μπάνιο στο σπίτι σου!

by ediva

Ένα μοντέρνο μπάνιο είναι απαραίτητο σε κάθε σύγχρονο σπίτι. Τα νέα σχέδια σε έπιπλα μπάνιου είναι και πιο πρακτικά και πιο όμορφα αισθητικά. Εάν λοιπόν σκοπεύεις να κάνεις ανακαίνηση μπάνιου, λάβε υπόψη τις τελευταίες τάσεις διακόσμησης αλλά εστίασε ισάξια στη λειτουργικότητα και στην εμφάνιση.

Τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλή είναι τα μίνιμαλ μπάνια, συνήθως σε χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μπεζ και μαύρο. Οι απλές γραμμές, τα λιτά σχέδια και τα μίνιμαλ έπιπλα μπάνιου συνθέτουν ένα πολύ ωραίο και ήσυχο στο μάτι αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείς έναν χώρο χαλάρωσης στο σπίτι που ενώ δε τραβάει τη προσοχή, σου δημιουργεί μια ωραία αίσθηση όταν μπαίνεις μέσα. Παρακάτω θα βρεις 5 φανταστικές ιδέες για ένα σύχρονο μπάνιο στο σπίτι!

Πως να δημιουργήσεις ένα όμορφο, σύγχρονο μπάνιο στο σπίτι σου!

 

1. Ντουζιέρα αντί για μπανιέρα στο μπάνιο!

ασπρόμαυρο μπάνιο με ντουζιέρα

Σε πολλά σπίτια η κλασσική μπανιέρα έχει αντικατασταθεί από μια σύχρονη ντουζιέρα. Εξοικονομεί χώρο και συμβάλει στο μοντέρνο design του μπάνιου σου καθώς πρόκειται για μια χαρακτηριστική αλλαγή από το παραδοσιακό μπάνιο. Εσωτερικά της ντουζιέρας τοποθέτησε ράφια για να ακουμπάς τα προϊόντα σου και, χωρίς πολλά πολλά, θα έχεις μια όμορφη γωνιά στο μπάνιο σου!

Δες επίσης: 7 Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μικρό μπάνιο!

2. Δύο νιπτήρες στο μπάνιο!

διπλός νιπτήρας στο μπάνιο

Μια ιδέα για μεγάλο μπάνιο είναι οι διπλοί νιπτήρες. Παραπέμπει σε μαγαζί ή ξενοδοχείο για αυτό και είναι μια πολύ μοντέρνα ιδέα. Επιπλέον θα σε βολέψει και πολύ ειδικά εάν στο σπίτι σου είστε πολλά άτομα. Φρόντισε να είναι συμμετρικοί οι δύο νιπτήρες σε σχέση με το έπιπλο και το καθρέφτη!

Δες επίσης: 10 Εντυπωσιακές ταπετσαρίες για το μπάνιο σου!

3. Μοντέρνο έπιπλο μπάνιου που στηρίζεται στον τοίχο!

λευκό μπάνιο

Τα εντοιχιζόμενα έπιπλα μπάνιου είναι πολύ όμορφα και πρακτικά καθώς από κάτω μπορείς να αποθηκεύσεις τα πράγματα σου. Φέρνουν ένα πιο ‘καθαρό’ αποτέλεσμα στο μπάνιο σου και μπορείς και να καθαρίζεις και πιο εύκολα κάτω και γύρω από το έπιπλο!

Δες επίσης: 30 Οικονομικές προτάσεις για να ανανεώσεις το μπάνιο σου!

4. Διαχωριστικό στο μπάνιο!

όμορφο μπάνιο

Είτε έχεις επιλέξεις μπανιέρα είτε ντουζιέρα για το μπάνιο σου, ένα διαχωριστικό χώρου θα προσδώσει πολύ κομψότητα και στυλ. Ειδικά ένα διαχωριστικό σε στυλ τζαμαρίας, θα έδινε την αίσθηση δύο διαφορετικών χώρων στο μπάνιο σαν δύο δωμάτια, χωρίς όμως να κάνει το μπάνιο σου να φαίνεται μικρό. Είναι μια πολύ ωραία ιδέα για το μπάνιο σου που θα το κάνει να ξεχωρίζει!

Δες επίσης: 10 Ιδέες για ανακαίνιση του μπάνιου με στυλ & οργάνωση!

5. Μοντέρνο και μίνιμαλ ασπρόμαυρο μπάνιο!

ασπρόμαυρο μπάνιο

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να ανακαινίσεις το μπάνιο σου με μαύρο χρώμα!

Μια πρόταση όσον αφορά τα χρώματα για το μπάνιο σου είναι το ασπρόμαυρο στυλ. Το μαύρο δε προτιμάται συνήθως στα μπάνια, τα τελευταία χρόνια όμως έχει αρχίσει να εμφανίζεται στα σύγχρονα σπίτια και εντυπωσιάζει πραγματικά. Η αντίθεση της διχρωμίας αυτής είναι πολύ ιδιαίτερη για ένα κλασσικό αλλά και μοντέρνο μπάνιο. Το μαύρο δάπεδο ή τα μαύρα έπιπλα είναι λοιπόν μια ενδιαφέρουσα ιδέα για το μπάνιο σου. Απόφυγε το μαύρο στους τοίχους!

Related Posts