διακόσμηση βρεφικού δωματίου ediva.gr

20 Ιδέες για τη διακόσμηση βρεφικού δωματίου!

by ediva-author

Η διακόσμηση βρεφικού δωματίου είναι κάτι που απασχολεί τους μέλλοντες γονείς. Συνήθως οι περισσότεροι το κάνουν πριν έρθει το νέο μέλος και γεμίσει χαρά το σπίτι.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσεις ένα βρεφικό δωμάτιο. Μπορείς να κάνεις τα κλασσικά γαλάζια και ροζ χρώματα ανάλογα αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι αλλά θα σου πρότεινα να ξεφύγεις από τα κλασσικά.

Σκέψου ότι το βρεφικό δωμάτιο δεν θα είναι για πολύ καιρό βρεφικό. Βάλε τις μωρουδιακές πινελιές αλλά κάνε ουδέτερα χρώματα στους τοίχους και βάλε ουδέτερες πινελιές.

Μια πολύ καλή και οικονομική ιδέα πέρα από το τι χρώμα θα επιλέξεις για το βρεφικό δωμάτιο είναι να βάλεις φωτάκια σαν αστεράκια στο ταβάνι. Αυτό κρατάει και το μωρό ήρεμο. Μια ακόμα πολύ καλή ιδέα είναι να διακοσμήσεις το δωμάτιο με αυτοκόλλητα τοίχου που είναι πολύ φθηνά και σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

Προτίμησε ζωηρά χρώματα όπως το κίτρινο,το πορτοκαλί αλλά και το πράσινο. κάνε συνδυασμούς μπλε και καφέ ανεξάρτητα αν το μωράκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. πάνω απ’ όλα βάλε την προσωπική σου πινελιά στη διακόσμηση βρεφικού δωματίου που θα κάνεις γιατί είναι ένας χώρος που θα περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας!

Το ediva.gr σου προτείνει 20  ιδέες διακόσμησης βρεφικού δωματίου

διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου διακόσμηση βρεφικού δωματίου

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts