Χριστουγεννιάτικα δώρα

5 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον σύντροφό σου

by ediva

Με τόσες πολλές ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξεις το κατάλληλο για τον σύντροφό σου. Αν δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό που θα σου κάνει το κλικ, εμείς είμαστε εδώ να σου προτείνουμε το αυτό που θα του μείνει αξέχαστο.

Έτσι λοιπόν, μπορείς να του κάνεις κάποιο συναισθηματικό δώρο ή κάποιο που να σχετίζεται με την προσωπικότητά και τα ενδιαφέροντά του. Έχουμε συλλέξει ιδέες που μπορείς να τις προσαρμόσεις και για την επέτειό σας ή τα γενέθλιά του.

Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον

1. Ένα κολάζ φωτογραφιών

χριστουγεννιατικη κολαζ φωτογραφιων

Ένα προσωπικό και συναισθηματικό δώρο είναι το κολάζ από διάφορες φωτογραφίες που έχετε τραβήξει μαζί. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με μια όμορφη κορνίζα και για να την κάνεις πιο γιορτινή πρόσθεσε γκλίτερ, από μικρές χιονονιφάδες  και μερικά χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα στο εσωτερικό τζάμι. Μπορείς να σύλλεξεις φωτογραφίες από τις προηγούμενες γιορτές, που περάσατε μαζί, για να είναι ακόμα περισσότερο στο θέμα. Μπορείς το φτιάξεις εδώ!

Δες επίσης: 4 Ιδέες για δώρο Χριστουγέννων για το Αγόρι σου!

2. Μια χιονόμπαλα

χριστουγεννιατικη χιονομπαλα

Στο ίδιο μήκος κύματος με την προηγούμενη πρόταση είναι και αυτό το δώρο. Μπορείς να διαλέξεις μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα με δεντράκια, Άγιο Βασίλη, φάτνη κλπ. Για να την κάνεις πιο προσωπική μπορείς να φτιάξεις μια σε ένα φωτογραφείο προσθέτοντας μια φωτογραφία σας.

3. Ένα ημερολόγιο

χριστουγεννιατικο ημερολογιο

Πάλι από κάποιο φωτογραφείο μπορείς να ζητήσεις να σου φτιάξουν ημερολόγιο για το νέο έτος, που κάθε μήνας θα περιέχει μια φωτογραφία σας! Μπορείς να προσθέσεις και προσωπικά χειρόγραφα μηνύματα σε κάθε μήνα για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Μπορείς το φτιάξεις εδώ!

Δες επίσης: 9 Έξυπνα χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον

4. Ένα ζευγάρι Χριστουγεννιάτικες κάλτσες

χριστουγεννιατικες καλτσες

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το συγκεκριμένο δώρο. Μπορείς να βρεις διάφορα κουτάκια έτοιμα με 3 ή 4 ζευγάρια Χριστουγεννιάτικες κάλτσες. Αλλιώς μπορείς να διαλέξεις μόνη σου αυτές που πιστεύεις οτι θα του αρέσουν περισσότερο και να τις τυλίξεις με γιορτινό περιτύλιγμα και κορδέλα. Ακόμα θα ήταν όμορφο να διάλεγες κάποιες που απεικονίζουν κάτι που του αρέσει π.χ. πίτσα, σκυλάκια κλπ.

5. Ένα προσωπικό κουτί

κουτι χριστουγεννων

Ένα κουτί που να περιέχει διάφορα πραγματάκια που του αρέσουν. Παράδειγμα: είδη για το ξύρισμα, αποσμητικό, αφρόλουτρο, σφουγγάρι και κάποια γλυκά ή σοκολάτες, μια χριστουγεννιάτικη κούπα, κάποιο άρωμα κ.ά.

Δες επίσης: 5 Εναλλακτικά δώρα Χριστουγέννων για άνδρες όλων των στυλ!

Ελπίζουμε οι ιδέες που δώσαμε να σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο για τον σύντροφό σου στις φετινές γιορτές!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts