couple hug

6 Σημάδια ότι του αρέσεις

by Markella D.

Άσε με να μαντέψω… σου αρέσει πολύ ένα αγόρι, αλλά αναρωτιέσαι αν του αρέσεις κι εσύ; Ήρθες στο σωστό μέρος, φίλη μου! Εγώ είμαι εδώ για εσένα και θα σε βοηθήσω να καταλάβεις τί ακριβώς κρύβεται πίσω από την συνολική συμπεριφορά του. Σήμερα έχω βρει για εσένα μερικά τρανταχτά σημάδια, τα οποία αποδεικνύουν το ενδιαφέρον του για εσένα.

Πιο κάτω μπορείς να δεις έξι σημάδια, τα οποία δηλώνουν πως κατά μεγάλη πιθανότητα του αρέσεις. Ρίξε μια ματιά και προσπάθησε να συγκρίνεις τα δεδομένα με την δική σου περίπτωση. Να είσαι πολύ προσεκτική, διότι για να έχεις ένα καλό συμπέρασμα για το εάν σε θέλει ή όχι ο άνδρας που σου αρέσει, πρέπει να έχεις μια γενική εικόνα για τις κινήσεις του. Πάμε να ξεκινήσουμε;

Σημάδια ότι αρέσεις σε έναν άνδρα

Έχετε βγει ραντεβού

couple coffee

Μόνο και μόνο που σου ζήτησε να βγείτε μαζί σε ραντεβού πάει να πει πολλά! Ένας άνθρωπος που θέλει να βγει με κάποιον επειδή του αρέσει κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Τί σημαίνει αυτό; Ότι οι πιθανότητες να του αρέσεις είναι πάρα πολλές και γι’ αυτό είστε στο βήμα του ραντεβού. Θα αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο ο ένας στον άλλον και θα δείτε εάν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας.

Δες επίσης: 5 Ενδυματολογικά λάθη που κάνεις όταν βγαίνεις για ραντεβού!

Σου χαμογελάει συνέχεια

couple smiling

Το χαμόγελο μας βγαίνει αυθόρμητα όταν είμαστε με το άτομο που μας αρέσει, οπότε εάν χαμογελάει πολύ και γελάει με ό, τι λες, είναι πολύ καλό σημάδι! Αν σου αρέσει κι εσένα, κάνε του αστεία και προσπάθησε να του δείξεις ότι υπάρχει κάτι και από μεριάς σου. Μην ξεχνάς ότι το χαμόγελο είναι πολύ ελκυστικό. Χαμογέλα του κι εσύ όσο μπορείς, για να δημιουργηθεί μια όμορφη ενέργεια!

Δες επίσης: 5 Φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας είναι τοξική

Σε κοιτάει στα μάτια

couple eye contact

Ε τί άλλο θα μπορούσε να σημαίνει αυτό; Εντάξει, δεν εννοούμε πως όποιος σε κοιτάει επίμονα στα μάτια σε θέλει και είναι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά όταν βγαίνεις με έναν άντρα και σε κοιτάει στα μάτια όσο μιλάτε είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη ότι του αρέσεις. Κοίτα τον κι εσύ στα μάτια όσο σου μιλάει. Είναι πολύ όμορφο, διότι θα απογειώσει την επικοινωνία σας!

Δες επίσης: Tα 7 στάδια που περνάει ένας άντρας όταν ερωτεύεται!

Σε ακούει προσεκτικά

couple

Όταν σε ακούει προσεκτικά, πάει να πει ότι νοιάζεται και θέλει να ακούσει όσα έχεις να πεις. Σου αφήνει χώρο και χρόνο να μιλήσεις, να πεις αυτά που θέλεις, χωρίς να σε διακόπτει; Σε κοιτάει στα μάτια, όπως είπαμε και πιο πάνω, και δείχνει να αντιλαμβάνεται τί λες και υπάρχει ανταπόκριση σε αυτά που είπες; Σε θέλει και μάλιστα πολύ!

Δες επίσης: Μικρά σημάδια που δείχνουν πως σε αγαπά πραγματικά!

Κάνει αστεία και πειράγματα

couple laughing

Συνήθως όταν αρέσουμε σε έναν άνδρα, φροντίζει να το δείξει με τα πειράγματα και τα αστεία. Πόσες φορές σου έχει τύχει να βγεις με έναν άντρα και να σου κάνει παιδικά αστεία ή να σε πειράζει στα μαλλιά ή να λέει κάτι απλά επειδή ξέρει ότι θα νευριάσεις με χαριτωμένο τρόπο; Είμαι σίγουρη πολλές! Αυτό είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι  του αρέσεις και απλά δε ξέρει πώς να το εκφράσει αλλιώς.

Δες επίσης: Τα 5 βασικά σημάδια ότι του αρέσεις!

Κάνει κινήσεις που κάνεις κι εσύ

couple hugging

Δες επίσης: 5 σημάδια οτι έχεις σχέση με ένα Νάρκισσο

Η επιστήμη της γλώσσας του σώματος λέει πως όταν ένας άνθρωπος νιώθει έλξη για έναν άλλον, αυτό φαίνεται στον τρόπο που συνυπάρχουν σε έναν χώρο. Ο ένας αντιγράφει κινήσεις, τις οποίες κάνει και ο άλλος και μιλάει με τον ίδιο τρόπο, αναφέροντας λέξεις και φράσης που μπορεί να έχουν ειπωθεί από τον συνομιλητή του. Θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή, ότι υπάρχει η λεγόμενη συμπεριφορά “καθρέφτης”. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν γίνεται επιτηδευμένα. Είναι κάτι το οποίο έρχεται φυσικά χωρίς να το καταλάβουμε και αυτό είναι πολύ γλυκό και όμορφο. Σε περίπτωση που παρατηρήσεις κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρη ότι νιώθει την έλξη.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts