στάδια που περνάει ένας άντρας όταν ερωτεύεται

Tα 7 στάδια που περνάει ένας άντρας όταν ερωτεύεται!

by ediva

Οι άντρες με τις γυναίκες διαφέρουν πάρα πολύ στον τρόπο που σκέφτονται και στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Φυσικό είναι λοιπόν τα δύο φύλα να βιώνουν με πολύ διαφορετικό τρόπο τον έρωτα και την αγάπη.

Ενώ για τις γυναίκες είναι πολύ συχνό να μπορούν να ερωτευτούν σχεδόν αμέσως, οι άντρες βιώνουν μια γκάμα συναισθημάτων και περνάνε από πολλές διαφορετικές φάσεις. Είναι σημαντικό λοιπόν να καταλάβεις πως ένας άντρας ερωτεύεται και πότε είναι πραγματικά ερωτευμένος. Έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις  παρεξηγήσεις και εντάσεις ενώ θα μπορέσεις να έχεις πιο ρεαλιστικές προσδοκίες. Δες λοιπόν παρακάτω τα 7 στάδια που περνάει ένας άντρας όταν ερωτεύεται.

Πως ερωτεύεται ένας άντρας!

 

1.Θέλγητρο

άντρας και γυναίκα επαφή με τα μάτια

Το πρώτο πράγμα το οποίο θα κάνει τον άντρα να αρχίσει να ερωτεύεται είναι είναι η φυσική εμφάνιση μιας γυναίκας. Είναι ο λόγος που θα την προσεγγίσει και θα ξεκινήσει μια συζήτηση μαζί της. Να θυμάσαι όμως ότι ο κάθε άντρας ελκύεται από διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά και πως δεν αρέσει σε όλους το ίδιο.

Δες ακόμα: Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες!

2. Προσέγγιση

άντρας και γυναίκα φλερτάρουν σε μπαρ

Αυτή η φάση είναι που ένας άντρας θα δει εάν η κοπέλα που του αρέσει ανταποκρίνεται στο φλερτ του. Είναι πολύ πιθανό στη φάση αυτή να μη βγαίνει με μια μόνο κοπέλα και να βλέπει με ποια ταιριάζει καλύτερα. Είναι μια σχετικά  σύντομα φάση η οποία εναλλάσσεται με το στάδιο του θέλγητρου.

Δες ακόμα: 24 Σημάδια για να καταλάβεις αν του αρέσεις!

3.Έλξη

άντρας και γυναίκα φλερτάρουν

Εάν ο άντρας συνειδητοποιήσει ότι μια κοπέλα ανταποκρίνεται στο φλερτ του τότε θα προσπαθήσει να γίνει το επίκεντρο της προσοχής της. Αυτό που υποσυνείδητα χρειάζεται είναι μια επιβεβαίωση από αυτήν ότι πραγματικά της αρέσει και πως θα ήθελε τα πράγματα να πάνε παρακάτω.

Δες ακόμα: 7 Απλά πράγματα που Γοητεύουν τους Άντρες!

4.Εντύπωση

άντρας και γυναίκα ραντεβού σε εστιατόριο

Σε αυτό το στάδιο ένας άντρας θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τον ιδανικό σύντροφο. Θα πάρει πρωτοβουλία για ένα ραντεβού ή ένα δώρο και θα παρουσιάσει τη καλύτερη πλευρά του εαυτού του. Γι αυτό το λόγο είναι συνήθως και το στάδιο στο οποίο μια γυναίκα ερωτεύεται. Είναι όμως πολύ σημαντικό να θυμάσαι ότι ο άντρας στη φάση αυτή δεν είναι ακόμα ερωτευμένος.

Δες ακόμα: 5 Τρόποι να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί!

5.Σιγουριά

κοπέλα αγκαλιάζει αποστασιοποιημένο άντρα

Συνήθως οι άντρες είναι πολύ ανασφαλείς με τα συναισθήματα τους. Γι ‘ αυτό και  θέλουν να σιγουρευτούν ότι μια γυναίκα είναι ερωτευμένη μαζί τους πριν αφήσουν πιο ελεύθερα τα συναισθήματα τους. Ο εγωισμός ενός άνδρα είναι γενικά πολύ ευαίσθητος και χρειάζεται να νοιώσει μια ασφάλεια πριν αποκαλύψει την πιο ευαίσθητη και ευάλωτη πλευρά του.

Δες ακόμα: Τι να κάνεις ώστε να σου ανοιχτεί ο σύντροφός σου!

6.Επαναβεβαίωση

άντρας και γυναίκα τοίχος ανάμεσα τους

Ίσως το πιο επικίνδυνο από τα 7 στάδια είναι το στάδιο της επαναβεβαίωσης. Στόχος του άντρα μέχρι τότε ήταν να κάνει τη κοπέλα να ενδιαφερθεί γι’ αυτόν, χωρίς όμως να έχει σκεφτεί ο ίδιος αν πραγματικά του αρέσει. Μόλις η γυναίκα θα εκφράσει τον έρωτα της και την επιθυμία της για σχέση, είναι πολύ συνηθισμένο ο άντρας να απομακρύνεται και να παραμένει σε μια απόσταση. Υπάρχουν δύο πιθανοί λόγοι για τη ψυχρότητα αυτή. Ο πρώτος είναι ότι θέλει να σκεφτεί πραγματικά εάν η γυναίκα αυτή τον ενδιαφέρει πραγματικά και μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του μαζί της. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τον έχει κυριεύσει ο φόβος της δέσμευσης και δεν μπορεί να σκεφτεί ψύχραιμα γι αυτό και απομακρύνεται.

Δες ακόμα: 15 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται πια για σένα!

7. Έρωτας

άντρας και γυναίκα ερωτευμένοι

Δες ακόμα: 10 Σημάδια ότι θέλει να σε παντρευτεί!

Η τελική φάση που περνάει ένας άντρας όταν ερωτεύεται δεν είναι άλλη από αυτή του έρωτα. Τότε θα εξομολογηθεί στη γυναίκα ότι και αυτός θέλει μια σχέση μαζί της και μόνο τότε είναι έτοιμος να αφήσει τον εαυτό του να ερωτευτεί.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts