ιδανικός άντρας happy couple10-600x394

Πως θα καταλάβεις αν είναι ο ιδανικός άντρας για σχέση!

by ediva-author

Όλες οι γυναίκες αναρωτιόμαστε… ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για μια σχέση

Μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναγνωρίσεις τα 20 σημάδια που πρέπει να σε πείσουν ότι ο σύντροφός σου ΔΕΝ κάνει για δεσμός και πάντα θα μείνει ο Κύριος Όχι Τέλειος, τουλάχιστον σε σχέση με εσένα! 

Ιδού:

1. Επανειλημμένα σου τονίζει ότι η δουλειά του και η καριέρα του έχουν και θα έχουν τουλάχιστον για μια δεκαετία ακόμα την Νο1 θέση στη ζωή του.

2. Σε κάθε ευκαιρία σου τονίζει πόσο φοβάται τις δεσμεύσεις, πόσο λάθος κάνουν οι άνθρωποι που παντρεύονται και πόσο κουλ και τυχεροί ήταν οι δύο κολλητοί του που εγκατέλειψαν τα κορίτσια τους στα σκαλιά της εκκλησίας.

3. Αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Θα ζήσω ελεύθερο Πουλί», το οποίο χορεύει με την πρώτη ευκαιρία σε γιορτές και γάμους! Φυσικά, οι υπόλοιποι φίλοι σας σε κοιτούν με οίκτο!

4. Μιλάτε στο τηλέφωνο περιοδικά, ποτέ καθημερινά και προτιμά να σου στέλνει sms για να σου πει πως δεν θα βγείτε μαζί ούτε αυτό το Σαββατόβραδο.

5. Δεν θέλει να μένει στο σπίτι σου το βράδυ γιατί δεν μπορεί να κοιμάται σε ξένο στρώμα. Από την άλλη, ούτε κι εσύ επιτρέπεται να μένεις στο δικό του, αφού τάχα δεν έχει συνηθίσει να μοιράζεται το κρεβάτι του με άλλα άτομα και είναι δύσκολος στον ύπνο.

6. Σου κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα, όταν έχει δεύτερη γραμμή κάποιο κολλητό, όταν τσαντίζεται και όταν του αρχίζεις την γκρίνια.

7. Μιλάει για την πρώην του τακτικά, θυμάται κάθε τι που έκανε μαζί της και δεν πηγαίνετε στα μέρη που πήγε για πρώτη φορά με εκείνη (ή που κινδυνεύει να την πετύχει).

8. Έρχεται καθυστερημένα σε κάθε ραντεβού (ταινία από την αρχή, δεν έχετε παρακολουθήσει), κάποιες φορές σου ακυρώνει τα σχέδια σας την τελευταία στιγμή και κάποιες ξεχνά και να σε ειδοποιήσει.

9. Δεν απαντάει καν στα μηνύματα ή τηλέφωνα που του κάνεις ή απλά απαντάει όταν και όποτε ευκαιρίσει ή το θυμηθεί.

10. Το μόνο πράγμα που τον ευχαριστεί είναι το ποτό και οι άλλες καταχρήσεις.

11. Ακόμα μένει στο ίδιο διαμέρισμα με τους 3 κολλητούς του από το σχολείο.

12. Κριτικάρει τα ρούχα σου, το μακιγιάζ, τα μαλλιά… τα πάντα πάνω σου! Γιατί τα έφτιαξε μαζί σου αρχικά;

13. Δεν τον ενδιαφέρει πότε, αν, πόσες φορές κι αν ολοκλήρωσες ποτέ στο σεξ μαζί του.

14. Μένει σπίτι σου μόνο όταν δεν έχει που να μείνει.

15. Σε κάθε καυγά, μικρό ή μεγαλύτερο, σε στολίζει με κάθε βρισιά που ακούγεται στο γήπεδο.

16. Προτιμά να μην έχετε καμιά περίπτυξη δημοσίως. Φυσικά, δεν δηλώνει πως είναι «σε σχέση» στο Facebook, γιατί αυτά τα κάνουν τα μωρά μόνο, λέει!

17. Κανονίζει ταξίδια και πως θα περάσει τα Σαββατοκύριακα του και κατόπιν απλά σε ενημερώνει.

18. Αποφεύγει να βγαίνετε οι δυο σας και καλεί παντού τους κολλητούς του, ακόμα κι αν δεν έχουν κοπέλες.

19. Δεν μπορεί να κρατήσει καμία του υπόσχεση, ακόμα και το να πετάξει τη σκουπιδοσακούλα στον κάδο απορριμάτων.

20. Δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα που να έχει σχέση με εσένα (γενέθλια, επετείους, ονόματα οικογένειας και κολλητών, αγαπημένο χρώμα,) εκτός από το πως σε λένε!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts