ζωδιακός κύκλος

Πώς λέει “σ’αγαπώ” κάθε ζώδιο!

by ediva

Η αλήθεια είναι πως δεν εκφράζουν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο τα αισθήματα τους. Το “σ΄αγαπώ” είναι τόσο εύκολο να το πει κάποιος αλλά είναι δύσκολο να ξέρεις εάν το εννοεί πραγματικά. Άλλες φορές πάλι μπορεί κάποιος να το πει τόσες φορές που να χάσει την σημασία του.

Υπάρχουν και οι φορές που οι πράξεις μιλάνε περισσότερο από τα λόγια. Πόσες φορές ερωτεύτηκες κάποιον μέσα από τις πράξεις που έκανε για σένα; Το να κάνει κάποιος κάτι για σένα θα πρέπει να πηγάζει από την καρδιά του και να το θέλει πραγματικά. Σε όλα αυτά λοιπόν παίζει ρόλο και το ζώδιο του καθενός.

Με ποιον τρόπο λέει σ’ αγαπώ το κάθε ζώδιο

Κριός

κριός

Ο Κριός θα κάνει χώρο στην καρδιά του για σένα. Θα αγοράσει ακόμη και μεγαλύτερο κρεβάτι για να νιώθεις πιο άνετα, θα σου αφήσει χώρο για την οδοντόβουρτσά σου ενώ θα φροντίσει να είναι συνεχώς καθαρό το αγαπημένο σου μπλουζάκι. Όταν ένας Κριός είναι ερωτευμένος θα κάνει πραγματικά ότι περνάει από το χέρι του για να αφήσει ικανοποιημένο τον σύντροφο του. Η δική σου ευτυχία είναι πάνω από κάθε άλλη του επιθυμία.

Ταύρος

ταύρος

Οι Ταύροι είναι ασυμβίβαστοι. Θέλουν όλα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο. Όταν λοιπόν ερωτεύονται κάνουν μία υποχώρηση για να γίνουν να πράγματα με τον τρόπο του άλλου. Δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στην ουσιαστική επαφή με τον σύντροφο τους. Επίσης, τους αρέσει να αγοράζουν πολλά δώρα στο άτομο που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του ταύρου.

Δες επίσης τι πληγώνει κάθε ζώδιο!

Δίδυμοι

ζώδιο διδύμων

Οι Δίδυμοι θα δείξουν ότι σε αγαπάνε φτιάχνοντας σου μία Playlist με τα αγαπημένα σου κομμάτια όλων των εποχών. Τους αρέσουν τα βιβλία και η μουσική, γι’ αυτό και  θα προβληματιστούν αρκετά όταν έρθει η ώρα να σου κάνουν κάποιο δώρο, γιατί θέλουν πραγματικά να σου αρέσει. Επίσης είναι αρκετά αναποφάσιστοι οπότε όταν σε επιλέξουν και σου δείξουν εμπιστοσύνη, να ξέρεις είναι μία πράξη αγάπης. Ακόμη, οι Δίδυμοι σκέφτονται πολύ. Άρα εάν θελήσεις να του χαρίσεις κάποιο δώρο θα πρέπει να είναι κάτι βαθιά προσωπικό.

Καρκίνος

συμβολισμός ζωδίου του καρκίνου

Οι Καρκίνοι δένονται με τα άτομα που βρίσκονται γύρω τους. Μερικές φορές όμως είναι δύσκολο να πεις εάν τους ενδιαφέρει να ερωτευτούν κάποιο άτομο. Επομένως το να είσαι με έναν Καρκίνο είναι από μόνο του μία πράξη αγάπης. Θα σε υποστηρίξουν εάν βλέπουν πως έχεις δίκιο, έχουν όμως πολλές ανασφάλειες τις οποίες δεν εμφανίζουν στην σχέση τους. Προτιμούν να φτιάξουν οι ίδιοι το δώρο τους από το να αγοράσουν κάτι έτοιμο.

Δες επίσης τα 6 πιο πιστά ζώδια!

Λέων

λέων ζώδιο

Ένας Λέων θα δείξει την αγάπη του για σένα τοποθετώντας σε στην πρώτη θέση. Δεν θα σκέφτονται πλέον μόνο τον εαυτό τους αλλά εσάς τους δύο μαζί και τι είναι αυτό που ευχαριστεί εσένα. Τους αρέσει να περνάνε χρόνο με τους φίλους τους αλλά εάν πεις σε έναν λέοντα να μείνετε σπίτι βλέποντας ταινία σίγουρα θα το προτιμήσουν. Αυτό είναι ξεκάθαρο δείγμα της αγάπης τους για σένα. Επίσης, τους αρέσει να χαρίζουν πολυτελή δώρα όπως κοσμήματα ή ταξίδια.

Παρθένος

παρθένος

Οι Παρθένοι δίνουν προσοχή στα πάντα. Θέλουν να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για σένα. Θα καταφέρουν να καταλαβαίνουν την ψυχολογία σου ακόμη και με ένα βλέμμα. Οι αλλαγές δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα. Επομένως, εάν σου κάνουν κάποια έκπληξη ή κάνουν κάποια αλλαγή στην σχέση σας, δείχνουν με τον τρόπο αυτό την αγάπη τους. Παράλληλα είναι πολύ κριτικοί άρα όταν σταματήσουν να κριτικάρουν τα πάντα πάνω σου είναι μία έκφραση του έρωτα τους. Όσον αφορά τα δώρα  θα δουν τι είναι αυτό που σου λείπει και θα στο αγοράσουν.

Ζυγός

ζυγός

Οι Ζυγοί μισούν τον συμβιβασμό. Δεν θέλουν να είναι σαν όλους τους άλλους. Εάν αποφασίσουν να κάνουν μία σχέση τότε αυτό δείχνει ότι είναι ερωτευμένοι. Εάν μάλιστα ξεκινήσουν να ντύνονται ασορτί με το ταίρι τους ή να βγαίνουν φωτογραφίες δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Όταν θέλουν να πάρουν κάποιο δώρο θα είναι κάτι για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί όπως ένα παζλ, ένα ταξίδι ή εισιτήρια για κάποια συναυλία. Μισούν να είναι μόνοι τους γι αυτό και θα ξοδέψουν χρήματα για να κάνετε κάτι μαζί.

Σκορπιός

σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ερωτικά ζώδια. Θα σου δείξουν αυτά που νιώθουν με μία ρομαντική πράξη που θα ακολουθήσει μιας άλλης ρομαντικής πράξης. Θα σε κάνουν σε κάθε περίπτωση να νιώσεις ότι είσαι το μοναδικό άτομο γι αυτούς στον κόσμο. Οι Σκορπιοί ζηλεύουν από την φύση τους, επομένως θα σου δείξουν ότι σ΄αγαπούν με το να σου δείξουν εμπιστοσύνη. Ακόμη και εάν νιώσουν ανασφάλειες, θα το κρατήσουν για τον εαυτό τους. Επειδή σε αγαπούν και δεν θέλουν να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Τα δώρα τους θα ξεχειλίζουν ρομαντισμό.

Δες επίσης ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφος για σένα με βάση το ζώδιο σου!

Τοξότης

τοξότης

Οι Τοξότες είναι αισιόδοξοι και ενθουσιάζονται εύκολα. Θα προσπαθήσουν πάντα να δουν το καλό σε σένα. Δείχνουν την αγάπη τους κάνοντας σχόλια στον σύντροφο τους. Μπορεί να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτά που θα πουν αλλά είναι αυτά που θέλεις να ακούσεις την στιγμή που θέλεις να τα ακούσεις. Ξέρουν πότε θέλεις να νιώσεις έξυπνος, πότε όμορφος και πότε σημαντικός. Είναι αρκετά περίεργοι γι αυτό μαθαίνουν γρήγορα πως να κάνουν διάφορα πράγματα. Το δώρο που θα σου κάνουν δεν θα είναι άλλο από ένα ταξίδι.

Αιγόκερως

αιγόκερως

Έχουν πάντα τον έλεγχο και νιώθουν ότι είναι υποχρέωση τους να φροντίζουν τα άτομα που βρίσκονται γύρω τους. Θέλουν να ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ότι έχεις ότι θέλεις και χρειάζεσαι. Αυτός είναι ο τρόπος ενός Αιγόκερου για να δείχνουν ότι αγαπούν. Πολλές φορές μάλιστα θα σε αφήσουν να οργανώσεις μόνη σου ένα ταξίδι ή το μέρος όπου θα δειπνήσετε. Θα κάνουν τα πάντα για να σε δουν ευτυχισμένη. Τους είναι μεν δύσκολο να χάσουν τον έλεγχο αλλά θα το κάνουν για χάρη σου. Προτιμούν τα χειροποίητα δώρα ή ακόμη και κάποιο ποίημα ή τραγούδι για το άτομο που αγαπούν.

Υδροχόος

ζώδιο υδροχόου

Οι Υδροχόοι αγαπούν να είναι μόνοι τους, οπότε είναι ένα δείγμα αγάπης το να θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου. Ως ένδειξη αγάπης θα καθίσουν να ακούσουν τα προβλήματα σου. Σκέφτονται βαθιά και ψάχνουν λύση σε κάθε μορφή προβλήματος. Τους αρέσουν περισσότερο τα δώρα με συναισθηματική αξία και όχι με μεγάλη χρηματική αξία.

Δες επίσης πόσο πιθανό είναι να απατήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Ιχθύες

ζώδιο ιχθύων

Οι Ιχθύες έχουν έντονη διαίσθηση. Θα σε πλησιάσουν και θα νιώσουν αμέσως εάν είσαι αυτό που θέλουν. Θα αφιερώσουν χρόνο για να σε μάθουν σε βάθος και θα δείξουν ότι σε αγαπούν δείχνοντας ότι σε καταλαβαίνουν. Τα δώρα που θα σου χαρίσουν θα είναι σχετικά με μουσική και τέχνη, συνήθως χειροποίητα από τους ίδιους που θα ταιριάζουν σε σένα και τα γούστα σου.

Related Posts