οι πιο ακριβές ενυδατικες κρέμες

Οι 7 πιο ακριβές γυναικείες ενυδατικές κρέμες προσώπου!

by ediva

Τι καλύτερο από την περιποίηση του προσώπου σου; Όλες οι γυναίκες θα πρέπει να αφιερώνουν χρόνο για την περιποίηση τόσο του προσώπου όσο και του σώματός τους. Για την φροντίδα του προσώπου είναι απαραίτητο να βρεις ένα καθαριστικό προϊόν, που θα απομακρύνει τους ρύπους, και μία ενυδατική κρέμα προσώπου.

Οι παρακάτω ενυδατικές γυναικείες κρέμες κάνουν πραγματικά θαύματα, γι αυτό και η τιμή τους είναι τριψήφια. Εάν όμως θέλεις να επαναφέρεις την λάμψη και την σφριγηλότητα στο πρόσωπο σου αξίζει να επενδύσεις κάτι παραπάνω!

7 Ακριβές γυναικείες ενυδατικές κρέμες προσώπου

 

1. Platinum Rare Cellurar – La Prairie

la prairie moisturizer for women

Η La prairie δημιούργησε μία ενυδατική κρέμα πραγματική πολυτέλεια. Ταυτόχρονα με την ενυδατική της δράση έχει και αντιγηραντική δράση αφού γεμίζει τις ρυτίδες και επαναφέρει την σφριγηλότατη της επιδερμίδας του προσώπου. Η χαμένη λάμψη επανέρχεται ενώ βελτιώνεται και η υφή του δέρματος. Εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή της κρέμας. Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Δες επίσης οι 7 καλύτερες ενυδατικές κρέμες για ηλικίες 40+!

2. Dior Prestige La cure – Dior

 

DIOR PRESTIGE LA CREME - RICH TEXTURE DIOR

Ο Dior δημιούργησε αυτό το μικρό κόσμημα για το πρόσωπο κάθε γυναίκας με το σπάνιο εκχύλισμα ελαίου Rose de Granville. Η δράση χωρίζεται σε τρία στάδια. Στην πρώτη η κουρασμένη επιδερμίδα ξεκουράζεται και ανακτά τη λάμψη της. Στο δεύτερο στάδιο η επιδερμίδα ανανεώνεται και επανέρχεται η ελαστικότητά της. Τέλος, στο τελικό στάδιο αναβαθμίζεται η υφή της επιδερμίδας αφού τα κύτταρά της έχουν πλέον ανανεωθεί. Μπορείς να τη βρεις εδώ!

3. Re- Nutriv re-creation face cream – Estee Lauder

estee lauder women's moisturizer

Η Estee Lauder δημιούργησε αυτή την ενυδατική κρέμα ημέρας για να επαναφέρει τη νεανικότητα στο πρόσωπο. Μαζί με την κρέμα είναι και ο ορός νύχτας. Το πρωί, αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, απλώστε την ενυδατική κρέμα, ενώ το βράδυ βάλτε στο πρόσωπό σας από τον ορό της σειράς. Δείτε το δέρμα σας να μεταμορφώνεται με λίγες μόνο χρήσεις. Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Δες επισης: Οι 8 καλύτερες γυναικείες ενυδατικές προσώπου για κάθε ηλικία!

4. The sea cream of the sea – The sea

la mer moisturizer

Η ενυδατική κρέμα La mer ενυδατώνει ακόμη και τις πιο ξηρές επιδερμίδες. Η δράση του είναι πολλαπλή αφού εκτός από ενυδάτωση γεμίζουν οι ρυτίδες, αποκαθίσταται η σφριγηλότητα του προσώπου και μειώνονται οι πόροι. Βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση της ευαισθησίας του δέρματος του προσώπου. Πριν τη χρήση, πρέπει να το τρίψετε στα χέρια σας για να ενεργοποιήσετε τη δράση του. Μπορείς να τη βρεις εδώ!

5. Extreme Black Cream – Giorgio Armani

giorgio armani moisturizer

Το φυτό Reviscentalis που χρησιμοποίησε ο Giorgio Armani για τη δημιουργία αυτής της ενυδατικής κρέμας είναι ένα από τα πιο ισχυρά φυτά αναγέννησης. Χαρίζει πιο νεανική επιδερμίδα αφού αποκαλύπτει την ακτινοβολία. Επίσης, αυτό το φυτό έχει θεραπευτικές και φαρμακευτικές ιδιότητες. Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Δες επίσης: 8 Καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες για γυναίκες!

6. Skin Caviar Liquid Lift – La prairie

skin caviar liquid la prairie

Ένας ορός νέας γενιάς με πολλαπλή δράση από το La prairie. Το δέρμα ανανεώνεται με την αναγέννηση των κυττάρων ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζονται με θρεπτικά συστατικά. Η επιδερμίδα του προσώπου ανανεώνεται και επανέρχεται η σφριγηλότητά της. Τα αποτελέσματα της κρέμας διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείς να τη βρεις εδώ!

7. Absolue The elixir extract – Lancome

lancome facial moisturizer

Η ενυδατική κρέμα της Lancome είναι εμπλουτισμένη με Lancome Rose, ένα τριαντάφυλλο γνωστό για την αντοχή του. Έτσι, αυτή η κρέμα βοηθά την επιδερμίδα του δέρματος να ανακτήσει τα χαμένα συστατικά της, την ελαστικότητα και τη ζωντάνια της. Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Related Posts