γυναίκα ισιώνει τα μαλλιά της

Οι 5 καλύτερες ισιωτικές μαλλιών με ατμό!

by ediva

Η τεχνολογία του ισιώματος με ατμό είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία που όλο και περισσότερες εταιρείες με προϊόντα styling υιοθετούν. Ο κύριος λόγος που οι γυναίκες προτιμούν τις ισιωτικές μαλλιών με ατμό είναι ότι προκαλεί πολύ λιγότερη φθορά στα μαλλιά από μια συμβατική ισιωτική ή το ίσιωμα με το πιστολάκι.

Μπορείς ακόμα να επιτύχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο σπίτι σου που θα διαρκέσει και περισσότερο. Εάν λοιπόν ψάχνεις να αγοράσεις μια νέα ισιωτική μαλλιών που να έχει λειτουργία ατμού, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις που σου έχω παρακάτω από ισιωτικές που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά.

Οι Καλύτερες ισιωτικές μαλλιών με λειτουργία ατμού!

 

1. Steampod L’Oreal Professionnel SteamPod v3

lorael ισιωτική μαλλιών με ατμόΔες ακόμα: 6 Λάθη που κάνετε με την μασιά ισιώματος!

Η ισιωτική μαλλιών Steam Pod της L’Οreal έχει άμεση ροή ατμού και προσφέρει ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά. Διαθέτει πέντε επιλογές θερμοκρασίες για να τη προσαρμόσεις εσύ στα μαλλιά σου. Διαθέτει κεραμικές πλάκες που προστατεύουν τα μαλλιά από την υψηλή θερμοκρασία και αποτρέπουν το φριζάρισμα τους. Θα τη βρεις εδώ!

2. Steam Channel

hair majesty ισιωτική μαλλιών με ατμόΤο Steam Channel της Hair Majesty έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο ατμός να εγκλωβίζει την υγρασία της τρίχας και να μην την αφυδατώνει. Έτσι τα μαλλιά διατηρούνται λεία και μαλακά για περισσότερη ώρα χωρίς να φριζάρουν. Οι πλάκες της είναι αρκετά φαρδιές και έτσι μπορείς να δουλεύεις με μεγαλύτερες τούφες και να ισιώσεις τα μαλλιά σου πιο γρήγορα. Το Steam Channel μπορείς να το βρεις εδώ.

Δες ακόμα: 12 Γρήγοροι τρόποι για να εξαφανιστεί η ψαλίδα!

3. Πρέσα Ατμού Fabtech Steampro White

Fabtech Steampro White

Το ψαλίδι μαλλιών Steampro μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά αλλά και βρεγμένα μαλλιά. Προκαλεί μικρότερη φθορά στα μαλλιά χάρη στο σύστημα ατμού που έχει απ’ ότι το στέγνωμα με το πιστολάκι και με τεχνολογία Anti-Drop. Έχει μέγιστη θερμοκρασία τους 230 °C καταφέρνει και ισιώνει τα βρεγμένα μαλλιά με λίγα μόλις περάσματα. Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Δες ακόμα: Τα 8 καλύτερα γυναικεία προϊόντα για βαμμένα μαλλιά!

4. Πρέσα ατμού saint algue demeliss titanium black

SAINT ALGUE DEMELISS TITANIUM BLACK

H saint algue demeliss  διαθέτει τρία ρύθμιση θερμοκρασίας 150-230 για να μπορείς να επιλέξεις εσύ σε ποια θερμοκρασία θέλεις να δουλέψεις τα μαλλιά σου. Διαθέτει κεραμικές πλάκες που προστατεύουν τα μαλλιά από την υψηλή θερμοκρασία και προσαρμόζονται στη τούφα ώστε να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα. Μπορείς να τη βρεις εδώ με όφελος 10.99€!

Δες ακόμα: Τα 8 καλύτερα ψαλίδια μαλλιών για τέλειες μπούκλες!

5. BABYLISS ST292E

babyliss ισιωτική μαλλιών με ατμό

Δες ακόμα: Οι 10 καλύτερες ισιωτικές για τα μαλλιά σου!

Η ισιωτική της Babyliss διαθέτει την τεχνολογία  iTemperature για να κερδίσεις χρόνο στην επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας και για να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα. Διαθέτει λειτουργία ατμού για να μπορέσεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς να τους προκαλέσεις φθορά και για να διατηρήσεις το ίσιωμα διπλάσιο χρόνο από μια συμβατική ισιωτική μαλλιών. Μπορείς να τη γεμίσεις πολύ εύκολα με νερό καθώς διαθέτει δοχείο νερού. Θα τη βρεις εδώ!

Related Posts