zodia empistosini

Ζώδια & εμπιστοσύνη: πως να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς!

by ediva

Η εμπιστοσύνη είναι μία μικρή λέξη με μεγάλη δύναμη. Για τους περισσότερους, είναι το κύριο συστατικό για μια πετυχημένη σχέση και δεν μπορούν να συνεχίσουν αν δεν υπάρχει αυτή. Η εμπιστοσύνη προσδιορίζεται ως σταθερή αξιοπιστία ή δύναμη σε κάποιον ή κάτι.

Είναι η πίστη πως κάποιος θα κάνει ό,τι σου πει, πως δεν θα σε προδώσει, πως δουλεύει μαζί σου, όχι εναντίον σου και το πιο σημαντικό, είναι ειλικρινής μαζί σου και μπορείς να μοιραστείς τα μυστικά σου χωρίς να φοβάσαι μήπως σε πληγώσει.

Μπορεί να πάρει αρκετό καιρό για να εμπιστευτείς κάποιον αλλά ακόμα και τότε να μην τον εμπιστεύεσαι πλήρως. Όταν εμπιστεύεσαι κάποιον εκθέτεις τις αδυναμίες σου. Τα αστρλογικά μπορούν να βοηθήσουν όταν πρόκειται για την εμπιστοσύνη. Ποτέ μη δίνεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου καθώς είναι ένα από τα πιο πολύτιμα που έχεις. Δες επίσης ποια είναι τα 4 ζώδια που αξίζει να έχεις για φίλους!

Ζώδια κι εμπιστοσύνη: πως να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς

Κριός

krios

Μπορείς να εμπιστευτείς έναν Κριό επειδή δεν θα σε ταΐσει με ψέματα. Θα σου πει τα πράγματα όπως είναι ακόμα κι αν πληγωθείς. Αλλά η αλήθεια του θα σου δώσει κουράγιο να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και να συνεχίσεις.

Αν μπορέσεις να τον εμπιστευτείς θα πετύχεις τόσα πράγματα που ούτε εσύ το πίστευες. Όταν λέει πως θα κάνει κάτι να είσαι σίγουρος πως θα το κάνει κι έτσι θα τον εμπιστευτείς και θα πάρεις τα πάνω σου.

Ταύρος

simvolo zodiou tavrou

Ένας Ταύρος είναι το ιδανικό άτομο για να εμπιστευτείς επειδή βλέπει κάθε απόφαση από όλες τις θετικές πλευρές. Όταν αποφασίζει να κάνει κάτι το κάνει με έρευνα, ελέγχει τους πάντες και υπολογίζει τα πάντα που μπορούν να πάνε σωστά και λάθος.

Δεν βλέπει χαλαρά τα πράγματα ή χωρίς να δίνει τον εαυτό του. Είναι αποφασισμένος, επίμονος και σκληρός, δεν θα παρατήσει τίποτα που τον ενδιαφέρει. Δες επίσης τι “παραξενιά” έχει κάθε ζώδιο!

Δίδυμος

didimos kai empistosini

Μπορείς να εμπιστευτείς έναν Δίδυμο επειδή είναι εξαιρετικά έξυπνος, σε σημείο που δεν του ξεφεύγει τίποτα. Είναι ευσυνείδητος και πάντα προσέχει για κάποια απάτη έτσι ώστε να μη πέσει ποτέ θύμα.

Ξέρει το τίμημα του να χάνεις την εμπιστοσύνη κάποιου και θα παλέψει για να κρατήσει τη δική σου. Πάντα θες κάποιον με κοφτερό μυαλό στην ομάδα σου.

Καρκίνος

karkinos empistosini

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά διαισθητικός, προστατευτικός και πιστός. Επομένως είναι η ενσάρκωση κάποιου που αξίζει την εμπιστοσύνη σου. Το τελευταίο που θα σκεφτεί κάποιος Καρκίνος είναι να σε προδώσει καθώς ξέρει πολύ καλά πόσο οδυνηρή είναι η προδοσία.

Ο Καρκίνος είναι δίπλα σου όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και μπορείς να του εμπιστευτείς όχι μόνο τα μυστικά σου αλλά και την καρδιά σου. Δες επίσης ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο ζώδιο για σχέση!

Λέων

zodio leon

Με τον Λέων αυτό που βλέπεις αυτό θα πάρεις. Δεν προσπαθεί να κρύψει ποιος είναι ή ποιες είναι οι απόψεις του για να αρέσει στους άλλους-πιθανότατα επειδή αρέσει σε όλους. Ο Λέων είναι πιστός, ευγενικός και εξυπηρετικός.

Όταν του δίνεις την εμπιστοσύνη σου να ξέρεις πως δεν θα σε προδώσει ποτέ. Είναι ξεκάθαρος με τις απόψεις του και τις συζητήσεις του και δε θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει.

Παρθένος

parthenos zodio

Ο Παρθένος είναι πολύ αξιόπιστος επειδή ο νούμερο ένα στόχος του είναι να σε βοηθήσει να φτιάξεις τη ζωή σου. Ο Παρθένος είναι φερέγγυος και χρήσιμος και θα κάνει πάντα το καλύτερο για σένα.

Μπορείς να υπολογίσεις σε αυτόν όταν τα χρειάζεσαι και δεν θα μοιραστεί τα μυστικά σου. Δες επίσης ποιο νυφικό να διαλέξεις ανάλογα με το ζώδιο σου!

Ζυγός

zodio zigos

Μπορείς να εμπιστευτείς έναν Ζυγό επειδή είναι δίκαιος. Ακούει όλες τις πλευρές σε μία ιστορία και δεν κρίνει. Ο Ζυγός δεν θέλει να πληγώσει κάποιον ή να αποκαλύψει μυστικά για να νιώσει καλύτερα.

Στοχεύει στο να είναι το πιο αξιόπιστο άτομο. Δεν θα σε προδώσει ποτέ επειδή το μισεί όταν το κάνουν σε αυτόν.

Σκορπιός

skorpios

Ο Σκορπιός δεν ανέχεται να τον προδίδουν καθώς δεν θα έκανε ποτέ το ίδιο. Είναι πολύ παθιασμένος και όσο δεν τον προδίδεις θα είναι βράχος στο πλάι σου.

Υπάρχει κάτι μαγικό με το Σκορπιό, πιθανότατα είναι η δύναμη ή η πίστη στον εαυτό τους και τις αξίες τους. Δες επίσης 5 ζώδια που είναι πιθανό να σε απατήσουν!

Τοξότης

toksotis

Ο Τοξότης είναι ακόμα ένα ζώδιο που δεν είναι διπρόσωπο και λέει ότι έχει στο μυαλό του. Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου. Δεν θα σε προδώσουν ποτέ , αλλά μην τους εμπιστευτείς γιατί τη μία μέρα μπορεί να είσαι πρώτη επιλογή και την άλλη τελευταία.

Ο Τοξότης είναι ελεύθερος και όταν νιώσει πως πρέπει να φύγει ακόμα κι αν είσαι στη μέση κάποιας κρίσης θα το κάνει. Δεν είναι πως δεν νοιάζονται για σένα, θα σε τσεκάρουν στο δρόμο, απλά έχουν κάποιες επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται.

Αιγόκερως

zodio aigokerou

Υπάρχουν ελάχιστοι που αξίζουν όσο ο Αιγόκερως. Είναι αξιόπιστος, ειλικρινής και εργατικός και αν του εμπιστευτείς ένα μυστικό ή να κάνει κάτι για σένα θα το έχει σαν αποστολή για να το επιτύχει. Δεν θα λυγίσει κάτω από πίεση και ποτέ δεν θα ρίξει κάποιον για να φανεί αυτός.

Ο Αιγόκερως είναι υπομονετικός και σοφός, ακριβώς ότι χρειάζεσαι από ένα έμπιστο άτομο. Δες επίσης ποιο είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο!

Υδροχόος

idroxoos

Μπορείς να τον εμπιστευτείς επειδή είναι λογικός και δεν θα χάσει το μυαλό του όταν πρόκειται για αισθηματικά. Είναι πάντα ικανός να σκεφτεί και μπορείς να στηριχτείς σε αυτόν όταν χρειάζεσαι βοήθεια ή μία διέξοδο από κάποια ζόρικη κατάσταση.

Ο Υδροχόος είναι γνωστό πως αποδέχεται τους άλλους, είναι ευφυής και πιστός. Ο Υδροχόος πάντα θα σε προσέχει και μπορείς να τον εμπιστευτείς για να σε βοηθήσει με τον πιο εφευρετικό τρόπο.

Ιχθύς

zodio ixthis

Ο Ιχθύς είναι εξαιρετικά έμπιστος επειδή είναι ευγενικός, συμπονετικός και διαισθητικός. Κάποιες φορές ξέρει τι χρειάζεσαι πριν το καταλάβεις ακόμα κι εσύ. Ο Ιχθύς είναι εξαιρετικά πιστός και θα μετακινούσε Γη και Ουρανό για να βοηθήσει κάποιον φίλο.

Σημαντικότερο είναι πως μπορείς να τον εμπιστευτείς επειδή είναι πολύ ανεκτικός και θα σε βοηθήσει να συγχωρήσεις τον εαυτό σου όταν έχεις κάνει κάτι που δεν είσαι περήφανος. Ο Ιχθύς θα είναι δίπλα σου όταν τον χρειαστείς. Δες επίσης τι δεν ανέχεται κάθε άντρας με βάση το ζώδιο του!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts