zeugari zodia

Ποιο είναι το καλύτερο & ποιο το χειρότερο ζώδιο για σχέση!

by ediva

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν το ζώδιο σου και τα χαρακτηριστικά του επηρεάζουν το πως είσαι και πως λειτουργείς σε μια σχέση; Να σου πω την αλήθεια μου το έχω σκεφτεί άπειρες φορές και αποφάσισα να το ψάξω. Ήθελα να δω αν τόσο η στάση μου, όσο και του συντρόφου μου έχουν κάποια σχέση με τα ζώδια μας. Ψάχνοντας ανακάλυψα ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο ζώδιο για σχέση.

Έκανα μια λίστα στην οποία έβαλα με την σειρά το ζώδιο που είναι το ιδανικότερο για σχέση, έπειτα το επόμενο και μετά το λίγο χειρότερο, μέχρι που έφτασα στο πλέον “ακατάλληλο”. Και μιας και έκανα αυτή τη λίστα, αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σου. Μπορείς να εκπλαγείς από την θέση στην οποία βρίσκεσαι; Εγώ εξεπλάγην σίγουρα με τα αποτελέσματα.

 

Από το καλύτερο προς το χειρότερο ζώδιο για σχέση

 

Τοξότης

toksotis

Το καλύτερο ζώδιο για σχέση είναι ένας Τοξότης. Εξεπλάγην και εγώ- σαν Τοξοτίνα- όταν το είδα γιατί μιλάμε για ένα ζώδιο το οποίο λατρεύει όσο τίποτα την ανεξαρτησία του. Ένας Τοξότης σε σχέση, βάζει πάντα τις ανάγκες του συντρόφου του πάνω από τις δικές του. Από την στιγμή που θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, έχεις κερδίσει την αφοσίωση του. Μόλις καταφέρεις και ρίξεις τους “τοίχους” αυτοπροστασίας τους, σου δείχνουν με κάθε πιθανό τρόπο την αγάπη και το νοιάξιμο τους.

Ιχθείς

ixtheis

Οι Ιχθείς αρχικά φαίνονται ντροπαλοί. Όταν όμως καταφέρεις να τρυπώσεις στη ζωή τους και σιγά σιγά να γίνεις μέρος τους, έχεις κερδίσει το παιχνίδι. Είναι το ζώδιο που μπορείς να εμπιστευτείς και να ξέρεις ότι στη σχέση σας οι καυγάδες θα είναι λίγοι. Ένας Ιχθείς πάντα παραδέχεται το λάθος του και θα ζητήσει συγγνώμη από τον σύντροφο του την στιγμή που θα το συνειδητοποιήσει. Αποφεύγουν τους καυγάδες και τις περιττές εντάσεις σε μια σχέση γιατί απλούστατα δεν πιστεύουν σε όλη αυτή την υπερβολή.

Αιγόκερως

aigokerws

Σαν τελειομανείς από την φύση τους οι Αιγόκεροι, προσπαθούν και στις σχέσεις τους να δίνουν το 100% τους. Από ότι καταλαβαίνεις θα έχουν το πάνω χέρι σε μια σχέση και θα σε υποστηρίξουν σε κάθε περίπτωση απέναντι σε τρίτους. Για έναν Αιγόκερω το άτομο που αγαπάει, έχει και την μεγαλύτερη σημασία. Βέβαια, είναι αρκετά έως πολύ δύσκολο να κερδίσεις την καρδιά ενός Αιγόκερου.

Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το σπίτι σου σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Ζυγός

zigos

Ο Ζυγός είναι ευγενικός και αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις. Όταν κάποιος τον πληγώσει το παίρνει πολύ βαριά. Δε θα ζητήσει αυτό που θέλει, παρόλα αυτά όμως θα σε συμπεριλάβει σε ό,τι και αν κάνει. Θα πρέπει όμως να δίνεις χώρο και αέρα σε έναν Ζυγό. Όταν τον βάλεις στη θέση του να μαλώσει θα πει πράγματα που δεν τα εννοεί, απλά για να πληγώσει.

Δίδυμος

didimos

Οι Δίδυμοι είναι εξωστρεφείς και έχουν πάντα διάθεση, ταυτόχρονα όμως μπορούν να γίνουν απίστευτα αρνητικοί και κακοδιάθετοι. Θα σε αγαπήσει και θα σε σέβεται ακριβώς όπως είσαι, όμως σε περίπτωση που προδώσεις την εμπιστοσύνη του, σπάνια θα έχεις δεύτερη ευκαιρία. Άπαξ και τους προδώσεις, το τραίνο έχει φύγει και δεν ξαναγυρνά.

Υδροχόος

idrochoos

Χρειάζεται την ανεξαρτησία του ένα Υδροχόος. Βέβαια, άμα αποφασίσει να είναι μαζί σου, θα σου είναι πιστός για πάντα. Έχουν μια τάση να υπεραναλύουν τα πάντα, οπότε θα πρέπει να έχεις υπομονή με έναν Υδροχόο. Μπορεί να λατρεύουν κάθε μικρό σου ελάττωμα, σιχαίνονται όμως τα δικά τους. Θα έχεις κερδίσει έναν Υδροχόο πραγματικά, άμα του δείξεις ότι θα είσαι εκεί να του συμπαραστέκεσαι όσο προσπαθεί για την αυτοβελτίωση.

Δες επίσης: Ποιο είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο!

Λέων

leon

Οι Λέοντας είναι αθεράπευτα ρομαντικοί και θα έκαναν τα πάντα για το άτομο που αγαπούν. Εκνευρίζονται όταν είναι σε μια σχέση δεν παίρνουν αυτό που περιμένουν. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έχουν υπερβολικά πολλές και μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Τις περισσότερες φορές διαλέγουν το “λάθος” ταίρι, προσπαθώντας να αλλάξουν τον σύντροφο τους σε κάτι πιο ρομαντικό και με πιο σοβαρές βλέψεις ως προς την σχέση τους,

Καρκίνος

karkinos

Οι αποτυχίες των Καρκίνων στις σχέσεις, έγκεινται στο γεγονός ότι δεν εμπιστεύονται κανέναν εκτός από τον εαυτό τους. Αν δεν έδιωχναν τον έναν σύντροφο μετά τον άλλον, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους αυτής, θα ήταν το ιδανικό ζώδιο για σχέση. Κάνουν πως δε νοιάζονται, ενώ στην πραγματικότητα σιγοβράζουν. Η λήψη αποφάσεων για ένα Καρκίνο είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, ειδικά στο κομμάτι των σχέσεων.

Ταύρος

tavros

Απλά δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους η λέξη σχέση. Ένας Ταύρος απολαμβάνει το να είναι μόνος και ελεύθερος. Η σχέση με έναν Ταύρο θα οδηγήσει στο να πληγωθεί μόνο ένας και σίγουρα δεν είναι ο Ταύρος αυτός.  Οι Ταύροι θα λέγαμε ότι έχουν “κρύα καρδιά” και το μόνο που τους νοιάζει είναι η ανεξαρτησία τους.

Δες επίσης: Τι δεν ανέχεται κάθε άντρα με βάση το ζώδιο του!

Κριός

krios

Τα πράγματα για έναν Κριό είναι απλά. Θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο και βιάζονται να πάρουν αποφάσεις. Χρειάζονται μια ισχυρή προσωπικότητα δίπλα τους, για να μετριάζεται η δική τους και να αναδεικνύεται η ευγενική και συναισθηματική τους πλευρά. Μην διανοηθείς και ξεκινήσεις καυγά με Κριό. Θα σου ισοπεδώσει την ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση σε χρόνο ρεκόρ.

Παρθένος

parthenos

Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σου σε πολλά επίπεδα. Για αρχή δεν πιστεύουν ότι είναι αρκετοί και αρκετά καλοί για να είναι μέσα σε μια σχέση με τον οποιονδήποτε. Η ανασφάλεια και η ζήλια τους φτάνει στο αποκορύφωμα, κάνοντας ήδη μια δύσκολη σχέση, σχεδόν ακατόρθωτη. Η σχέση με έναν Παρθένο είναι δύσκολη γιατί είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον που εξ αρχής δεν αγαπά τον ίδιο του τον εαυτό.

Σκορπιός

skorpios

Δεν είναι ότι δεν αγαπάμε τους Σκορπιούς, αλλά είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολοι άνθρωποι. Δεν ερωτεύονται καθόλου εύκολα και ακόμα και αν είσαι σε καλό δρόμο, ένα μικρό λαθάκι αν κάνεις, σε έχουν καταδικάσει. Είναι ένα απόλυτο ζώδιο, πολύ αυστηρό και συγκρατημένο συναισθηματικά. Αν καταφέρεις και σπάσεις ένα Σκορπιό και τον κάνεις να σε ερωτευτεί, τότε θα σου δώσει και την ψυχή του. Το θέμα είναι να φτάσεις μέχρι εκεί! Δες επίσης ποια είναι τα 4 καλύτερα ζώδια στο κρεβάτι!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts