Όλα τα ζώδια έχουν την σπίθα τους στο κρεβάτι. Υπάρχουν, όμως 4 ζώδια που είναι κόλαση στο κρεβάτι! Έχουν αυτό το κατιτίς, τη φλόγα που θα κάνουν τους σουμιέδες να αναστενάξουν ρε παιδί μου. Δεν είναι μόνο το sex που κάνουν, αλλά και οι προτιμήσεις που έχουν. Είναι πιο τολμηρές και πιο καυτές.

Ξέρω ότι ήδη σου έχω εξάψει την περιέργεια να δεις αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή αν όχι να δεις τι είναι αυτό που κάνει το κρεβάτι τους, εμπόλεμη κατάσταση. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα μάθεις. Δες επίσης ποια είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για κάθε ζώδιο!

 

4 πιο ερωτικά ζώδια στο κρεβάτι!

 

Υδροχόος

idrochoos, kafto zwdio sto krevati

Αν ξεχωρίζει για κάτι το ζώδιο του Υδροχόου είναι η όρεξη η οποία έχει στο sex. Η γυναίκα Υδροχόος λατρεύει να πειραματίζεται,να ντύνεται sexy για τον σύντροφο της και να αναδεικνύει στο έπακρο τη σεξουαλικότητα της. Αν και ζώδιο του νερού, αν ποτέ πέσεις στο κρεβάτι της, σίγουρα θα σου βάλει φωτιά με το πάθος της.

Καρκίνος

zwdio karkinos

Το ζώδιο του Καρκίνου φημίζεται για το ασφάλεια και την ανάγκη για οικογένεια. Τι το κάνει λοιπόν και βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία; Ε, λοιπόν, ο Καρκίνος μπορεί να σε κάνει να λατρέψεις τα παιχνίδια πριν το seχ. Μπορεί να κάνει το μαγείρεμα ή το συμμάζεμα τόσο sexy που το μόνο που θα θέλει ο σύντροφος της γυναίκας Καρκίνου είναι να την ρίξει στο κρεβάτι. Ειδικά όταν καταλήξεις μαζί της στο κρεβάτι, θα ανακαλύψεις πόσο βρώμικο μπορεί να γίνει το μυαλό της.

Δες επίσης: Ποιο είναι το φετίχ κάθε ζωδίου!

Ζυγός

zwdio zigos, kolasi krevati

Σίγουρα ξέρεις τις περισσότερες αν όχι όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα. Το κρεβάτι για τους Ζυγούς είναι ένας ατέλειωτος δρόμος για την ηδονή. Το γυμνό σώμα είναι πρόκληση για ένα μεγάλο πάρτυ που θα το διασκεδάσουν και οι δυο- ίσως και παραπάνω- όσο τίποτα άλλο. Ταμπού για τους Ζυγούς είναι άγνωστη λέξη, μιας και λατρεύουν να τα δίνουν όλα όταν μια κάμερα είναι εκεί και τραβάει βίντεο.

Αιγόκερως

kafto zwdio aigokerws

Η φαντασία στο έπακρο. Παίζουν τον γιατρό, το δάσκαλος-μαθητής και ότι άλλο βάλλουνε στο νου τους. Οι Αιγόκεροι είναι το ζώδιο που τα πάντα ξεκινάν από την φαντασία τους και καταλήγουν στο κρεβάτι τους. Το seχ με έναν Αιγόκερω είναι ένα πνευματικό ταξίδι, το οποίο θα σε οδηγήσει στις όχθες του απόλυτου οργασμού. Τόλμα να παίξει μαζί του και δε θα το μετανιώσεις! Δες επίσης ποια είναι τα 3 πιο σεξουαλικά ζώδια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ