κριός ζώδιο

Σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο του

by ediva

Σίγουρα, για να καταλάβεις, εάν σε θέλει ερωτικά, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζωδιακά χαρακτηριστικά, που θα σε βοηθήσουν να το μάθεις πιο εύκολα. Για αυτό, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο. Και ποιος ξέρει; Μπορεί, έτσι, να καταλάβεις πολλά για το χαρακτήρα του.

Ποια είναι τα σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο του;

 

Κριός

κριός ζώδιο

Γενικά, οι Κριοί είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι, οπότε δε θα το κρύψουν ιδιαίτερα. Οι πιθανότητες, λοιπόν, να το κρατήσουν κρυφό, είναι ελάχιστες. Καθώς, δε συνηθίζουν να χάνουν στις μάχες τους, θα κάνουν ότι μπορούν, για να σε κερδίσουν. Θα σε πειράζουν ασταμάτητα και θα γελάνε πονηρά. Πρόσεξε, όμως, μπορεί αρκετές φορές να σε προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους, ώστε να βολιδοσκοπήσουν, λίγο, την κατάσταση.

Δες επίσης: Τα 6 πιο πιστά ζώδια!

Ταύρος

ταύρος ζώδιο

Ένας Ταύρος θα είναι ένα προσεκτικό ζώδιο με τις κινήσεις του και με το πώς εκφράζεται. Προτιμάει να το πάει αργά και σταθερά, παρά να φάει τα μούτρα του. Εξάλλου, έχει πολύ υπομονή. Οπότε, πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητική, για να καταλάβεις εάν σε γουστάρει, καθώς δεν θα το κάνει και πολύ ξεκάθαρο. Όμως, εάν δεις ότι λέει αστεία, για να σπάσει τον πάγο, ή κάθεται και σε ακούει με τις ώρες να λες ιστορίες για τη ζωή σου, μάλλον κάτι κάνεις καλά. Συνέχισε το!

Δες επίσης: Τι πληγώνει κάθε ζώδιο!

Δίδυμος

δίδυμος σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο

Σίγουρα, θα έχεις ακούσει πόσο περίεργοι είναι οι Δίδυμοι. Πόσο ακόμα, εάν το έχεις ζήσει, κιόλας! Οπότε, θα δυσκολευτείς να καταλάβεις εάν σε θέλει, αφού μπορεί να το παίζουν αδιάφοροι, από τη μια και από την άλλη να δείχνουν ερωτευμένοι.  Έχε στο νου σου ότι, ταυτόχρονα, μπορεί να μιλάνε και σε άλλα άτομα, οπότε θα σε προβληματίσει, ακόμα παραπάνω. Αλλά, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σε βλέπει ερωτικά. Συνεπώς, αν παρατηρήσεις ότι κάνει “σπαστικές” και αμήχανες κινήσεις, όπως να παίζει με τα μαλλιά του, τότε κατά πάσα πιθανότητα, ενδιαφέρεται!

Δες επίσης: Τα 3 καλύτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

Καρκίνος

καρκίνος ζώδιο

Τα Καρκινάκια, από τη φύση τους είναι ιδιαίτερα ντροπαλοί και ευαίσθητοι. Παρόλο, που τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες, στα ερωτικό κομμάτι το χάνουν κάπου. Για αυτό το λόγο, ένας Καρκίνος, πρώτα θα φροντίσει να βεβαιωθεί ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ και μετά θα κάνει κίνηση. ‘Η πολύ απλά, δε θα κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση, περιμένοντας από εσένα.

Δες επίσης: Προτάσεις για ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο του!

Λέων

λέων ζώδια

Τα Λιοντάρια είναι γνωστά παρορμητικά ζώδια και δε χάνουν πολύ χρόνο. Θα καταλάβεις πολύ εύκολα εάν ενδιαφέρεται ένας Λέων, από τις εντυπωσιακές χειρονομίες του και από την προσοχή, που σου δίνει. Δε κομπλάρει να δείξει τι νιώθει, ακόμα και αν βρίσκεται κόσμος παραδίπλα. Οπότε, εάν βρίσκει αφορμές να σε ακουμπάει και γενικότερα, να έχει επαφή μαζί σου, τότε σε γουστάρει σίγουρα.

Δες επίσης: Πως κάθε ζώδιο δείχνει τον έρωτα του!

Παρθένος

παρθένος ζώδια

Ένας Παρθένος θα σε μπερδέψει πολύ. Δεν βιάζονται να κάνουν παρορμητικές κινήσεις και είναι πολύ διακριτικοί. Παρόλα αυτά, όταν έρθει η στιγμή να ερωτευτούν, θα παρατηρήσουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Τις συνήθειες σου και πώς σαρέσει να ντύνεσαι, αλλά να ξέρεις, θα του πάρει καιρό να εκδηλωθεί ολοκληρωτικά.

Δες επίσης: Πως εκφράζει κάθε ζώδιο τον εγωισμό του!

Ζυγός

ζυγός ζώδια

Με crush Ζυγό, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Δε φοβούνται να αφαιθούν και να κάνουν την πρώτη κίνηση. Όμως, θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτούν ότι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο προτού κάνουν οτιδήποτε. Άπαξ και πάρει την επιβεβαίωση, που χρειάζεται, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα μάθει όλος ο κόσμος για το πόσο ερωτευμένος είναι. Θα σε διαφημίζει παντού, προσπαθώντας να ψαρέψει και τίποτα για το τι σκέφτεσαι εσύ.

Δες επίσης: Τα 6 πιο πιστά ζώδια!

Σκορπιός

σκορπιός σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα το ζώδιο του

Γενικότερα, οι Σκορπιοί δεν ανοίγονται πολύ εύκολα και δεν εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Ωστόσο, εάν αρέσεις πολύ σε έναν Σκορπιό, τότε θα σε φάει με τα μάτια του. Τα πειράγματα θα σου γίνουν, πλέον, συνήθεια και πιθανότατα, μιας και είναι λίγο χειριστικοί άνθρωποι, θα προσπαθήσει να σε φέρει στα μέτρα του και να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

Δες επίσης: Πώς να τον τρελάνεις με ένα μήνυμα ανάλογα με το ζώδιό του!

Τοξότης

τοξότης σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο

Οι Τοξότες, όπως ξέρουμε όλοι, είναι πολύ ανεξάρτητοι και φαίνονται αδιάφοροι, οπότε δε θα σου δείξει από την αρχή ότι γουστάρει. Εάν, όμως, σε προσκαλέσει να τον ακολουθήσεις σε κάποια εκδρομή ή δραστηριότητα, τότε μην αρνηθείς. Να ξέρεις ότι ενδιαφέρεται!

Δες επίσης: Πώς λέει “σ’αγαπώ” κάθε ζώδιο!

Αιγόκερως

αιγόκερως ζώδια

Ένας Αιγόκερως δε θα σκάσει και ιδιαίτερα για τον έρωτα. Προτιμάει να αφοσιωθεί στην καριέρα του και στις επιτυχίες του. Ωστόσο, εάν αρχίσει να σε θέλει ένασ Αιγόκερως θα σου φέρεται με το γάντι, αλλά με πολύ μικρά βήματα τη φορά. Το μόνο σίγουρο είναι θα νιώσεις πολύ ξεχωριστή με ένα τέτοιο ζώδιο δίπλα σου.

Δες επίσης: Ποια είναι η μεγαλύτερη σου φοβία σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Υδροχόος

υδροχόος ζώδια

Ο Υδροχόος, για να φτάνει στο σημείο να σου δείξει ότι ενδιαφέρεται, πρώτα θα το έχει συζητήσει με όλο τον κόσμο, ώστε να ψαρέψει πώς νιώθεις εσύ. Από εκεί και πέρα, θα το καταλάβεις από τη νευρικότητα που θα έχει στις κινήσεις του, μιας που στην καθημερινότητα του είναι πιο ήρεμη δύναμη,

Δες επίσης: Ποιος είναι ο εθισμός κάθε ζωδίου!

Ιχθύς

ιχθύς ζώδια

Δες επίσης: Ποια ζώδια λατρεύουν να βγαίνουν συνέχεια έξω!

Γενικά, οι Ιχθύς τα λένε τα ψεματάκια τους, οπότε μπορούν πολύ καλά να προσποιηθούν ότι είναι αδιάφοροι. Θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει, όταν αφιερώνει περισσότερες ώρες σε εσάς, από ότι στον εαυτό του. Θα σε φροντίζει με κάθε τρόπο και θα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για οτιδήποτε σου αρέσει.

Related Posts