τι πληγώνει τα ζώδια

Τι πληγώνει κάθε ζώδιο!

by ediva

Πολλές φορές πληγωνόμαστε από συμπεριφορές και άλλες από λόγια. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τάση να παίρνουν πιο βαριά και να πληγώνονται βαθιά, ενώ άλλοι μπορεί να το ξεχάσουν αμέσως. Ρόλο σε αυτά παίζει μεταξύ άλλων και το ζώδιο μας.

Κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ακόμη και να μην πιστεύεις και πολύ πολύ στα ζώδια μια ανάγνωση των χαρακτηριστικών τους θα σε προβληματίσει αφού θα βρεις πολλά από αυτά τα στοιχεία στον χαρακτήρα σου. Τι πληγώνει όμως το κάθε ζώδιο; Ποιες συμπεριφορές δεν ανέχονται;

Τι πληγώνει τον καθένα βάσει ζωδίου

Κριός

ζώδιο κριού

Αυτό που πληγώνει έναν Κριό σε μία σχέση είναι το τελείωμα αυτής, ειδικά όταν του ζητάνε να ηρεμήσει και να σιωπήσει. Ο Κριός είναι αρκετά ενεργητικό ζώδιο και γι αυτό δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει και πότε να χαλαρώσει. Εάν του το πεις τότε σίγουρα θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Ταύρος

ζώδιο ταύρος

Ο Ταύρος δεν δέχεται να ακούει από τον σύντροφο του να αποκαλεί κάποιον άλλον άνθρωπο πιο γοητευτικό από αυτόν. Πληγώνεται βαθιά ο εγωισμός του ενώ αισθάνεται πιο αδύναμος και πέφτει το ηθικό του. Το να μην έχει την αγάπη που δίνει τον οδηγεί στην απελπισία και ταράζει τα νερά του.

Δίδυμοι

τι πληγώνει το ζώδιο των διδύμων

Ένας Δίδυμος μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα, από κάτι που θα πεις για αστείο ενώ στην πραγματικότητα δεν θα είναι τόσο. Ως Δίδυμος είσαι αρκετά έξυπνος και συζητήσιμος με ενδιαφέρουσες ιδέες και απόψεις. Εάν λοιπόν κάποιος τα αγνοήσει όλα αυτά, τότε μπορεί να σε πληγώσει.

Δες επίσης τα 6 πιο πιστά ζώδια!

Καρκίνος

τι πληγώνει το ζώδιο του καρκίνου

Οι Καρκίνοι είναι αρκετά συναισθηματικά ζώδια. Παρόλα αυτά προσπαθούν σκληρά να μην δείξουν την ευάλωτη πλευρά  τους στον καθένα. Ένας Καρκίνος αφιερώνει χρόνο μέχρι να εμπιστευτεί κάποιον άλλον ακριβώς επειδή φοβάται μην πληγωθεί. Γι’ αυτό και όταν έχει εμπιστευτεί ένα άτομο και αυτό τον προσβάλλει, πληγώνεται πολύ και νιώθει χαμένος.

Λέων

τι πληγώνει το ζώδιο του λέοντα

Αν είσαι Λέων τότε θέλεις να είσαι το επίκεντρο των πάντων. Σου αρέσει να ακούς κομπλιμέντα για την εμφάνιση και την προσωπικότητα του. Υπάρχουν όμως και μέρες που ένα λιοντάρι δεν είναι τόσο λαμπερό όσο τις άλλες. Τότε είναι που χρειάζεται προσοχή. Μία κουβέντα όπως “τι έχουν σήμερα τα μαλλιά σου” ή “δεν δείχνεις στα καλύτερα σου” πραγματικά μπορούν να πληγώσουν βαθιά έναν Λέων.

Παρθένος

ζωδιακό σύμβολο του ζωδίου της παρθένου

Στον Παρθένο αρέσει η τελειότητα. Θέλουν όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτούς να είναι στην εντέλεια, να έχουν μία οργάνωση και μία σειρά. Αν όμως ο σύντροφος του Παρθένου του πει πως πρέπει να αλλάξει την συμπεριφορά του ή πως πρέπει να παραδειγματιστεί από τον τρόπο που λειτουργεί κάποιος άλλος, τότε πραγματικά μπορεί να πληγωθεί. Κι αυτό γιατί κάποιο άτομο που εμπιστεύεται αμφισβητεί τις ικανότητες του.

Δες επίσης ποια ζώδια λατρεύουν να βγαίνουν συνέχεια έξω!

Ζυγός

ζυγός ζώδιο

Για τους Ζυγούς πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή τους έχουν οι φίλοι. Χωρίς φίλους ο Ζυγός δεν μπορεί να ζήσει. Εάν λοιπόν ένας σύντροφος πει στον Ζυγό πως δεν συμπαθεί τους φίλους του ή ακόμη χειρότερα πως θέλει να απομακρυνθεί από αυτούς τότε πληγώνεται. Δεν του αρέσει να ακούει τίποτα αρνητικό για αυτούς γιατί αυτό ισούται με μείωση του εαυτού του.

Σκορπιός

ζωδιακό σύμβολο σκορπιού

Ο Σκορπιός είναι αρκετά κτητικός και γίνεται ζηλιάρης πολλές φορές. Ένας Σκορπιός μπορεί να πληγωθεί όταν ο σύντροφος του πάνω σε κάποιον τσακωμό τον συγκρίνει με κάποιον πρώην του. Γενικά η αναφορά σε οτιδήποτε θετικό από κάποιον προηγούμενο σύντροφο μπορεί να τον ενοχλήσει. Οπότε γιατί να μιλάς για το παρελθόν όταν το παρόν σου είναι εδώ;

Τοξότης

σύμβολο τοξότη

Ένας Τοξότης είναι γεμάτος ενέργεια και όρεξη να ανακαλύψει τα πάντα, αισιόδοξος και ερωτιάρης. Αν και είναι φιλικός με όλους αφήνει μόνο λίγους να δουν το παιδί που κρύβει μέσα του. Για τον λόγο αυτό εάν κάποιος από τα άτομα που εμπιστεύτηκε αυτήν την πλευρά τον αποκαλέσει ανώριμο, μπορεί να τον πληγώσει πραγματικά πολύ, αφού ο Τοξότης νιώθει ότι πληγώθηκε η εμπιστοσύνη του.

Δες επίσης ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφος για σένα με βάση το ζώδιο σου!

Αιγόκερως

ζώδιο αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι από τα ζώδια που αγαπούν την ανεξαρτησία. Για τον λόγο αυτό θέλουν να δέχονται και τον αντίστοιχο σεβασμό από τον άνθρωπο που έχουν κοντά τους. Ένας Αιγόκερως αγαπάει την σκληρή δουλειά, είναι ευαίσθητος και ρομαντικός και έχει αίσθηση του χιούμορ. Μόλις νιώσει ότι ο σύντροφος του δεν είναι περήφανος γι’ αυτόν τότε πληγώνεται.

Υδροχόος

σύμβολο για το ζώδιο του υδροχόου

Στον Υδροχόο αρέσει να του υπενθυμίζουν πόσο ιδιαίτερο, ξεχωριστό και μοναδικό άτομο είναι. Για τον λόγο αυτό μπορεί να πληγωθεί πολύ εάν κάποιος τον συγκρίνει με άλλον, ακόμη και αν αυτός ο άλλος είναι η ίδια του η μητέρα. Θέλει την ανεξαρτησία του και πολλές φορές οι αποφάσεις του είναι αλλόκοτες αλλά δεν παύουν να είναι δικές του.

Δες επίσης ζώδια και εμπιστοσύνη: πως να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς!

Ιχθύς

ιχθύς ζώδιο

Οι Ιχθύες έχουν ένα αρκετά δημιουργικό μυαλό. Έτσι, αναζητούν έναν σύντροφο που θα τους βοηθήσει και θα τους συμπληρώσει. Είναι ονειροπόλοι γι’ αυτό δεν αντέχουν να ακούν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Στεναχωριούνται όταν τα σχέδια τους ναυαγούν και πληγώνονται όταν το κοντινό τους περιβάλλον δεν τους υποστηρίζει αλλά αντίθετα τους τονίζει πως τους είχε προειδοποιήσει.

Related Posts