χαρακτηριστικά ζωδίων

Τα 3 καλύτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

by ediva

Πιστοί ή μη των ζωδίων όλοι ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στον αστρολογικό μας χάρτη ή σε άρθρα που αφορούν το ζώδιο μας από καιρό σε καιρό, και είναι περίεργο το πως συχνά βρίσκουμε βασικά χαρακτηριστικά του εαυτού μας στις περιγραφές.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τα τρία καλύτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα. Άραγε σε περιγράφει το δικό σου ζώδιο;

Τα 3 καλύτερα χαρακτηριστικά σου σύμφωνα με το ζώδιο σου!

 

1.Κριός (21/3 – 19/4) κριός ζώδιο

Κριός ο αποφασιστικός, ο αισιόδοξος, ο δραστήριος! Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να οδηγήσει στην επιπολαιότητα καμιά φορά, αλλά αυτός ο συνδυασμός δυναμισμού με λίγη προσοχή μπορεί να καταφέρει τα ακατόρθωτα και σίγουρα εγγυάται μια καθόλου βαρετή ζωή.

2.Ταύρος (20/4 – 20/5)ταύρος ηγετικός

Ταύρος ο υπεύθυνος, ο αφοσιωμένος, ο ηγετικός! Η βαθιά σου αφοσίωση και η αξιοπιστία σου, με ένα μέτρο στην ανάγκη σου για έλεγχο, σε κάνουν τον καλύτερο φίλο σε ώρα ανάγκης και τον άνθρωπο που θα συναντήσεις συχνά σε ανώτερες θέσεις.

Δες επίσης: Τα 6 πιο πιστά ζώδια!

3.Δίδυμος (21/5 – 20/6) δίδυμος κοινωνικός

Δίδυμος ο προσαρμοστικός, ο κοινωνικός, ο πνευματώδης! Η μεγάλη σου αγάπη για την επικοινωνία και ο ευχάριστος, διασκεδαστικός σου χαρακτήρας πολλές φορές θα σε κάνουν το επίκεντρο της παρέας, όπου απλόχερα θα χαρίσεις δόσεις γέλιου και τροφή για σκέψη.

4. Καρκίνος (21/6 -22/7)καρκίνος ζώδια

Καρκίνος ο ευαίσθητος, ο κατανοητικός, ο ανθεκτικός!  Από την φύση του ευαίσθητος ο Καρκίνος μπορεί να απαλύνει το άγχος και την λύπη όσων αγαπά απλά και μόνο δίχνοντας την τόσο βαθιά κατανόηση που μόνο αυτός διαθέτει. Ωστόσο, η ευαισθησία του δεν θα πρέπει να ερμηνευτεί ως αδυναμία καθώς πολύ εύκολα μαζέυται στο καβούκι του αν χρειαστεί.

Δες επίσης: Ζώδια & εμπιστοσύνη: πως να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς!

5. Λέων (23/7 – 22/8) λέων βασιλιάς

Λέων ο γενναιόδωρος, ο ευχάριστος, ο βασιλιάς! Με την ζεστή και γεμάτη ακτινοβολία παρουσία σου καταφέρνεις πάντα να ελκύεις ένα μικρό κοινό γύρω σου. Σαν σωστός βασιλιάς απολαμβάνεις την προσοχή, φροντίζεις τους γύρω σου αλλά περιμένεις και τα δέοντα!

6. Παρθένος (23/8 – 22/9)παρθένος τελειομανία

Παρθένος η καθαρή, η αρμονική, η πρακτική! Η ανάγκη σου για αρμονία και καθαρότητα μαζί με την τελειομανία σου, μπορεί να σου προκαλούν μια μικρή γκρίνια, αλλά πράλληλα δημιουργούν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα σε ό,τι κάνεις.

7. Ζυγός (23/9 – 22/10)Ζυγός δικαιοσύνη

Ζυγός ο ρομαντικός, ο δίκαιος, ο αισθητικός! Η αμφιβολία, όπως συμβολίζεται με την ζυγαριά του ζωδίου σου, είναι μια σχεδόν μόνιμη κατάσταση για εσένα. Αυτό σε μπερδεύει πολλές φορές αλλά σου δίνει την ικανότητα να παραμένεις ανοιχτόμυαλος και δίκαιος. Η αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο για τα μάτια και το μυαλό σου το οποίο εύκολα μπορείς να το χάσεις για έναν έρωτα!

Δες επίσης: Ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφος για σένα με βάση το ζώδιο σου!

8. Σκορπιός (23/10-21/11)Σκορπιός ερωτικός

Σκορπιός ο βαθύς, ο παθιασμένος, ο ερωτικός! Η τάση σου για βαθιά ανάλυση των πραγμάτων σου χαρίζουν μεγάλη αντίληψη και διορατικότητα. Όσο για τον ερωτικό τομέα, η φήμη σου κυριολεκτικά προηγείται!

9.Τοξότης (22/11 – 21/12) Τοξότης ονειροπόλος

Τοξότης ο περίεργος, ο ονειροπόλος, ο ταξιδευτής! Η δίψα σου για γνώση και ταξίδια κάνουν την ζωή σου και τους γύρω σου ενδιαφέρουσα και πολύχρωμη. Σε συνδυασμό με τον ρομαντισμό σου, είσαι το πιο χαριτωμένο “παιδί” του ζωδιακού κύκλου.

Δες επίσης: Ποια ζώδια λατρεύουν να βγαίνουν συνέχεια έξω!

10.Αιγόκερος (22/2 – 19/1)Αιγόκερως εργασιομανής

Αιγόκερος ο πειθαρχημένος, ο εργατικός, ο φιλόδοξος! Ο εργασιομανής του ζωδιακού, συνήθως καταφέρνεις ένα καλό εισόδημα και πολυτελή ζωή με σχετική ευκολία καθώς απολαμβάνεις την δουλειά και την επίτευξη υψηλών στόχων.

11. Υδροχόος (20/1 – 18/2)Υδροχόος aquarious

Υδροχόος ο έξυπνος, ο ειλικρινής, ο ανθρωπιστής!  Το κοφτερό μυαλό σου δεν σου αφήνει πολλές φορές περιθώρια για ευγένεια, παρ’όλα αυτά η βαθιά σου ειλικρίνια και αυθεντικό σου ενδιαφέρον για τους άλλους το υπερκαλύπτουν.

12.Ιχθύες (19/2 – 20/3)ιχθύες ιχθείς

Ιχθύς ο συμπονετικός, ο ονειροπόλος, ο καλλιτέχνης! Με το ένα ψάρι να σε τραβαέι στην γη και το άλλο στον ουρανό, ζεις κάπου στο ανάμεσα και προσπαθείς να εκφράσεις τα διάφορα όμορφα που συμβαίνουν στο μυαλό σου μέσα από κάποια Τέχνη. Αγαπάς και συναισθάνεσαι πολύ τους γύρω σου και πάντα ονειρεύεσαι έναν καλύτερο κόσμο!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts